ja smigalem do kolejowki dobra szkola tylko ze ja smigalem na liceum profilowane teraz poki co smigam sobie na studium w zs 8 jednoroczne na informatyke
Widze ze duzo osób z LO7 wiec dobrze trafiłem. Nie bede siedział sam jak kołek na ławce korytarzowej.
szkola jest naprawde fajan ludzie tez... no z wyjatkami... nauczyciele byli fajni teraz sie pozmienialo... a do jakiej klasy poszedles?? ja mam znajomych w 1e 1g i 1c a tak to kilka osob z 2 i 3 klas
Pozdro dla absolwentow L.O.7
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
a czy ktos moze chodzi, chodzil badz bedzie chodzil do GM 10 na ul. Siemiradzkiego chcialbym cos nie cos dowiedziec sie o tej szkole
Skończyłem ta szkole jakiś czas temu...Jeśli chodzi o Nauczycieli to są Przyjebani ale to jak większość...w szkole Dużo Małolatów...dzieci w wieku 14 lat a wyglądają jak 10 latki to wszystko pozdro...
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 09/09/2005 18:38
pierwszy rok europeistyki na Cukrowej zaliczony. to jest życie: opierdalasz się cały semestr(no może z małymi wyjątkami), potem zakuwasz do sesji i....znowu się opierdalasz. a wcześniej LO 4. zajebista szkoła ale jak odchodziłem rok temu to już klimat nie taki jak na początku.
a czy ktos moze chodzi, chodzil badz bedzie chodzil do GM 10 na ul. Siemiradzkiego chcialbym cos nie cos dowiedziec sie o tej szkole
Skończyłem ta szkole jakiś czas temu...Jeśli chodzi o Nauczycieli to są Przyjebani ale to jak większość...w szkole Dużo Małolatów...dzieci w wieku 14 lat a wyglądają jak 10 latki to wszystko pozdro...
Ps. Dobra Hala od Wf-u!
no hala to jest zajebista wychowawce mam Jarosława Rychanycza(po kilku dniach nawet w porzo) ale reszta nauczycieli zwlaszcza od historii rzeczywiscie przyjebani.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437660 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.