Wiem, że chyba jest bo coś kiedyś słyszałem, zachęcali do słuchania radia na internecie, ale nie jestem pewien czy Plamy czy RMF FM Najlepiej napisz do nich maila (Radio Plama) i się zapytaj
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Ktoś oglądał dzisiaj ten cały koncert pokonamy fale i słyszał co Kukiz powiedział
co powiedzial?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 07/02/2005 16:06
powiedział, że współczuje ofiarom i ich rodzinom ale 1/8 Polaków żyje w skrajnej nędzy i szkoda, że taka kasa pojdzie tak daleko, a nie na rodaków....
Odp: temat ogórkowy - 07/02/2005 17:00UWAGA
dzisiaj przechodziłem przez ulice 26 kwietnia i wisiała kartka że 07.02.2005r o godzinie 21.10 w tvp2 będzie magazyn 997 a w nim że chyba przy ulicy Santockiej lub 26kwietnia w czerwcu chyba. zabito 25-letnią dziewczyne która wracała w nocy chyba o 1 i dostała rany kute i zmarła wszyscy co coś widzieli są proszeni o kontakt z policją
przeczytałem to i postanowiłem że wam powiem może ktoś coś wie
powiedział, że współczuje ofiarom i ich rodzinom ale 1/8 Polaków żyje w skrajnej nędzy i szkoda, że taka kasa pojdzie tak daleko, a nie na rodaków....
Miał rację - krytykują go ale prawda bywa bolesna. Co do Baniaka powiem tak: niezła ekipa jest w Urzędzie Miasta same mocne - ups przepraszam - sami twardogłowi
Odp: temat ogórkowy - 07/02/2005 19:15
Policjant ze Szczecina, który użyczył radiowozu, munduru i służbowej broni do reklamy agencji towarzyskich, został zwolniony ze służby. Pochodzące z internetu zdjęcia prostytutek na tle radiowozu opublikował poniedziałkowy "Super Express".
"Zachodniopomorscy policjanci są zbulwersowani tą sprawą. Funkcjonariusz wykazał się wyjątkową bezmyślnością i brakiem wyobraźni, złamał podstawowe zasady etyczne i moralne obowiązujące policjanta. Niestety, w każdym zawodzie są czarne owce" - powiedziała w poniedziałek PAP nadkom. Anna Kurowska z Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie.
Jak napisał "SE", kilkanaście zdjęć, zatytułowanych "polen polizei", pojawiło się w jednym z niemieckich portali internetowych ze zdjęciami prostytutek. "Zachęcały Niemców do wyprawy do szczecińskich domów publicznych" - pisze dziennik.
Personalia funkcjonariusza, który użyczył radiowozu, munduru i broni, zostały szybko ustalone (na jednym ze zdjęć widać było fragment numeru bocznego samochodu). Policjant tłumaczył, że ma znajome, które uwielbiają się fotografować nago na tle wozów strażackich, karetek i radiowozów.
źródło: onet.pl
HeHe no to nieźle...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 07/02/2005 19:48
szukam wszystkiego na temat programu AD-AWARE SE PERSONAL
a dokladnie:
- srodowsiko i instalacja ad-aware (to wiem)
- pierwsze uruchomienie
- strona startowa
- znaczenie elementow i zakladek
- nawigacja po elementach ad-aware
- bezpieczenstwo danych
szukam wszystkiego na temat programu AD-AWARE SE PERSONAL
a dokladnie:
- srodowsiko i instalacja ad-aware (to wiem)
- pierwsze uruchomienie
- strona startowa
- znaczenie elementow i zakladek
- nawigacja po elementach ad-aware
- bezpieczenstwo danych
proszeeeee o pomoc!
Wynika z tego informacje zawarte w helpie do ad-waru 6.0 sa nie wystarczajace...
Odp: temat ogórkowy - 08/02/2005 11:21
HWDP i tyle na ten temat "policyjne psy ... chca zebym sie bal ale ja nie czuje skruchy" "gumowe ostre nogi czy glowa zadna roznica tak dzisiaj dziala polska policja" "i jep i jep i jep przez leb tak polska policja zarabia na chleb" "pomoz policji.. zabij sie sam"
Ostatnio edytowany przez: Safe, 8 lutego 2005, 12:54 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.