Odp: Pchli targ - 28/11/2011 19:06
Sprzedam Samsunga S8500 Wave (zakupiony rok temu w Polsce. Produkt dla Polski! Nie brandowany!), gwarancja producenta aktualna, cały komplet. Dodatkowo etui oraz droga ochronna folia (z dożywotnią gwarancją firmy ZAGG) założona na ekranie.
Telefon zadbany, bez ukrytych wad. Cena 550zł.
W razie pytań, szczegółów piszcie na gadu (niewidoczny).
Odp: Pchli targ - 29/11/2011 20:58
@up, jeżeli w grę wchodziła by sprzedaż wejściówek tylko na niedzielę, to chętnie kupię...
Panowie mam na zbyciu Voucher PKP INTERCITY, można go wymienić na dowolny pociąg EiC i EI, ważny do jutra, ale można zarezerwować pociąg do końca roku.(Jutro rezerwujesz np. bilet na 24 grudnia) Bilet nie może przekroczyć ceny 190zł, także nie jest źle, nie chcę na nim zbytnio zarobić, chcę aby się nie zmarnował, za bosmanki chętnie odstąpię
Odp: Pchli targ - 10/12/2011 00:09
Mam meble do sprzedania, muszę się ich pozbyć do środy. Cena około 350zł, mogę trochę spuścić, bo dowozu nie zapewniam.
Meble do salonu, duża, przestronna szafa, słupek z półkami (z drzwiczkami), witryna, 2 segmenty, narożnik z półkami, oraz szafka pod telewizor z przezwroczystymi drzwiczkami idealnymi, aby umieścić za nimi wieżę. Jeśli macie może kogoś znajomego kto mógłby być zainteresowany - pytajcie, bo sprawa pilna, a pieniądze jeszcze bardziej potrzebne.
Zdjęcia niżej. Jeśli ktoś chciałby lepsze zdjęcia, albo zobaczyć te meble, pisać, gg w profilu.
Praktycznie nowy, używany może dwa tygodnie. Bez simlocka. Z pudełkiem i innymi papierami. Telefon może mało znany ale nie jest gorszy w żadnym calu od innych smartfonów. Kontakt: 666 050 822
Odp: Pchli targ - 23/12/2011 11:21
Sprzedam netbooka Asus 1001 PX, 1GB RAM, dysk 250 GB, Windows 7 starter. Używany - na gwarancji jeszcze przez 11 miesięcy. Cena: 600zł
Swetry Tommy Hilfiger rozmiar L ( dla wzrostu gdzieś od 180 - 190 cm), cena 130zł :
[img=]http://imageshack.us/photo/my-images/829/sweterbiay1.jpg[/]
[img=]http://imageshack.us/photo/my-images/707/sweterczerwony.jpg[/] Sweter biały Sweter czerwony
Spodenki Nike Basketball, rozmiar M (typowo do kosza), cena 70zł: Spodenki 1 Spodenki 2
Ciuchy są nowe, przywiezione z USA. Zdjęcia nienajwyższej jakości, ale jakby ktoś był zainteresowany, możemy się ustawić i przymierzyć/obejrzeć na żywo.
Kontakt do mnie tylko telefoniczny - 792657256
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.