Odp: Pchli targ - 04/03/2012 14:23
Sprzedam w całości auto powypadkowe Rover 200 1.4, 1999r. W środku stan jak nowy - skórzane fotele i kanapa, skórzany dach panoramiczny, 40tys skrzynia biegów, zadbany silnik, tylnie lamby, klapy itp. Mógłbym go wystawić na części ale nie chce się bawić bo nie mam na to czasu.
Cena 1200 - 1500zł. Nie zależy mi na ofertach 600zł byle wyrejstrować.
Jak ktoś zainteresowany to niech tutaj odpisze, podam kontakt.
Odp: Pchli targ - 05/03/2012 18:11
nie mam pojecia ale jak masz swoje jakies stare zloto to on to przetopi i zrobi tobie to co bedziesz chcial 513007300.Zadzwon do niego i obgadaj sprawe mysle ze ci pomoze jesli ci nie pomoze to sorry pozdro.
Odp: Pchli targ - 07/03/2012 11:51
Sprzedam zestaw głośnomówiący do auta Sony Ericsson HCB-100. Zestaw nowy, używany raz w celu podłączenia - nietrafiony prezent, nie jest kompatybilny z moim telefonem.
Aukcja ta nie jest moja, ale możecie zobaczyć jak wygląda. Dla bratka po szalu oddam za 80 zł.
Jak ktoś zainteresowany to niech zostawi tu swój numer gg, jak będę w domu to napiszę.
Ostatnio edytowany przez: C., 14 marca 2012, 14:17 [2 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 08/03/2012 12:37
Samsung Monte na sprzedaż - użytkowany rok czasu, delikatne rysy z tyłu na obudowie i lekko wyświetlacz ale to norma przy użytkowaniu w zasadzie. Cena jaka mnie interesuje to 100zł + opcjonalnie do kupienia karta 4GB jeżeli ktoś zainteresowany. Jakby co pisać.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Pchli targ - 08/03/2012 20:42
Książki do sprzedania - wszystko praktycznie nówki, jeszcze sprzedawane w Empiku - stan b. dobry / dobry. Wszędzie ceny niższe niż w sklepie, wszędzie do negocjacji. Kontakt (gg) w profilu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.