Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/05/2005 23:23
Nie siedzę już tak mocno w klimatach House, ale ta cała płytka "House Club Hottest 7" to wygląda mi na strasznie wymieszaną (od takich bardziej deep i funky po typowe disco) i po trackliście widać, że kawałki muszą być bardzo krótkie, jeśli są pojedynczo pakowane, a jeśli płytka jest mixowana, to pewnie są strasznie szybko ucianane i pewnie wszystko klejone cyfrowo... Takie są właśnie najgorsze.
Ja tam teraz jestem napalony na nowy Mix CD Sashy "Fundacion", samplerek już jest, damn jak ten człowiek potrafi mieszać!!!
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 31/05/2005 17:07
z racji niedawnej premiery albumu System Of A Down - "Mezmerize" chcialem wszystkim polecic ich pierwszy album - "System Of A Down" bo nowy mi sie nie podoba
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/06/2005 18:38
Ja polecam takie kawałki jak:
1. Paul Van Dyk- Buenaventura
2. L PROJECT- Evacuation
3. Laguna- Unforgiven
4. DJ Tiesto- Traffic
5. Global Deejays- One night in Bangkok
6. Ziggy X- This Rox
7. Narcotic Thrust- I like it
8. Scooter- One (always hardcore)
9. Global Deejays- What a feeling
10. Groove Factory- Fantazja 2005
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437464 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.