Tym razem mamy przyjemność zaprezentować Wam koszulki z akcentem patriotycznym. Zysk ze sprzedaży przeznaczony będzie m.in. na obchody 68 rocznicy Powstania Warszawskiego oraz innych akcji w których jak co roku bierzemy czynny udział.:
Cena 35 zł. Wysyłka 10 zł. Zapisy trwają do 12 lutego !
Zapisujcie się i kierujcie pytania na gg: 1315396
Ostatnio edytowany przez: RC, 2 lutego 2012, 22:04 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 19/02/2012 14:31
Bracia potrzebuje szybko sprzedać Samsung Galaxy 551 używany kilka razy, zakupiony byl 03.02.2012. Potrzebuje hajsu na mieszkanie. Cena 300 zł wiecej info w profilu.
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Odp: Pchli targ - 20/02/2012 12:53
Adidas Kaiser 5 identyko jak na tej aukcji -> Aukcja allegro ten sam rozmiar, nówki nie używane. Dostałem juz jakiś czas temu, ale na moje kopyto lekko za małe. Oddam za 150zl. Zainteresowanych zapraszam na priv
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Robiłem kiedyś taki kurs w Castodramacie, ogólnie to chyba większej różnicy między ośrodkami nie ma.
3 wajchy, hamulec i gaz ;]
Po pierwszym dniu możesz szaleć po magazynie, pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.