Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 18:43
Mi by bardzo zależało na fotkach z wczoraj (ale niekoniczecznie wczoraj, mogą być i dzisiejsze) albo jakiś filmikach... jak macie jakieś źródło to dajcie mi znać.
Zasypmy emeilami kancelarię prezydenta Jurczyka z prośbą o wystawienie telebimu z transmisją pogrzebu Ojca Świętego na Jasnych
Błoniach.Papieża , wielkiego Polaka mieliśmy tylko jednego i powinniśmy przeżywać jego pogrzeb gromadząc się wszyscy razem w tym
miejscu. Władze Szczecina nie wpadły same na ten pomysł, więc warto im go podsunąć. [email protected] PRZEŚLIJ TĄ
WIADOMOŚĆ Min. 15 osobom ze swojego gg i napisz emeila o temacie !!!Jasne Błonie-chcemy pogrzeb Papieża na telebimie!!! [email protected] lub [email protected]
a to dostaliście ? czyżby nasz kochany prezydent dawał się prosić i nie pomyślał o wiernych ?
Piszcie też żeby to był dzień wolny od pracy...w wielu miastach już tak jest m.in.Poznań,Częstochowa...żegnając się z tak WIEKĄ OSOBĄ trudno zająć się pracą
Mi by bardzo zależało na fotkach z wczoraj (ale niekoniczecznie wczoraj, mogą być i dzisiejsze) albo jakiś filmikach... jak macie jakieś źródło to dajcie mi znać.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 19:22
Co byscie powiedzieli jakby w srode gdzies sie zebrac w jakims miejscu i zebysmy wszyscy razem poszli na msze do Kościeła Św. Jana Bosko przy ulicy Witkiewicza, ktora odbedzie sie o 20. Moze to glupi pomysl i jak znam zycie zaraz zostane zjechany za to ale to szczegol.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 19:57
Mam pytanie: czy ma ktoś piosenki (albo wie skąd ściągnąć) bardzo związane (dla mnie) z Papieżem: "Abba Pater (Ojcze)", "Pater Noster", "Barka" ? [']
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ja mam nadzieję ze sarece Ojca Świętego trafi to Krakowa...
Nie bedzie, Papież (podobno) nie zostawił testamentu... dlatego pogrzeb bedzie w Watykanie...
Co jak co ale Watykan w wielu kwestiach kłamie niewieże ze Papież nie zostawił testamentu...
Ja myśle, że testamentem Jana Pawła II są jego kazania i przemówienia wygłaszane podczas pontyfikatu...po co inny testament?
A co do pogrzebu to papież w przeciwieństwie do Polaków(niektórych) bardzo dobrze wiedział, że jest papieżem WSZYSTKICH chrześcijan a nie tylko Polaków i miejscem w którym powinien zostać pochowany jest Watykan.
Co do przeniesienia serca do Krakowa to poza jednym bardzo odległym przypadkiem takich rzeczy w Watykanie raczej się nie stosuje.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 21:15
Ja mam tylko jedną prośbę. Postarajmy się wzorem innych miast oddać MU cześć. Wystarczy znicz w oknie, a na samochodzie czarna wstążka. Tak mało u nas takich symboli. Pamiętam, że nie tak dawno, podczas "Pomarańczowej rewolucji" można było ujrzeć więcej osób czy samochodów z pomarańczowymi akcentami. To tylko parę dni. Myślę, że warto.
Orło, w wolnej chwili napisz mi jak mam to znależć na DC++. Z góry dzięki.
Co byscie powiedzieli jakby w srode gdzies sie zebrac w jakims miejscu i zebysmy wszyscy razem poszli na msze do Kościeła Św. Jana Bosko przy ulicy Witkiewicza, ktora odbedzie sie o 20. Moze to glupi pomysl i jak znam zycie zaraz zostane zjechany za to ale to szczegol.
Pomysl fajny ale wydaje mi sie iz tak jak kibice Wisly, Lecha, Arki, Cracovii i GKSu powinnismy spotkac sie na stadionie Pogoni ! Oni co prawda sa na jednym - Cracovii.
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 22:10
po kronice redaktor Soska rozmawiał z jakims socjalogami i księdzem na temat tego co się dzieje na Jasnych Błoniach, mowa było o ogromnym zjednoczeniu nie spotykanym nigdy wcześniej, o tłumach szczecinian
jak powiedziano w czwartek o 21.30 wielka msza pożegnalna na Jasnych Błoniach, przewidywana frekwencja jak za pielgrzymki Jana Pawła II w 1987 roku albo i więcej ludu
nic dodać nic ująć, chyba nie musze wspominać, że zarowno w kościele Jana Bosko w środe jak i w czwartek na tej mszy barwy Pogoni jak najbardziej mile widzane
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448364 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.