Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 17:26
szkoda ze 3/4 tematów związanych z tymi mistrzostwami wiąze sie z wuwuzele. Z drugiej strony o czym tu niby gadac skoro do tej pory nic wielkiego sie nie dzieje.. Ale swoją dogą...u siebie w domu znalazłem jedno takie cudo i chyba wrzuce do pieca
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 20:14
Czas na największą sensację w historii piłki nożnej, czyli wygrana microprocesorków z północy nad canarihnos Uwaga na jednego piłkarza Jong Tae-Se z nr 9 strzelił 2 ładne bramki w przedmundialowym sparingu z Grecją. A jutro czekam co pokaże Chile, swoją drogą pamiętacie ich super duet: Salas-Zamorano To było coś
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ponad 20 minut z czystym kontem, a więc na razie są lepsi od USA, Grecji i Nigerii A z tego co tu widzę, to na żadne bicie się nie zanosi - Canarinhos są dzisiaj zbyt leniwi, żeby wysoko wygrać.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 21:13
no nie zanosi się chyba kurwa Brazylijczycy zapomnieli, że to są mistrzostwa świata, a nie kopanie piłki z butelką piwa w ręku. Inne drużyny jestem w stanie zrozumieć, że grały ostrożnie żeby nie wtopić w 1 meczu ale to co robią Canarinhos to paranoja... Kaka gra taki kibel, że szok straty podania z dupy...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 21:23
Zwykle jestem za dobrym widowiskiem jak nie wiem komu kibicować, ale w drugiej połowie będę za Koreą, Brazyle źle robią, że ich lekceważą i mam nadzieje, że się to zemści.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 21:23
Niech koreanczycy dowioza jakis wynik. Na dobra sprawe nalezy im wspolczuc kraju w jakim zyja. Poza tym dla nich te mecze sa nawazniejsze w zyciu. Fajnie jakby nie spedzili reszty zycia w jakims obozie...
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 21:28
A dla mnie nie jest nudny, ogólnie to mam wyjebane na to kto wygra, tylko oglądam, żeby zobaczyć zajebiste spotkanie. Na razie tylko na Niemców można było popatrzeć bez znudzenia, chociaż mecz był jednostronny. Teraz jednak trzymam kciuki za Koreańczyków i drugą połowę będę oglądał z nadzieją, że Brazylia nic im nie wsadzi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361750 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.