Odp: Pchli targ - 28/09/2011 20:40
Mam do sprzedania gry na PS3 (wszystkie oryginalne, używane ale bez żadnych śladów użytkowania) - chcę się ich pozbyć więc na pewno się dogadamy (ceny do negocjacji)
- Battlefield BAD COMPANY 2
- Need for Speed: SHIFT
- L.A. Noire
- Red Dead Redemption
gg w profilu (zawsze na niewidocznym siedzę więc pisać nawet jak mnie nie ma)
Odp: Pchli targ - 29/09/2011 13:38
szukam osoby lub firmy zajmującej się robieniem reklamówek papierowych, z tworzywa itd z logiem firmy. chodzi o oferty ,,konkurencyjne" w stosunku do tych ktore są na rynku.
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Pchli targ - 04/10/2011 15:11
firma jest znajomego i wczesniej kilka razy u nich robilem jakosc byla ok i ceny tez
polecic moge sprawdz czy ceny beda lepsze od tych co znalazles wczesniej
Odp: Pchli targ - 20/10/2011 13:50
Łóżeczko-kołyska KLUPŚ Radek z szufladą. Łóżeczko jest w kolorze naturalnej sosny i posiada następujące cechy:
- wymiar 120x60 cm
- wykonane z drewna sosnowego
- posiada możliwość mocowania materaca na trzech poziomach
- wyjmowane szczebelki
- funkcję kołyski można zablokować czasowo lub na stałe
- łóżeczko jest na specjalnych sprężynach
- szuflada jest wykonana z płyty wiórowej i suwana na rolkach
Dodatkowo do łóżeczka będzie dołączony materac kokosowo-gryczany.
Cena jaka interesuje mojego koleżkę to 100 zł za łóżeczko z materacem.
KONTAKT - Paweł 502 760 512 (Osiedle Bukowe)
Drugi mebelek do oddania za przysłowiowy czteropak piwa. Jest to taka rozkładana kanapa. Jakby jej nie rozkładać tylko używać do siedzenia to wszystko jest OK. Ale w środku jest już trochę zużyta i prowadnice ciężko chodzą. Do soboty będzie przechowywana w domu, a potem niestety idzie na śmietnik.
KONTAKT - Paweł 502 760 512 (Osiedle Bukowe)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pchli targ - 21/10/2011 17:35
Perfumy na sprzedaż, ponad 130 rodzajów do wyboru. Cena to 150 zł za sztukę niezależnie od pojemności.
Zainteresowanym wysyłam listę. gg 3339085 (zawsze niewidoczny)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.