Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Maly09
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/10/2004 19:14
V kolejka Pierwsza liga

Pigany S.A. - MKS Dragons Szczecin 0: 7

MKS Dragons Szczecin - Pigany S.A 6 :0

10 meczy 9 zwyciest i 1 porazka 58 - 10 w bramkach

Janie Pawle II - [*]
Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 05/10/2004 21:47
Koniuszowa - TAPCZAN TEAM 1 : 7
TAPCZAN TEAM - Koniuszowa 5 : 0

Lissek dostanie baty i mam lidera:)

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/10/2004 16:34

Cypek napisał:  
Koniuszowa - TAPCZAN TEAM 1 : 7
TAPCZAN TEAM - Koniuszowa 5 : 0

Lissek dostanie baty i mam lidera:)

no cos piterek sie slabo stara:]

MW'03
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/10/2004 17:18

lissek napisał:  

no cos piterek sie slabo stara:]

Bo taki mi dałeś "materiał", że nie dało rady go ogrnąć i przegrywam:P;) A tak na poważnie, to drużyna lisska gra w lidze zach. dopiero w czwartek, więc wcale Cypek nie jest powiedziane że będziesz liderem. Ha!:)
Pozdro

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/10/2004 15:31
Z udziału w lidze zrezygnowała drużyna Beton Team (3 liga). Trwają poszukiwania jego następcy;) Może jest ktoś chętny, kto grałby zamiast niego???Popytajcie się kolesi, którzy grają w MZta, czy chcieli by grać.
Tylko jest jeden malutki problem...dana drużyna zacznie grać od 6 kolejki, ale z dorobkiem 0 punktów po 5 kolejkach (czyli 10 walkowerów), bo taki dorobek miał Beton Team.
Jak by był ktoś z was chętny to niech zostawi tu info, albo podbije do mnie na GG (w profilu, często jestem niewidoczny jak coś)...pozdro:)

Ostatnio edytowany przez: Pit., 8 października 2004, 16:35 [2 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Tabby
Kibic
Na forum od 8148 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/10/2004 20:06

PiteRek napisał:  
Z udziału w lidze zrezygnowała drużyna Beton Team (3 liga). Trwają poszukiwania jego następcy;) Może jest ktoś chętny, kto grałby zamiast niego???Popytajcie się kolesi, którzy grają w MZta, czy chcieli by grać.
Tylko jest jeden malutki problem...dana drużyna zacznie grać od 6 kolejki, ale z dorobkiem 0 punktów po 5 kolejkach (czyli 10 walkowerów), bo taki dorobek miał Beton Team.
Jak by był ktoś z was chętny to niech zostawi tu info, albo podbije do mnie na GG (w profilu, często jestem niewidoczny jak coś)...pozdro:)

Andrzej chce grać........spytaj sie go na gg albo już odrazu go wpisz

Morawczyna - jego team

Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/10/2004 20:08
ten post X-perta (ciut wyżej) miał być mój ale zapomniałem wylogować:D upss

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 09/10/2004 19:46
Cos dawno nie pisalem na forum:) Mam kilka informacji:
- bedzie powtorka meczow druzyn z Ekstraklasy, które odeszly(mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi:). odbedzie się ona po sezonie
- nastąpiła zamiana drużyn(Beton Team na Morawczyna). Mam nadzieję, że manager drużyny Morawczyna postara sie(nie pamiętam, za co w tamtym sezonie odpadł:)
- I lige wrzuce po meczyku reprezantacji. Tam też bedzie małe zamieszanie, ponieważ Carlos w dwóch kolejkach popelnil blad. Naliczyl walkowery na korzyść gospodarza, a powinno byc odwrotnie wedlug regulaminu( no chyba, że dana druzyna poinformuje organizatora:)

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/10/2004 14:54
kolejna runda spotkan za mna :)

VI kolejka

Majowe Szczecin - MKS Dragons Szczecin 1 : 4

MKS Dragons Szczecin - Majowe Szczecin 8 : 0

VII kolejka

MKS Dragons Szczecin - Pogon 1948 SSA 2:2
Pogon 1948 SSA - MKS Dragons Szczecin 1:3

VIII kolejka

MKS Dragons Szczecin - UKS Kasztany Szczecin 14:0
UKS Kasztany Szczecin - MKS Dragons Szczecin 0: 7

Bilans

14 zwy. 1 rem. 1 por. 96 - 14 43 pkt

kurde nadal bede liderem :)

Ostatnio edytowany przez: Maly09, 25 października 2004, 19:41 [3 raz(y)]

Janie Pawle II - [*]
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/10/2004 17:15
Poszukujemy chętnego do gry w III lidze, ponieważ jedna z drużyn zrezygnowała z dalszej gry w MZta. Sprawa jest dosyć pilna;) Jakby ktoś z was był chętny to niech podbije do mnie na GG (w profilu) albo zostawi tutaj info ze swoim numerem to jak będe miał czas to odezwe się i obgadamy sprawe:].
Szukamy w miare ogarniętej osoby, która będzie trzymać się terminów meczy i po kliku spotkaniach nie zapomni o lidze, jak to ma miejsce u niektórych grających już osób.

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/11/2004 10:24
Kurde udało mi sie awansowac do ekstraklasy :)

a tak na powaznie :)

kiedy zacznie lub czy wogule zacznie sie kolejna edycja ligi ??

Janie Pawle II - [*]
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/11/2004 14:11

Maly09 napisał:  
Kurde udało mi sie awansowac do ekstraklasy :)

a tak na powaznie :)

kiedy zacznie lub czy wogule zacznie sie kolejna edycja ligi ??

Z trzecią edycją ligi ruszymy najprawodopodobniej kilka tygodni po zakończeniu obecnej. Narazie jeszcze dokładnego terminu nie da się określic, zobaczymy jak się potoczą pewne sprawy i jak będzie wyglądała sprawa z wolnym czasem itp. Będziemy informować na bieżąco jak się sprawa ma;) Pozdro

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/11/2004 20:19
Kurcze odkad na Pogońonline wyzwietlaja sie tylko tematy zwiazane z Pogońia zapominam zagladać tutaj:)

Malu09-->>Gratuluje awansu:D Tobie siedzenie te kilka sezonow w 5 lidze dużo dało, wzmocniles sobie niezle drużynę:)

Co do przyszlego sezonu, to bedziemy starali sie jak najszybciej to zrobic. Niechcialbym zbyt duzej przerwy, bo wiadomo, że niektórzy mogą wtedy zapomnieć o lidze lub poodchodzić. Napewno bedzie trzeba w niższych ligach porabić pożądek z niegrającymi(marzeniem jest taka gra jak obecnie w Ekstraklasie:) ). Rownież terminarz trzeba bedzie zrobic(jeszcze sie dogadam z piterkiem, jak sie podzielimy:) ). No i oczywiscie I liga konczy sie wczesniej, ale reszta trwa nadal, wiec najpeirw muszą sie skonczyc rozgrywki we wszystkich ligach. Mam nadzieję, że po rozegraniu wszystkich meczy bedzie wolny czas od szkoly(albo przynajmniej jakies male luzy:) ) i bede w stanie z piterkiem(no zapomnialbym jeszcze o Carlosie:) wyrobić sie jak najszybciej:)

Pozdro:D

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/12/2004 11:43
bawimy sie tą lige jeszcze czy nie :)

Janie Pawle II - [*]
christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 11/12/2004 12:04
Liga trwa, niedlugo zapadną rozstrzygnięcia w ekstraklasie.....

Dziękuję :)
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/12/2004 12:59
Maly09-->> oczywiście, że się bawimy, po prostu wlasnie sie konczy sezon w III lidze i czekam na przesylke od piterka. Co do nowego sezonu, to nie jestem jeszcze pewien kiedy ruszy. Wlasnie sie zastanawialem, że najlepiej by bylo po nowym roku, bo tak to ludzie powyjeżdzają i bedzie pelno walkowerow. Jeszcze musze pogadac z piterkiem nad tym, ale najprawdopodobniej tak bedzie.

Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/12/2004 16:37
Nom dokładnie, tydzień temu skończyły się rozgrywki w II i I lidze. We wtorek ostatnia kolejka III ligi. Ekstraklasa też widze że już finiszuje.
Myśle że w tym tygodniu, albo na poczatku następnego, ustalimy z volve wszystkie podstawowe sprawy o czym napewno poinformujemy w tym miejscu;)

aha, i takie słowo na zakończeniehihi : ci którzy mają coś na sumieniu (czytaj: "kilka" walkowerów), niech wiedzą że żadnego pobłażania ani "drugiej szansy" raczej się nie przewiduje;) Dążymy do tego żeby zmiejszyć do minimum liczbe walkowerów i napewno dawanie drugiej szansy tym którzy zawodzą większą część sezonu mija sie celem.
No i raczej będzie kilka małych korekt w regulaminie, ale wszystko w swoim czasie...:)
Pzdr.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/12/2004 20:01
Ja mam pytanie.Jak gram w VII lidze to mam jakies szanse z Wami???Czy bede mogl dolaczyc do ligi????????Zo odpowiedz z gory dziekuje

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/12/2004 22:47
Nieważne, z której jesteś ligi...myślę, że od następnego sezonu zagrasz...

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/12/2004 16:46
pogonfan-->> Już Ci odpowiedziałem w temacie managerzone...świetna gra, więc nie bede pisal tutaj tego jeszcze raz. Oczywiście Cypek dobrze napisał, że liga, w ktorej grasz obecnie nie jest ważna, ważne żebyś w lidze zachodniopomorskiej grał regularnie i nie miał walkowerów:)

Co do nowego sezonu to tak jak pisałem wczesniej bedzie on na 99% po nowym roku, ponieważ wiele osob wyjeżdza na święta i byloby przez to duzo walkowerow. Jesli bede mial czas w święta, to postaram sie nową stronke napisać, poniewaz ta robilem we Front Page i troszke miejsca zajmuje jak musze przeslac na serwer.

Aha, jeśli ktoś mial klopoty z zapamietaniem adresu stronki to teraz mozna wchodzić rownież przez ten:

www.liga-zach-pom.prv.pl

Pozdro for all:D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005