Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 00:54
Kolejna cześć o pewnej pani ? z Ostrowca- zarazem ostania już mi sie znudziło robienie manowy walka wystarczy raz dwa razy
Wiec druga a zarazem ostatnia czesc :
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 08:17
widze ze ja wpisales jako"Idiotka" dopiero po tym jak nie wiedziala co to ganja. Nie dziwie sie
Pozdroo Dla Kumatej
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 10:18
ekil ekil ty pedale hehehehehehe i jak tam to sie umowimy bo tez pedalek jestem (joke,zart,zebt se kto nie pomyslal) MiAlEm KrZyZyKi )) Ekil za mocno za mocno
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 14:50
swego czasu popularna byla Milena z Poznania, ktora nagrala sie swojemu chlopakowi na kasete, powiedziala ze jest dziewica i pare jeszcze innych hitow...on to puscil w sieci...intelektem tez nie grzeszyla, ech te dzisiejsze dziewczyny,
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2005 15:43
jest moze gzdies jakis filmik z meczu Pogońi gzdie caly stadion spiewa ten hicior tego zespolu niepamietam nazwy.Hccialbym pokazac swojej kolezance w wiedniu lub jakas strona gdzie mozna to obejzec
to muj adres wieden33qwp.pl
ekil ekil ty pedale hehehehehehe i jak tam to sie umowimy bo tez pedalek jestem (joke,zart,zebt se kto nie pomyslal) MiAlEm KrZyZyKi )) Ekil za mocno za mocno
Ogarnij sie ! I bez epitetów mi tutaj jak wczesniej pisałem wszystko było markowane
Kolejna cześć o pewnej pani ? z Ostrowca- zarazem ostania już mi sie znudziło robienie manowy walka wystarczy raz dwa razy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.