Chodzi o spanie. Doszlo do tego, ze siedze do 4.00, wstaje o 6.30, potem wracam z budy, klade sie bo juz nie moge wyrobic, wstaje o 22-23 i znowu siedze do 4.00, bo kurwa nie zasne ;/
Znacie jakies sposoby, by to troszke znormalizowac?
mam dokladnie to samo.. i tez kminie co robic dalej
tez czesto mam taki problem, szczegolnie, gdy jest kilka dni wolnych od szkoly. jest jeden niezawodny sposob wystarczy przecierpiec jeden dzien i nie klasc sie o 15 tylko o 23. to co prawda bardzo meczace ale skuteczne
aha. dobrze wypic przed snem mleko z miodem i nie brac goracej kapieli krocej niz 1,5h przed pojsciem w kime.
Kurwa i znowu mi padło gg ! Jak tam u was !? Działa ?!
mi działa.Polecam przez tlena "odbierać" gg.Bynajmniej ja tak robię i bardzo żadko mi pada
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Ale nie mozna palić, to jest nielegalne i Feeeeeeeee.
Oczywiście to był żart, pozdro dla jarających ganje a zabawne jest to że to jest nielegalne, a każdy jara i nikogo nie łapią frajerzy heheheh. Tylko czekać kiedy to zalegalizują, mam nadzieję że dożyję.
Oczywiście to był żart, pozdro dla jarających ganje a zabawne jest to że to jest nielegalne, a każdy jara i nikogo nie łapią frajerzy heheheh. Tylko czekać kiedy to zalegalizują, mam nadzieję że dożyję.
z tego co dzisiaj słyszałem w lutym ma ponownie wejść ustawa o legalizacji narkotyków w małych ilościach i na własne potrzeby (wpis ten został usunięty w 2000 roku) a dodam jeszcze że pies ma prawo wypisać mandat za koszulke z "zielonym listkiem", beton
Aby odbierać i wysyłać listy elektroniczne możemy logować się do naszej skrzynki pocztowej (konto pocztowe) i przeglądać jej zawartość ze strony WWW. Opisz na wybranym przykładzie – jakie korzyści względem strony WWW dają programy pocztowe. Jakie informacje będą nam potrzebne, by móc uruchomić program pocztowy?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431917 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.