Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 28/01/2005 16:37
ziemniak ale Ty zajebisty jestes zadnych rozbieznosc w info. Napisz ktos o ktorej Lacznosc gra. Co Wy gazet nie kupujecie ?? musze wiedziec do ktorej moge jutro spac
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 10:49
Gościbia Sułkowice została wycofana z ekstraklasy, a głównym powodem była rezygnacja sponsora i brak pieniędzy na dokończenie rozgrywek. Wszystkie mecze, począwszy od najbliższego z Piotrcovią, zostaną zweryfikowane jako walkowery dla rywalek Gościbi.
W 2003 r., po kilkunastu latach pracy, cierpliwości, wytrwałości i wyrzeczeń Gościbia wywalczyła dla Sułkowic awans do ekstraklasy. Był to duży sukces trenera Władysława Piątkowskiego i jego podopiecznych. Ekstraklasa przerosła jednak możliwości sześciotysięcznego miasta. W debiutanckim sezonie Gościbia utrzymała się wśród najlepszych tylko dlatego, że Kolporter Kielce wycofał swoją drużynę. Kolejny sezon miał być lepszy. Życie szybko zweryfikowało te plany.
Konflikty w zespole i słabe wyniki sportowe na początku rozgrywek przełożyły się na decyzję głównego sponsora Tadeusza Rysia o wycofaniu się po siedmiu latach z finansowania sułkowickiej piłki ręcznej. Sponsor ubolewał nad odejściem Joanny Konieczkowicz, Izabeli Dudy, Natalii Artsomienki, a wcześniej Kingi Gawłowicz i Alicji Główczak.
Niezrażony tym trener Piątkowski zamierzał dokończyć sezon. - Jestem twardym człowiekiem. Walczymy do końca, a może uda się zrobić niespodziankę? - zastanawiał się jeszcze na początku stycznia w rozmowie z "Gazetą". Gorączkowe poszukiwania sponsora i fuzja z Cracovią spaliły na panewce.
Po styczniowej przerwie ligowej drużyna przeżywała spore kłopoty organizacyjne, bo większość zawodniczek studiuje. Z uwagi na uczelniane obozy sportowe i sesje egzaminacyjne część szczypiornistek nie tylko nie jeździła na mecze, ale niekiedy nie trenowała. Po klęskach ze Startem Elbląg (38:23) i AZS Politechniką Koszalin (16:31) miarka się przebrała.
- Zrobiliśmy tak, jak Pan sobie tego życzył we wtorkowym artykule. Bardzo dziękuję - powiedział trener Piątkowski i rzucił słuchawką. W komentarzu "Gazety" do ostatniego przegranego meczu padło sformułowanie "kończcie waćpanny, wstydu oszczędźcie".
Trener Piątkowski o wiele rozmowniejszy był z dziennikarzem PAP. - Nie mamy pieniędzy na dokończenie rozgrywek. Pozostało 12 meczów ligowych oraz jeden pucharowy. Potrzeba na to 20 tysięcy złotych. Niby niewiele, ale nie ma ich skąd wziąć. Nie pomaga nam miasto, które nie chce nas nawet zwolnić od opłat za wynajęcie hali. W tej sytuacji podjąłem przykrą dla mnie decyzję o wycofaniu się z rozgrywek. Nie było innego wyjścia - wyjaśniał Piątkowski.
- W związku z wycofaniem się Gościbi z ekstraklasy podjęliśmy decyzję, że drużyny, które miały grać z sułkowiczankami kolejne mecze, otrzymają walkowery po 10:0. Natomiast Gościbia spada do drugiej ligi - powiedział sekretarz kolegium ligi Związku Piłki Ręcznej w Polsce Leszek Sołodko.
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 19:35
Wybralem Lacznosc i nie zaluje Na poczatku dopingu tak jakby nie bylo, raz czy dwa grupa MW spiewala LAcznosciowiec ale pod koniec bylo bardzo dobrze. Szkoda ze przez caly mecz nie ma takiego dopingu
Odp: Łącznościowiec Szczecin hool - 29/01/2005 19:55
gdzie Ty byles Kijevo? nie mial kto dopingu prowadzic, nawet Cie wolalismy ale chyba za slabo.
a po meczu jaka chamska avanti na jagielonskiej ale w tej sprawie czekamy na obiektywna relacje Jarka - obserwatora
Ostatnio edytowany przez: A. Strzelba, 29 stycznia 2005, 20:01 [1 raz(y)]
gdzie Ty byles Kijevo? nie mial kto dopingu prowadzic, nawet Cie wolalismy ale chyba za slabo.
a po meczu jaka chamska avanti na jagielonskiej ale w tej sprawie czekamy na obiektywna relacje Jarka - obserwatora
ja byłem 2 rzędy niżej z 2 kolesiami coś słabo wołaliście a pod koniec całkiem głosno było
a co moderatorowi ogarniaczowi nie chciało się chcieć
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 29 stycznia 2005, 20:10 [1 raz(y)]
Bez kitu, sprawdzali bardzo dokladnie, mi nawet kazli rozpiac kutrke i pokazac ze niczego nie mam.
Ps. Kiedy nasptepny mecz u Nas Z pewnoscia bede Koncowka byla glosna i dobra. Trzeba cos zrobic z poczatkiem i srodkiem
ja byłem 2 rzędy niżej z 2 kolesiami coś słabo wołaliście a pod koniec całkiem głosno było
a co moderatorowi ogarniaczowi nie chciało się chcieć
No wlasnie kijveo, o tym chciałem pomówić. Widzimy Cię w roli następcy Patyka, narazie ogarnialbys doping tylko na Lacznosciowcu, ale mysle, ze powinienes byc dumny z takiej propozycji. Dasz rade. Wtedy doping bedzie glosny, konkretny, przez caly mecz! Przy okazji nastepnego meczu podejdz do nas i powiedz, ze jestes kijevo.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.