Nie polecam N70 oraz N73, slabe procki, czesto sie wieszaja, nie radza sobie z aplikacjami symbian. Jak szukasz czegos z Nokii to polecam E52, bardzo przyjemny telefon, w ogole seria E wypada o wiele lepiej niz N.
Miał ktoś do czynienia z Nokią 5530? Warta zakupienia? Ewentualnie LG KU990i, jakby ktoś mi mógł coś o nim powiedzieć byłoby fajnie
LG KU990i - duży dotykowy ekran, bateria mi trzyma ok. 4 dni, pisanie sms'ów na klawiaturce qwerty bardzo wygodne chodź ma dość małe przyciski, robi dobre zdjęcia (5mpx),filmy bardzo ok jak na telefon oraz bajerek w postaci kręcenia 120 klatek na sekundę, intuicyjna obsługa, telefon zawiesił mi się tylko raz, używając go od marca. Generalnie polecam
PS Trzeba tylko dobrze przykleić później ten papierek ochraniający ekran, aby ten się nie rysował.
Miał ktoś do czynienia z Nokią 5530? Warta zakupienia? Ewentualnie LG KU990i, jakby ktoś mi mógł coś o nim powiedzieć byłoby fajnie
Ja mam nokię 5530 i jestem bardzo zadowolony, jedynie in minus slot na kartę sim i pamięci.
Wygodne pisanie smsów na qwerty, aparacik dosyć porządny.
Rysik od razu w zestawie jest w fonie. Warto zakupić
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 22/12/2009 00:56
Mam pytanie do kogoś kumatego. Wymieniał ktoś z was taśmę w Samsungach? Chodzi mi o model u600 albo podobny.
Taśma jest uszkodzona na bank i z nią raczej problemu nie będzie by wymienić na nową. Tylko teraz pytanie bo telefon nie chce się włączyć bez podłączenia ładowarki to tz. 'zaświecić' . Czy to też wina taśmy czy już czegoś innego.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362844 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.