Odp: temat ogórkowy - 04/02/2005 15:34
Idea jest najtańsza, ale ma nasłabszy zasięg, plus jest średni, ale ma najlepszy zasięg, a era najdroższa i ogółem do dupy - takie ja mam informację.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Obecnie mam sieć Heyah. Jednak tam nie można wysyłaś ani odbierać mms. Chiałbym zmienić na jakąś inną sieć (Pop, Era Tak-Tak, Simplus) w której jest oczywiście możliwość wysyłania i odbierania mms. Ale nie bardzo się orientuje co jest najbardziej opłacalne. Może mi ktoś doradzić którą sieć wybrać żeby były mms i żeby było w miarę tanio ?
Teraz najlepsza moim zdaniem jest jedna idea na kartę....
hmmm.. wiesz co? mi sie wydaje ze najlepsza jest idea ale to każdy ma parwie inne zdanie na ten temat..ja mam idee i jest spoko.. polecam
idea ma niestety slaby zasieg, ostatnio na egzaminie ze statystyki chcialem zadzwonic do kolesia i podac mu odpowiedzi i niestety...brak zasiegu
p.s. troche off topic...zawsze myslalem, ze Szczecin to w miare bezpieczne miasto, ale zmieniam zdanie...od jakiegos czasu na kazdym rogu stoi patrol policji, ciagle kogos spisuja, kontroluja, legiitymuja, zupelnie jak w stanie wojennym, nie mozna sobie nawet spokojnie przejsc na czerwonym swietle jak nic nie jedzie, ani browarka wypic na osiedlu...tez to zauwazyliscie ??
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: temat ogórkowy - 04/02/2005 21:41
dzis czytalem w przegladzie sportowym ze mecze Arsenalu, liverpolu, Chelsi, Manutd maja byc na plolsacie sport bo podpisali umowy z ich telewizjami, a wkrotce ma sie pojawic mecze Barcy i Realu
Odp: temat ogórkowy - 04/02/2005 21:55
pewnie taki temat byl i kiedys sie nawet o to pytalem: jakie sa progsy z konsola djowska :> ? plx o szybko odpowiedz ... z gory thx
hmmm.. wiesz co? mi sie wydaje ze najlepsza jest idea ale to każdy ma parwie inne zdanie na ten temat..ja mam idee i jest spoko.. polecam
idea ma niestety slaby zasieg, ostatnio na egzaminie ze statystyki chcialem zadzwonic do kolesia i podac mu odpowiedzi i niestety...brak zasiegu
p.s. troche off topic...zawsze myslalem, ze Szczecin to w miare bezpieczne miasto, ale zmieniam zdanie...od jakiegos czasu na kazdym rogu stoi patrol policji, ciagle kogos spisuja, kontroluja, legiitymuja, zupelnie jak w stanie wojennym, nie mozna sobie nawet spokojnie przejsc na czerwonym swietle jak nic nie jedzie, ani browarka wypic na osiedlu...tez to zauwazyliscie ??
pozdro
No niestety taq jest. Ostatnio w ciągu 3 dni 2 razy mnie spisali i dostałem mandat 20 zł za przeklinanie. CHWDP.
pewnie taki temat byl i kiedys sie nawet o to pytalem: jakie sa progsy z konsola djowska :> ? plx o szybko odpowiedz ... z gory thx
Nie wiem czy chodzi ci oto ale masz linka Virtual DJ.Jeśli to jest to oczym myślisz to na samej górze jest Virtual DJ ... niestety wersja Trial. Pozdro
Odp: temat ogórkowy - 05/02/2005 12:56
czak wielkie dzieki ... dokladnie o to mi chodzilo ! Sciagnalem VDJ ale nowsza wersje a tam tego nie ma :/ ... jeszcze raz wielkie dzieki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.