HWDP i tyle na ten temat "policyjne psy ... chca zebym sie bal ale ja nie czuje skruchy" "gumowe ostre nogi czy glowa zadna roznica tak dzisiaj dziala polska policja" "i jep i jep i jep przez leb tak polska policja zarabia na chleb" "pomoz policji.. zabij sie sam"
Troche inaczej to brzmi w oryginalnej wersji, ale przeciez wazniejsze jest przeslanie, ktore niosa te slowa...
dokładnie
heh wiedzialem ze cos przekrecilem ... ale da sie zrozumiec i jak mowisz przeslanei jest wazniejsze ... ale rto co te psy wyprawialy przechodzi ludzkie pojecie =/
Odp: temat ogórkowy - 08/02/2005 17:40
chcialbym sobie sciagnac jakis film polski najlepiej komedie ktura lata od conajmniej 2 miesiecy,tylko nieznam tytolow
niech mi ktos poda jak moze
dzieki z gory
chcialbym sobie sciagnac jakis film polski najlepiej komedie ktura lata od conajmniej 2 miesiecy,tylko nieznam tytolow
dzieki z gory
np. wesele fajny film(sam chcem ściągnąć ale niemoge znależć)
dzieki z gory
np. wesele fajny film(sam chcem ściągnąć ale niemoge znależć)
a próbowałes szukać na DC++,eDonkeyu,eMule lub innych programach tego typu?? Sprubój ... napewno znajdziesz!! Wpisałem w wyszukiwarce eDoneya i od razu wyskoczyło...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
powiedział, że współczuje ofiarom i ich rodzinom ale 1/8 Polaków żyje w skrajnej nędzy i szkoda, że taka kasa pojdzie tak daleko, a nie na rodaków....
Miał rację - krytykują go ale prawda bywa bolesna.
Pokazal jaki jest naprawde. Wlasnie o to chodzi, zeby pomoc innych samemu nie majac wszystkiego. Ciekawe co powie, gdy np on albo Polska bedzie w potrzebie i inni beda pomagac.
wstyd panie Kukiz
Jeśli wierzyć doniesieniom sztokholmskich gazet "Aftonbladet" i "Dagens Nyheter", znaleziono już lekarstwo na pomyłki sędziowskie związane ze "spalonym" w piłce nożnej.
Szwedzka firma Tracab zaproponowała urządzenia do obsługi meczów, które zapisywałyby - z dokładnością do centymetra - każde przemieszczenie piłki na boisku i dać sędziom możliwość podejmowania prawidłowych decyzji w kwestii każdego "spalonego".
Tracab uważa, że problem rozwiąże rozmieszczenie na trybunach stadionów 8 kamer, które będą przekazywać obraz do centralnego komputera, a ten będzie na bieżąco opracowywał cały materiał.
- Jeśli tylko piłkarz znajdzie się na spalonym, sędzia natychmiast otrzyma sygnał, który - w formie wibracji - przekaże mu... bransoletka - oświadczył dyrektor generalny firmy, Robert Hernady.
Tracab prowadzi rozmowy z klubami ligi szwedzkiej. Już wiosną system może przejść próby w europejskich pucharach.
za onet.pl
----------------------------------------------------------------
hmm, ciekawy pomysł, gdzieś czytałem jeszcze o piłkach z mikroczipami w środku, kiedy to będą obawy czy piłka przekroczyła pełnym obwodem linie bramkową
z pewnością jeszcze wiele pomysłów znajdą na kontrowersyjne sytuację na boisku
oby sędzie główny nie biegał z laptopem po boisku i zerkał co mu tam się wyświetla
Odp: temat ogórkowy - 10/02/2005 16:12
cobra zkadzam sie ale ... wlasnie to tez sa emocje ze mozna pogwizdac na sedziego albo w LM wybrechtac lub pochwalic .. za odgwizdanie lub jego brak .. ja slyszlem ze miala byc kamera i wtedy podbiega sedzia i patrzy na wideo to jzu totalny bezsens no ale pomys nie najgortszy ;]
No kurde,brak słów.I to takie znęcanie w czyms pomaga policjantom,moze niektorzy mają jakies urazy z dziecinstwa i upokarzając innych chcą zatrzec wspomnienia
"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
W poszukiwaniu amerykańskich inwestorów wylatują w niedzielę za ocean prezydent Marian Jurczyk i jego zastępca Mirosław Czesny
Za oceanem spędzą tydzień. W Nowym Jorku i St. Louis będą namawiać amerykańskich biznesmenów, by właśnie w Szczecinie ulokowali swoje pieniądze.
- Wyjazd udało się starannie przygotować - zapewnia Mirosław Czesny, wiceprezydent Szczecina. - Jedziemy z prezentacją Szczecina na płycie DVD i katalogiem ofert.
Szczegółów wyjazdu jednak brak. Wiadomo, że w Nowym Jorku w konsulacie generalnym RP prezydenci zaprezentują możliwości inwestowania w Szczecinie. Wysłucha ich 25 amerykańskich biznesmenów. W St. Louis zaplanowano natomiast spotkanie z sześcioma inwestorami amerykańsko-izraelskimi.
- Spotkamy się z firmami deweloperskimi, konsultingowymi i komercyjnymi, przekrój jest szeroki - mówi Czesny, który za oceanem chce namawiać między innymi do budowania basenów na Gontynce, centrum handlowego na placu po spalonej Kaskadzie i centrum handlowo-usługowego w Dąbiu.
Na zakończenie pobytu - 19 lutego prezydent spotka się z Polonią i wystąpi w polonijnej telewizji.
za gazeta Wyborczą
---------------------------------------------------------------
no to panowie zrobią sobie super wycieczkę
znów na pare tygodniu po powrocie będą opowiadać o swoich wizjach itd. itd.
jakie to banalne, ale widać dla nich wygodne
to już za oceanem trzeba szukać inwestorów na basen na Gontynce i do budowy centrum handlowego Kaskada
a może coś dla kibiców przywiązą - jakąś propozycję budowy nowego stadionu, kto wie
to już za oceanem trzeba szukać inwestorów na basen na Gontynce i do budowy centrum handlowego Kaskada
a może coś dla kibiców przywiązą - jakąś propozycję budowy nowego stadionu, kto wie
Moze z mojej strony to jest naiwne, ale ja jednak liczę, ze moze ta wycieczka w czymś pomoże. Może znajdzie sie jakis naiwny inwestor, może ...
Moze z mojej strony to jest naiwne, ale ja jednak liczę, ze moze ta wycieczka w czymś pomoże. Może znajdzie sie jakis naiwny inwestor, może ...
Zoe co ty w cuda wierzysz? w chuja walą i tyle.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442857 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.