crack do patcha? u mnie po instalacji dalej widnieje napis o latce 6.0.2 jezeli ktos ma pojecie jak zainstalowac ostatni patch to prosilbym zeby podzielil sie swoja wiedza
mam to samo ,jakby ktos wiedzial prosze o info,
wychodzi na to ze patch jest lekko zbugowany. niby 6.0.2 a zawiera wszystko co powinien zawierac 6.0.3 wiec zachowajmy spokoj
ma ktos jakis pomysl na ciekawa kariere? Pogonke doprowadzilem do takiej wielkosci ze juz mi sie nie chce meczyc. jakies ciekawe druzyny w srednich ligach?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
crack do patcha? u mnie po instalacji dalej widnieje napis o latce 6.0.2 jezeli ktos ma pojecie jak zainstalowac ostatni patch to prosilbym zeby podzielil sie swoja wiedza
wychodzi na to ze patch jest lekko zbugowany. niby 6.0.2 a zawiera wszystko co powinien zawierac 6.0.3 wiec zachowajmy spokoj
ma ktos jakis pomysl na ciekawa kariere? Pogonke doprowadzilem do takiej wielkosci ze juz mi sie nie chce meczyc. jakies ciekawe druzyny w srednich ligach?
problem usuniety ,zainstalowalem VirtualCDHide v1.0.0.4, ukrylem dyski wirtualne, ustawilem zgodnosc z win NT i smiga na patchu 6.0.3
Ostatnio edytowany przez: cofe_shop, 19 sierpnia 2006, 19:51 [1 raz(y)]
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Odp: FM 2006 - 11/08/2006 15:50
zainstalowałem łatkę 603 ale wyswietla mi że mam ver 602
no i niema zmian ponieważ nadal obowiązuje w OE limit graczy z poza UE (patch 603 podobno to usuwa ) gra Pogonią to porażka .
mam pirata i pewnie potrzebny jest crack do tego patcha tyle że nigdzie nie mogę go znależć.
Pomocy ...
zainstalowałem łatkę 603 ale wyswietla mi że mam ver 602
no i niema zmian ponieważ nadal obowiązuje w OE limit graczy z poza UE (patch 603 podobno to usuwa ) gra Pogonią to porażka .
mam pirata i pewnie potrzebny jest crack do tego patcha tyle że nigdzie nie mogę go znależć.
Pomocy ...
pewnie wgrales patcha 603 a korzystasz z cracka do wersji 602 wiec dlatego tak masz musisz wgrac tego patcha 60.3 i skorzystac z programu kurcze tylko nie pamietam jego nazwy ktos kiedys go opsiywal na forum
proponuje rzut kostką naprawdę się sprawdza , powodzenia !
zagraj sobie od 2 albo 3 ligi i powoli pnij sie do gory sprawia wieksza satysfakcje niz grac Barcelona, Realem czy Milanem
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
zagraj sobie od 2 albo 3 ligi i powoli pnij sie do gory sprawia wieksza satysfakcje niz grac Barcelona, Realem czy Milanem
tak tak, nigdy nie probowalem grac "koncernami" chodzi o to ze conference juz jakos oblatana... wiecej egzotyki trochu. RPA?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Ja proponuje Nantes gram tera sympatrzycznie jest jak wyjdzie nowy menager to bede grał se Ajacio bo tera w 2 lidze sa
Ogólnie ciekawie jest pograć tzw. ligowymi przecietniakami. Ja gram aktulnie Betisem i musze przyznac że całkiem fajnie sie gra, tylko na jedno narzekam - za dużo pieniążków na transfery dostaje, bo chyba 26mln. funtów w Betisie to nie mało ..
Pozdro
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: FM 2006 - 15/08/2006 14:06
A ja gram taktyka: 4-3-1-2 i strzalki pomocnikom do gory i narazie nie jest zle,zreszta Avelyn moze potwierdzic bo gierzymy po siecie 2 sezon narazie ,w 1 Mistrzostwo Anglii,przegrana z Avelynem w finale LM,Puchar Anglii,przegrana w finale Pucharu Ligi,w tym raczej 2 miejsce,szansa na LM I Puchary,gram Man Utd ,on Chelsea
A ja gram taktyka: 4-3-1-2 i strzalki pomocnikom do gory i narazie nie jest zle,zreszta Avelyn moze potwierdzic bo gierzymy po siecie 2 sezon narazie ,w 1 Mistrzostwo Anglii,przegrana z Avelynem w finale LM,Puchar Anglii,przegrana w finale Pucharu Ligi,w tym raczej 2 miejsce,szansa na LM I Puchary,gram Man Utd ,on Chelsea
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426369 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.