Bo 1 napastnik to za mało! No chyba ze tych trzech pomocników gra za nim, ale nie wiem jak ich ustawiłeś. Ja Tobie proponuje tak jak ja gram 4-1-3-2 czyli...
4 obroncow w lini, 1 defensywny pomocnik, 1 pomocnik ze małą strzałką do prozdu i 2 skrzydłowych ze strzałkami na maxa do przodu (wszyscy pomocniny ustawieni na srodkowej lini boiska), 2 napastnikow.
Ale ustawienie to nie wszystko... Proponuje grac "Atacking", odbior piłki "Hard", podania "Mixed", ale to by jeszcze dlugo wymieniac bo tez ustawiam rozne nastawienie (Atacking, Normal, Defensive) dla poszczególnych zawodników, np. bocznych obroncow. Z czasem wypracujesz wlasna taktyke i zdobedziesz duzo doswiadczenia jak grac z lepszymi druzynami, itd, itp,... jednym slowem metodą prob i bledow samemu trzeba poznac ta gre Tylko po co ja to pisze jak napewno to wszyscy wiedzą...
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 01:05
Mnie irytuje to ze nie moge sobie ustawic towarzyskich meczy :/ Probowalem juz chyba na wszystkie sposoby i zawsze dostaje odmowna odpowiedz... Ktos sie tez z Was z tym spotkal?
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 03:44
Heh juz wszystko dziala ale pierwsze mecze tak sobie. PP z Widzewem przegralem 4:2 a 1 mecz w lidze z GKS u siebie...1:1 ale gralem bez Milara i Michalskiego Kto kupil jakis obroncow I jak sie spisuja Bo to co jest w Pogoni to chyba najgorsza obrona ligi
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 07:37
Ja bym na Waszym miejscu sie nie wczuwal jeszcze w gre bo jak wyjdzie patch to sie wszystko zmieni... Czesc pilkarzy ma poprostu ustawione umiejetnosci na 0 (losowo) a wiec jednemu zawodnik wyjdzie taka, a innemu inaczej. Aha... Pogoń ma strasznych trenerow (przynajmniej u mnie) i trzeba sobie posciagac
Edit: A nie wiem o co Wam chodzi z tymi sparingami. U mnie normalnie mozna robic (Legia, Cracovia,...) - wszyscy sie zgadzaja. Moze za wysoko mierzycie?
Z Polską premierą Football Managera było różnie. Pierwsza najbardziej optymistyczna wersja zakładała pojawienie się gry wraz ze światową premierą. Parę dni temu otrzymaliśmy informację o przełożeniu daty pojawienia się gry w naszym kraju na 10 listopada. Jednak na zmianach nie koniec. Dzisiaj dostaliśmy informację od CD Projectu wydawcy FM`a na Polskę i Czechy, że premiera gry nastąpi dopiero 18 listopada. Jest to spowodowane, cytuję:przedłużającymi się testami polskiej wersji tytułu. Więc na długo oczekiwaną grę będziemy musieli poczekać jeszcze o tydzień dłużej. Jakby na osłodę dystrybutor opublikował pudełko polskiej wersji gry. Myślę, że prawdziwi fani poczekają te parę dni i nie kupią jej pirackiej wersji.
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 10:42
BarcisH brawo za pomysł. Ale nie o tym chciałem. Głównym natchnieniem mojego posta jest 17 letni Korzym. Ludzie kupujce tego młodziana póki nie podpisze profesjonalnego kontraktu. Ten zawodnik to skarb. 7 meczy 5 bromek to chyba dobra rekomendacja
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 11:08
BarcisH- a dalo by rade abys nagral np na dzisija FM i bysmy sie ustawili?Bylbym tez zainteresowany bbo juz mnei kuriwca bierze Oddalbym cd przy spotkaniu. ZALEZY MI PILNIE!!!
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 06/11/2004 11:14
dzis niebardzo bo imprezuje w fabryce i nie wiem jak sie z panna ustawiam nic nie wiem jeszcze... chyba ze za godzine dwqie bym ci powiedzial o ktorej moge byc na kosciuszki i podjedziesz innej mozliwosci dzis nie ma a jak nie pasi to jutro mozemy sie dokladnie ustawic
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448361 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.