Odp: temat ogórkowy - 27/01/2005 16:12
Po raz kolejny ktoś to wkleja na forum, a tak jak napisał już gdzieś Doktor Pe, nie wiem czy to takie zabawne, skoro występują tam osoby niepełnosprawne.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
okej ja lece bo musz isc do roboty rano a potem chyba do iraku pojade : /
buhehehe Ekil za mocne pozdro dla Idiotki
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 27/01/2005 18:15
ja się z nich nie naśmiewam a idiotką nie jestem... po prostu próbowałam wyobrazić sobie coś takiego w Polsce... nie ma to jak komuś pojechać... za mocni jesteście...
ja się z nich nie naśmiewam a idiotką nie jestem... po prostu próbowałam wyobrazić sobie coś takiego w Polsce... nie ma to jak komuś pojechać... za mocni jesteście...
po 1 Nie smiac sie z osob niepelnosprawnych ... Ludzie na stadionie - porazka(a moze masz kompleksy?)
a po 2 to nie bylo do ciebie (tak mysle) tylko do tego wywiadu z ta ziomka co przeprowadzal ekil 7809976 <-- z nia ....
.../.|.../....|..--------
../...|./.....|.|
./...../......|.|_____
Ekil za mocno za mocno .... ej to mamy pedala ktory pracuje w rabie (ja tez pedal moze sie umowimy na bzykanko kotku ? <joke> (krzyzyki) [zeby se kto nie pomyslal i nie wzial tego do serca ]
Ostatnio edytowany przez: Safe, 27 stycznia 2005, 18:43 [1 raz(y)]
a po 2 to nie bylo do ciebie (tak mysle) tylko do tego wywiadu z ta ziomka co przeprowadzal ekil 7809976 <-- z nia ....
tak Klocek o to chodziło.Można przecież zobaczyć,że Ekil zapisuje ją,później jako Idiotka.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
hehe...nie mogłeś tego wcześniej powiedzieć?
PS: wysłanie tego do 3 osób mi duzo czasu nie zabrało...
no nie bylo jak wczesniej , sesja...i prawie w ogole nie wlaczam kompa, bo jak wlacze to polegne, a co do filmiku to dziwie sie, ze nikt z "zarzadu" nie wspomnial o tym, ze maja w swoich zasobach ten filmik...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.