Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
borsuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/12/2004 11:37
Ja mam tylko prosbe do organizatorow i osob z ktorymi mam grac o wyrozumialosc poniewaz nie mam obecnie sprawnego kompa i kilka meczow bede mogl rozegrac troche pozniej..sorka za klopot...?Pozdro!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/12/2004 12:10

volve napisał:  
pogonfan-->> Już Ci odpowiedziałem w temacie managerzone...świetna gra, więc nie bede pisal tutaj tego jeszcze raz. Oczywiście Cypek dobrze napisał, że liga, w ktorej grasz obecnie nie jest ważna, ważne żebyś w lidze zachodniopomorskiej grał regularnie i nie miał walkowerów:)

Co do nowego sezonu to tak jak pisałem wczesniej bedzie on na 99% po nowym roku, ponieważ wiele osob wyjeżdza na święta i byloby przez to duzo walkowerow. Jesli bede mial czas w święta, to postaram sie nową stronke napisać, poniewaz ta robilem we Front Page i troszke miejsca zajmuje jak musze przeslac na serwer.

Aha, jeśli ktoś mial klopoty z zapamietaniem adresu stronki to teraz mozna wchodzić rownież przez ten:

www.liga-zach-pom.prv.pl

Pozdro for all:D

Sorka za kłopot ale ostatni jestem zakręcony jak słoik od dżemu.Poprostu nie pamiętam gdzie to pisałe i napisałem jeszcze raz:d
Pozdrawiam

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/12/2004 16:10
pogonfan-->> To jak chcesz grać to pisz do mnie na Ksiegę gości.

borsuk--> Sorki, bo nie pamietam, ale ktora druzyne prowadzisz?? A co do nierozegranych meczów to jesli sie dogadasz w najbliższym czasie z przeciwnikami to daj jak najszybciej znać do mnie(jesli jestes z Ekstraklasy)

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/12/2004 21:08
Tym oto sposobem;) dobiegły końca rozgrywki w I, II i III lidze (na dniach małe podsumowanie i tabele końcową III ligi volve wrzuci na stronke),a ekstraklasa gra jeszcze ostatnie "dodatkowe" kolejki...
Może macie jakieś uwagi dotyczące rozgrywek w minionym sezonie, może jakieś małe pomysły co do następnej edycji ligi? :)

Ostatnio często pojawiają się pytania, co dalej z ligą...
START następnej Edycji Ligi Zachodniopomorskiej planowany jest na środek/koniec STYCZNIA. Do końca roku każdy uczenistnik ligi w tej edycji(oprócz tych którzy na całej lini olali ligę) powienien zobaczyć u siebie w GB zapytanie czy będzie chciał grać w następnej edycji. Najlepiej by było odpisywać do tego, kto wpisał się u was na księdze, wtedy "selekcja" pójdzie sprawniej...

tyle...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 15/12/2004 21:58
pitere-->> Heh...czemu piszesz, że nowy sezon ma być pod koniec stycznia?? Ja myslalem raczej o poczatku, bo pozniej to duzo osob pozapomina:D

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/12/2004 12:53

volve napisał:  
pitere-->> Heh...czemu piszesz, że nowy sezon ma być pod koniec stycznia?? Ja myslalem raczej o poczatku, bo pozniej to duzo osob pozapomina:D

Spoko, spoko. Jak ma być na początku to będzie;) (wspomniałem środek/koniec;)). I tak Ty tutaj jesteś "wodzem":P i głównie decydujesz co i jak ma być:) Pzdr.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/12/2004 18:52
moze nie bede orginalny , ale zapytam

Kogo bede musial zdetronizowac w przyszłym sezonie :):):):):):)

a tak na powaznie kto wygrał ??

Janie Pawle II - [*]
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/12/2004 19:53
HEHE:)
Z tego co teraz patrzylem to wygral AdamusFC. W pierwszym dzisjejszym meczu o 1 miejsce wygrał u siebie 2-0 z Christophem, a w drugim przegral 1-0.
Postaram sie to dizsjaj(najponiej jutro:) umiescic na stronie. Pracuję cały czas nad nową(no moze nie caly czas:)

Pozdro:D

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/12/2004 20:00
Potwierdzam te dane, niestety nie udało mi się nadrobić strat z rana....
Mimo, że przegrałem to myślę, że tak było najuczciwiej z tym barażem
W kolejnej edycji umieść już w regulaminie zapis o kolejności w przypadku tylu samych punktów...

Dziękuję :)
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/12/2004 20:11
Spox, umieszcze napewno. Tylko musze jeszcze pomysleć co bedzie lepsze, czy bezpośrednie mecz, czy ilość zdobytych goli. Ale jeszcze jest czas:)

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 12:12
Myślę, że bezpośredni mecz, a jeśli będzie to dotyczył 1 miejsc jak w tym sezonie to bez względu na wszystkie wyniki powinny odbyć się mecze barażowe jak w teraz.....

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 12:26

christoph napisał:  
Myślę, że bezpośredni mecz, a jeśli będzie to dotyczył 1 miejsc jak w tym sezonie to bez względu na wszystkie wyniki powinny odbyć się mecze barażowe jak w teraz.....

Przez moja wrodzana skromnasc powiem ze nie bedzie taki punkt regulaminu potrzebny - poprostu wszystko wygram :)

a tak na powaznie , przy rownej ilosci punktow , powinien decydowac mecze bezposrednie zainteresowanych druzyn , a przy takim samym bilansie dopiero baraze

a co do sytuacji z poprzedniego sezonu , w ekstraklasie z powodu walkowero wywalono druzyny a na ich miejsce , dano nowe , według mnie to złe rozwiazanie , gdyz niektorzy z nas graja w Klanach i Turnieju Miast , lub tez inne nieoficjalne puchary i powtazanie kolejek nie jest wskazane , gdyz kazdy mecz ponad norme pierwszym skladem powoduje spadek formy ;/ .
według mnie optymalnym rozwiazaniem było by anulowanie meczy z takim druzynami- ale to tylko moje zdanie

Ostatnio edytowany przez: Maly09, 30 grudnia 2004, 12:35 [2 raz(y)]

Janie Pawle II - [*]
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 13:11
Tutaj się zgodzę, miałem problemy z rozegraniem tych zaległych meczy właśnie z powodu klanu, a 1 składem gram tylko 5 meczy w tygodniu, więc 2 na klan, 2 na L Z-P i 1 na ligówkę....co do baraży to miałem na myśli tylko 1 miejsce, aby nie decydowały o najważniejszym miejscu bramki....

...
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 18:41
Sa wolne miejsca?? ;)

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 20:19

S.S. napisał:  
Sa wolne miejsca?? ;)

no pewnie że są. Podaj tutaj nazwe swojej drużyny i w której lidze grasz, albo podbij do volve na księge gości (nazwa drużyny:MKS Volve) albo na jego gg (1224346) to On Ciebie napewno gdzieś umiejscowi;)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 30/12/2004 22:03
Kurcze sorki za brak aktualizacji stronki, ale prawie caly dzien mnie nie bylo w domu, a jak wrocilem to bawilem sie nowa karta dźwiękową:)

Maly09 & christoph -->> Z propozycją rozegraniadodatkowych meczy po sezonie wyszedł Adamus. Ja pomyslalem, że zapytam sie wszystkich na GB co mysla o tym, i wtedy nikt o klopotach nie pisal. Gdybym wiedzial, że bedą klopoty, to bym pewnie cos innego wymyslil.

Co do miejsca w przypadku rownej ilosci punktow to ciagle sie zastanawiam co lepsze. W ligac takich jak Polska, Angielska itp. patrzy sie na roznice w bramkach, a nie na mecze bezposrednich druzyn. Wiadomo, tutaj moge zrobić inacze i dlatego sie teraz zastanawiam:)

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 00:56
Nie przewidzieliśmy kłopotów ale teraz już będziemy mądrzejsi...
wydaje mi się, że w lidze polskiej liczy się jednak bezpośredni pojedynek...

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 01:10
christoph-->> Hmmm...to po co masz np. w tabeli nawet na tej stronie pokazaną liczbe goi strzelonych i straconych(tzw. bilans bramkowy czy jakos tak:)?
A co do dawnego sporu o lige mistzow to jednak raczej miales wtedy racje:)

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 02:05
Nie będę się kłócił ale wydaje mi się, że teraz też mam rację, a bilans jest bo zawsze w tabeli się go podawało, a poza tym póki zespoły nie grały ze sobą to wtedy liczą się bramki....

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 31/12/2004 12:34
christoph-->> Kurcze, w tym przypadku akurat wydaje mi sie że mam racje, ale nic poczekamy, może koś lepiej doinformowany sie wypowie:)

Do wszystkich chetnych do gry, co mi pisza na ksiege gosci

To nie jest FL!!! Liga jest darmowa i jest rozgrywana na zasadzie meczy towarzyskich!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462620 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005