Slyszalem to Z tego co komentatorzy mowili to jeszcze album z ta piosenka nie zostal wydany, ale niedlugo ma zostac Fenomem wlasnie dla Jurasa to nagral. Bo w TV na Viviei na innych programach muzycznych tego jeszcze nie slyszalem
Ps. JAk bede mial albo bede wiedzial jak to sie nazywa to dam znac
Odp: temat ogórkowy - 22/01/2005 17:30
Jesli chodzi o Trezor to staram sie odwiedzac w srode i czwartek
Mieszanka DJ's z Warszawy (Hazel,Drum - bracia blizniacy) i Poznania (Gregory,Kris,Tiddey).
Czasem zapraszaja DJ's z Holandii.
Trezor Dance Mission w czwartek Do godziny studenci 23 wstep wolny
W srode RNB Party: DJ Blanc (Poznan), cala noc panie i studenci wstep wolny
Weekendow raczej nie uznaje - za duzo plastikowego towarzystwa.
Odp: temat ogórkowy - 22/01/2005 18:13
Ej może mi ktoś napisać ile wynosi w obecnej Polsce przyzwoita pensja z której każdy przyzwoity Polak powinien być zdowolony ? Znaczy taka żeby po zapłacaniu wszystkich rachunków, zostawało mu jeszcze troche na jakieś ciuchy, buty, sprzęt jakiś itd a po odkładnaiu (przez kilka miechów) na coś lepszego. Potrzebuje to na ważne zadanie z KOSSu.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
kolego ogladales matrix to wyobraz sobie ze zyjesz w takim panstwie ktore jest odzwierciedleniem tego filmu.Ten kto mial szmal(kradl)
to bedzie mial go zawsze i to jest cala filozofia.POLSKA TO MATRIX pozdrowionka
Zależy o jaki sprzęt Ci chodzi o telewizor za 2000 zł, czy plazmę za 33000 zł.
W sumie gdzieś na necie czytałem na podobny temat i pisało, że 2500 zł jest wystarczające, przy małym mieszkaniu i jednym użytkowniku.
Odp: temat ogórkowy - 22/01/2005 23:43
hehhe imprezka dobra :d wlasnie poległ kwiat spotkanie kibiców w lesie trwa w tym przypadku w przedpokoju pucha jest nie dysponowany wiec pisze osoba ktura zpromowała mu kompa :d pozdro for all A melanż trwa Ekil pozdrawia
zycie to nie tylko internet
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.