Jeżeli jeszcze aktualne, to polecam camping Stogi Plaża. Cena za noc w domku 25 zł za osobę, dojedziesz tramwajem nr. 3 i 8 20 minut i jesteś w samym centrum. klik
Odp: Pchli targ - 17/07/2011 19:22
Wynajmę umeblowaną kawalerkę w Zdrojach z użytkowym poddaszem na którym jest sypialnia i garderoba. Stan bardzo dobry, budynek ogrodzony, z własnym miejscem parkingowym. Jak ktoś jest zainteresowany kontakt gg w profilu.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Pchli targ - 18/07/2011 14:01
Za dobrą flaszkę (może być whisky hehe) oddam osobie w potrzebie bilet miesięczny komunikacji miejskiej ulgowy za 42 złote bez wpisanego numeru!! Bilet ważny był w terminie 20 czerwiec-19 lipiec. Zainteresowane osoby proszę o pozostawienie wiadomości na gg 10463878 z numerem telefonu lub mailem do kontaktu (na gg rzadko siedzę), lub bezpośrednio na mail [email protected]
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Sprzedam kupon upoważniający do jednorazowego wejścia na dwie godziny dla dwóch osób do Baltica Wellness & Spa (Pl. Rodła .
Relaks w strefie Wellness.
Cena 30 zł.
Sprzedam kupon upoważniający do jednorazowego wejścia na dwie godziny dla dwóch osób do Baltica Wellness & Spa (Pl. Rodła .
Relaks w strefie Wellness.
Cena 30 zł.
Za dobrą flaszkę (może być whisky hehe) oddam osobie w potrzebie bilet miesięczny komunikacji miejskiej ulgowy za 42 złote bez wpisanego numeru!! Bilet ważny był w terminie 20 czerwiec-19 lipiec. Zainteresowane osoby proszę o pozostawienie wiadomości na gg 10463878 z numerem telefonu lub mailem do kontaktu (na gg rzadko siedzę), lub bezpośrednio na mail [email protected]
Ponawiam
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: Pchli targ - 28/07/2011 17:32
Pora zmienić "klimat" a więc panie i panowie dwupokojowe mieszkanko na sprzedaż w piękniejszej części miasta... aha najważniejsze to to iż bliziutko wyśmienity kebabik
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.