właśnie przed chwila dostałem od kumpla wiadomośc na gg w której pisał mi o stronie http://www.clubnokia.tk/ wszedłem przeczytałem i wygląda mi to na chamską ściemę nie wiem może ktoś z was si.e z tym spotkał i wie więcej bo jakoś nie wierze w intencje autorów strony :>
Ze rozdaja za darmo telefony Ja dostalem z konkurencji z sonyericsonna
Ze Oni tez rozdaja. Nie wiem czy wierzyc w to ale ja nie wysylalem do znajomych.
moim zdaniem tez sciema jezeli mialo byc cos takiego to na nokia pl ..... a tk to free serv jak sie nie myle ^^ jeszcze ci jais kolo zajebie gg i co ? zaoamietaj :
W POLSCE NIC NIE ZNAJDZIESZ ZA DARMO NAWET UPRZEJMOSCI (chodz zdazaja sie i takie wypadki )
i pozwole sobie zacytowac " za darmo umarlo wiem bo czasem mam nadzieje..."
mnie zdziwiło to jeżeli naprawde by rozdawali to by porozdawali na ulicy a tak to nie dośc że niby daja to jeszcze płacą koszty przesyłki do każdego i tez tam pisało cos o plikach cookies przez co moga się włamac i rozwalić kompa albo wezma adres i bedą rozsyłac listy z róznym innymi ściemami a tak w sumie to pokazali by zdjęcia tych naładowanych telefonami magazynów a nie jakies dwie słaebj jakości fotki czuc ściemą na kilometr nie polecam choć napewno ktos to łyknie i będzie żałował
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
właśnie przed chwila dostałem od kumpla wiadomośc na gg w której pisał mi o stronie http://www.clubnokia.tk/ wszedłem przeczytałem i wygląda mi to na chamską ściemę nie wiem może ktoś z was si.e z tym spotkał i wie więcej bo jakoś nie wierze w intencje autorów strony :>
"Uwaga: Ta strona to żart, ale rozelijcie to, co wam szkodzi!"
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 23:25
do moderatorow...uzupelnijcie jak mozecie dzial z flagami o nowa sektorowke bo widze ze jej jeszcze nie ma ;] pozdro
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: temat ogórkowy - 18/01/2005 19:20
Mam male pytanko wie moze ktos gdzie mozna na necie zrobic sobie bluze Pogoni......... jakas stronka niedroga...... jak jest chcialem sobie z kolega zamowc przed sezonem :-) i tak szukam na necie........ ale nic niemoge znaleźć bylbym wdzieczny pozdrawiam !! :-)
Odp: temat ogórkowy - 18/01/2005 22:08
Ni chuja padło mi
-------------------------------------------------
No już gitara wszystko chodzi ,a już tlena miałem ściagać
Ostatnio edytowany przez: Wojtas., 18 stycznia 2005, 22:40 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 18/01/2005 23:11
Pamiętam że kiedyś w jakimś temacie (być moze w tym) ktoś podał jak ustawić stronę startową gdy ta się zmienia. Pamiętam ze wielu forumowiczów też miało z tym problemy, że wyskakiwała im jakaś inna strona startowa i nie mogli tego zmienić.
Chodzi o spanie. Doszlo do tego, ze siedze do 4.00, wstaje o 6.30, potem wracam z budy, klade sie bo juz nie moge wyrobic, wstaje o 22-23 i znowu siedze do 4.00, bo kurwa nie zasne ;/
Znacie jakies sposoby, by to troszke znormalizowac?
mam dokladnie to samo.. i tez kminie co robic dalej
Chodzi o spanie. Doszlo do tego, ze siedze do 4.00, wstaje o 6.30, potem wracam z budy, klade sie bo juz nie moge wyrobic, wstaje o 22-23 i znowu siedze do 4.00, bo kurwa nie zasne ;/
Znacie jakies sposoby, by to troszke znormalizowac?
mam dokladnie to samo.. i tez kminie co robic dalej
Ja wykminilem Tabletki na sen ziolowe
Biore okolo 22 dwa tapsy i po godzinie juz mnie bieze na sen
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.