To jednak prawda, co pisza, ze 40% ludzi nie rozumie tekstu pisanego i nie rozumieja tresci dziennika o 19.30
Przeczytaj watek ponownie, napisalem w nim ze rozumiem te pare minut. U mnie natomiast zawsze bylo w plecy 10 ( a czasem i wiecej) minut. A przy 10h to jedna godzina w plecy.
Godziny bralem w 3 szkolach. Niestety Automaniak wypada najgorzej. To tylko moje zdanie i mam do niego prawo.
Odp: Gdzie na prawko? - 21/10/2008 14:46
Mam 17 lat 21 Lutego będę miał 18. Czy na prawko mogę iść od 21 Listopada czy od 21 Grudnia? Bo ludzie mówią różnie i już sam się zakręciłem
Odp: Gdzie na prawko? - 21/10/2008 16:51
Też mi się wydaje, że Listopad bo tak:
Od 21 lutego do 21 Stycznia jest 1 miesiąc
Od 21 Stycznia do 21 Grudnia 2 miesiąc
Od 21 Grudnia do 21 Listopada 3 miesiąc
Też mi się wydaje, że Listopad bo tak:
Od 21 lutego do 21 Stycznia jest 1 miesiąc
Od 21 Stycznia do 21 Grudnia 2 miesiąc
Od 21 Grudnia do 21 Listopada 3 miesiąc
gdzie mozna zaplacic za prawko w ratach??okolice krzywoustego lub Pogodna
Akcent na Witkiewicza mega polecam
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Gdzie na prawko? - 28/10/2008 09:39
Pytanie i odpowiedź Można płacić w ratach. Szczegóły ustalamy osobiście lub telefonicznie. Normalnie A+B kosztuje 2250 zł (1000 A, 1250 B). Dla osób, które powołają się na forum szczecińskiej Pogoni możemy zrobić rabacik 100 zł czyli 2150 za całość.
A jeżeli chodzi o podwyżki to cóż mogę powiedzieć ... chciałbym ale jak to będzie zobaczymy. I to niekoniecznie wymiana aut będzie przyczyną podwyżki, a raczej planowana na przyszły rok zmiana ustawy o kierujących pojazdami. Pozdrawiam.
Odp: Gdzie na prawko? - 28/10/2008 11:02
Co do wymiany aut. Kiedy bedzie - bo gdzies czytalem ze maja byc renault Clio. Od kiedy egzaminy beda na clio? Bo moja Kobieta musi zrobic prawo jazdy, bo nie ma kto mnie z wodeczki przywozic Wolalbym zeby uczyla sie juz na clio.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.