Odp: Pchli targ - 15/03/2012 20:44
kupie radio samochodowe byle jakie, najlepiej na kasety lub nawet bez zadnego odtwarzacza. byle bylo w 100% sprawne.
Odp: Pchli targ - 15/03/2012 23:18
Mam do odsprzedania groupon na wybielanie zębów w Szczecinie... Dziewczyna zakupiła dość dawno temu i okazało się, że nie może jednak iść... Ktoś zainteresowany? Może czyjaś matka/żona/kochanka? :>
Groupon o wartości 100 zł do odsprzedania za 70 zeta... tylko jest jeden minus - groupon jest ważny do 08.04, a wizyta w salonie zabukowana już jest na 24 marca na 11:30 i nie wiadomo czy znajdzie się jakiś inny wolny termin. Ktoś zainteresowany?
Info pod numerem gg z profilu.
tutaj stronka gabinetu, a niej wszelkie info odnośnie metody, itp:
Mam do odsprzedania groupon na wybielanie zębów w Szczecinie... Dziewczyna zakupiła dość dawno temu i okazało się, że nie może jednak iść... Ktoś zainteresowany? Może czyjaś matka/żona/kochanka? :>
Groupon o wartości 100 zł do odsprzedania za 70 zeta... tylko jest jeden minus - groupon jest ważny do 08.04, a wizyta w salonie zabukowana już jest na 24 marca na 11:30 i nie wiadomo czy znajdzie się jakiś inny wolny termin. Ktoś zainteresowany?
Info pod numerem gg z profilu.
tutaj stronka gabinetu, a niej wszelkie info odnośnie metody, itp:
Odp: Pchli targ - 19/03/2012 17:24
Mordeczki mam do sprzedania http://allegro.pl/nowy-a7272-htc-desire-z-8-gb-fvat-od-black-jack-i2187008957.html za 600zl mój jest używany i ma leciutkie ryski na tylniej obudowie .... jak cos gg 4184343
Ładnie kogoś popie*doliło. 90zł.. niech się wypcha frajer, ja rozumiem odsprzedać taniej, ale to już jest pazerność na maxa.
Widocznie sprzedajacy wyszedl z zalozenia, ze potencjalny kupujacy woli zaplacic 90zl za czysty znaczek niz kare za przejazd bez biletu, ktora wynosi 182zl (do 7 dni) lub 260zl (po 7 dniach).
Odp: Pchli targ - 24/03/2012 02:11
Poszukuję jakiegoś magnetowidu z odtwarzaczem kaset s-vhs-c, lub kamerę na takie kasetki do 200 zł. Uwierzycie, że mam tę kasetkę z prywatnym nagraniem (siostry komunia) 12 lat i nigdy jej nie oglądałem? GG w profilu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.