Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 19:32
ja mam pytanie czemu tamten temat został usunięty co założył go admin tamtej strony przydało by się taki coś, niektórzy niewiedzą gdzie zaglądnąć żeby podpisać się
Wrocławscy policjanci zatrzymali pijanego kierowcę, który potrącił 16-latka, powodując u niego ciężkie obrażenia.
Sprawca ciągnął nieprzytomnego chłopaka po ulicy. Mężczyzna został zatrzymany przez świadka wypadku i przybyłych na miejsce funkcjonariuszy.
Do zdarzenia doszło w piątek wieczorem na jednym z wrocławskich osiedli.
"45-letni nietrzeźwy mężczyzna uderzył nastolatka na przejściu dla pieszych. Kierowca nie zauważył, że chłopak znalazł się pod samochodem i był ciągnięty przez kilkadziesiąt metrów" - powiedziała PAP Beata Tobiasz z wrocławskiej policji. 16-latek trafił do szpitala.
Do podobnego zdarzenia doszło także w leżącym 40 km od Wrocławia Strzelinie. Tam 46-letni pijany kierowca również potrącił nastolatka, powodując u niego ciężkie obrażenia i zbiegł z miejsca zdarzenia. Sąd postanowił o aresztowaniu mężczyzny. Obu sprawcom grozi do 12 lat więzienia.
Moim zdaniem takich ludzi powinni odrazu zabijac(moze ta metoda jest zbyt krwawa) ale przez glupote tych ludzi(co kieruja po pijanemu i potracaja niewinnych) zabieraja mozliwosc zycia innym
Odp: temat ogórkowy - 30/01/2005 13:35
czy ktorys z uzytkownikow ma moze program p2p BearShare ??
jesli tak, to moze ktos moglby mi pomoc, bo sciagajac film (792mb), mialem juz 470mb i zawiesil mi sie komp, dlatego go wylaczylem i wlaczylem raz jeszcze, gdy z powrotem wlaczylem BS nie mialem juz tego filmu i musialem go sciagac od poczatku, ale wlasnie taki plik 470mb mam w folderze w BS w Temp, wie ktos moze jak zrobic, zeby to mi sie dalej sciagalo ?
bylbym wdzieczny za pomoc...
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
raczej sie juz nie da tez takkiedys mialem i nagle pradu nie bylo jak wlaczylem ponownie kompa nie mialem juz gry poniewaz zostaly usuniete jakies czesci od danego pliku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.