Odp: temat ogórkowy - 02/02/2005 22:12
Pierwszy raz jak okradlem lade sklepowa bylo dobrze ale jak chcialem okrasc staruszke wsadzili mnie do paki. Wypuszcza mnie 91 dnia o 21,08
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 03/02/2005 19:34
kto wie jaki zespół śpoewa piosenke która leci o tak "otwieram wino ze swoją dziewczyną, chciałbym aby ten czas nigdy nie przeminął..." jak ktoś wie to niech szybko mi napisze !! bo kolega się nie może doczekać kiedy to se ściągnie !!
Ma ktos DSJ 3 ?? bo wszedzie sa dema ale ma moze ktos pelna:>??
http://www.mediamond.fi/dsj3/downloads/dsj3v101.exe
Zeby odblokowalo ci wszystkie turnieje i skocznie to musisz wpisac
Espen Lund
Key: 9262-2146-4037-7762-7140
tak na innym forum jest napisane
Ma ktos nowy kod to DSJ3 Bo ten powyzej mi nie chce wejsc
Odp: temat ogórkowy - 04/02/2005 12:09
Obecnie mam sieć Heyah. Jednak tam nie można wysyłaś ani odbierać mms. Chiałbym zmienić na jakąś inną sieć (Pop, Era Tak-Tak, Simplus) w której jest oczywiście możliwość wysyłania i odbierania mms. Ale nie bardzo się orientuje co jest najbardziej opłacalne. Może mi ktoś doradzić którą sieć wybrać żeby były mms i żeby było w miarę tanio ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 04/02/2005 14:24
hmmm.. wiesz co? mi sie wydaje ze najlepsza jest idea ale to każdy ma parwie inne zdanie na ten temat..ja mam idee i jest spoko.. polecam
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.