ja tam nie wiem na ktorej to stronie jest ale juzn ie raz to mialem i moge ci powiedziec jak to usunalem
jak masz win XP to wejdz w uruchom i wpisz "msconfig" i pojawi sie okienko i tam jest przywracanie systemu do poprzedniego stanu ja tam przywracalem do 2 dni przed tym
jedyny minus to ze nie masz tam roznych danych powiedzmy z dzisiejszego dnia ale masz sprawny komputer
Kto wie na której stronie tego tematu jest wyjaśnione jak usunąć stronę główną, która się podłączyła do kompa , podłączyła mnie się jakaś wyszukiwarka ?? PILNE
z góry dzięki ....
ja tam nie wiem na ktorej to stronie jest ale juzn ie raz to mialem i moge ci powiedziec jak to usunalem
jak masz win XP to wejdz w uruchom i wpisz "msconfig" i pojawi sie okienko i tam jest przywracanie systemu do poprzedniego stanu ja tam przywracalem do 2 dni przed tym
jedyny minus to ze nie masz tam roznych danych powiedzmy z dzisiejszego dnia ale masz sprawny komputer
Zrobiłem tak i nadal jest ta strona co być nie powinna....
To ja juz nic ci nie poradze u mnie to zadzialalo juz z jakies 10 razy
chialem ci pomoc ale jakosn ie wyszlo
Kto wie na której stronie tego tematu jest wyjaśnione jak usunąć stronę główną, która się podłączyła do kompa , podłączyła mnie się jakaś wyszukiwarka ?? PILNE
z góry dzięki ....
Zrobiłem tak i nadal jest ta strona co być nie powinna....
programy typu ad ware cu jakos tak ii inne pogrzebanie troche w rejestrze w najgorsym wypadku FORMAT C:
To ja juz nic ci nie poradze u mnie to zadzialalo juz z jakies 10 razy
chialem ci pomoc ale jakosn ie wyszlo
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 18:32
Mam do Was pytanie. Liga coraz blizej. Ja mam zamiar wybrac sie na pierwszy moj wyjazd czyli do Warszawy wiem ze wczesniej jest Podbeskidzie ale tam nie uda mi sie wybrac Bede mogl sobie wyrobic tymczasowa karte kibica na stadionie Legii Jak kupie bilet np. na Żyletę to bede mogl isc na sektor Pogonii bodajze jest to sektor L tak albo czy np. kupie na kryta i mnie wpuszcza do kibicow Pogoni Bo jak juz sie wybiore do Wawy do wolalbym siedziec z kibicami Pogoni niz Legii z wiadomych wzgledow
Z gory wielkie dzieki za odpowiedz na moje pytania
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 19:22
A ciekawe co zarzad klubu zrobi z pozostalymi biletami bo przeciez, jak klub podal to chipy ma wyrobione okolo 170 osob a darmowa pula to 300
Tak wiec bedzie mozna sprobowac sie zapisac bez chipa:
Tylko ciekawe czy Cie zapisza Okaze sie pod koniec lutego i na poczatku marca
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 19:32
wpadłem na taki pomysł żeby kogoś wkręcić w program mamy cie(jakiegoś piłakrza)
trzeba wysłać sms pod nr 7224 o treści mc.osoba
co myslicie o tym pomysle? bo jak więcej osób by się zgodziło to można by było wysłać smsy
wpadłem na taki pomysł żeby kogoś wkręcić w program mamy cie(jakiegoś piłakrza)
trzeba wysłać sms pod nr 7224 o treści mc.osoba
co myslicie o tym pomysle? bo jak więcej osób by się zgodziło to można by było wysłać smsy
Jestem za
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 19:50
właśnie przed chwila dostałem od kumpla wiadomośc na gg w której pisał mi o stronie http://www.clubnokia.tk/ wszedłem przeczytałem i wygląda mi to na chamską ściemę nie wiem może ktoś z was si.e z tym spotkał i wie więcej bo jakoś nie wierze w intencje autorów strony :>
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
właśnie przed chwila dostałem od kumpla wiadomośc na gg w której pisał mi o stronie http://www.clubnokia.tk/ wszedłem przeczytałem i wygląda mi to na chamską ściemę nie wiem może ktoś z was si.e z tym spotkał i wie więcej bo jakoś nie wierze w intencje autorów strony :>
Ze rozdaja za darmo telefony Ja dostalem z konkurencji z sonyericsonna
Ze Oni tez rozdaja. Nie wiem czy wierzyc w to ale ja nie wysylalem do znajomych.
Odp: temat ogórkowy - 17/01/2005 19:55
Pierwszoligowe kluby piłkarskie wyraziły zgodę na podpisanie z Ideą przez Polski Związek Piłki Nożnej umowy sponsorskiej dla polskiej ekstraklasy. W poniedziałek odbyły się kolejne rozmowy w tej sprawie.
W siedzibie PZPN w Warszawie doszło do spotkania przedstawicieli Piłkarskiej Ligi Polskiej, Polskiego Związku Piłki Nożnej i firmy SportFive, podczas którego po raz kolejny rozmawiano o szczegółach umowy, dotyczącej sponsorowania polskiej ekstraklasy piłkarskiej przez firmę telekomunikacyjną PTK Centertel - operatora sieci komórkowej Idea.
Poniedziałkowe rozmowy znacznie przybliżyły wszystkie strony do celu, czyli podpisania umowy.
"Przedstawiciele klubów dali związkowi zielone światło. Trzeba jeszcze tylko dopracować kilka szczegółów, np. kwestię umowy Wisły Kraków z Erą lub dostosowanie do wymogów sponsora wszystkich rzeczy drukowanych przez kluby, jak plakaty, bilety itp. Te sprawy będą omówione prawdopodobnie podczas posiedzenia prezydium związku 21 stycznia" - powiedział rzecznik prasowy PZPN Michał Kocięba.
"Dzisiejsze rozmowy zakończyły się bardzo pozytywnie - oświadczył prezes PLP Zbigniew Koźmiński - kluby wyraziły zgodę na podpisanie przez PZPN umowy z Ideą, pozostawiły jednak prośbę o uściślenie kilku szczegółów, które nie będą już miały istotnego wpływu na kształt porozumienia ze sponsorem. Dyskusja była ostra, ale sportowa i zdroworozsądkowa. Widać, że wszystkim zależy na podpisaniu dokumentów".
Poszukiwania sponsora, które w imieniu związku prowadziła firma SportFive, trwały bardzo długo. 14 października ubiegłego roku ogłoszono, że od 1 stycznia Idea będzie sponsorem polskiej ekstraklasy. Następnego dnia decyzję komisji przetargowej zaakceptowało prezydium zarządu PZPN, jednak do tej pory nie doszło do podpisania umowy.
28 grudnia 2004 r. Piłkarska Liga Polska, która w najbliższym czasie ma przejąć prowadzenie rozgrywek, przekazała firmie PTK Centertel protokół rozbieżności w sprawie 3,5-letniej umowy sponsorskiej. Największe zastrzeżenia przedstawicieli PLP budził punkt dotyczący wyłączności branżowej, czyli uniemożliwiający podpisywanie przez kluby indywidualnych umów z innymi firmami z branży telekomunikacyjnej.
Wartość oferty Idei wynosi 31,6 miliona złotych. Ta kwota miałaby trafić bezpośrednio do klubów.
niemam nic do powiedzenia n/c wychodzi blisko 2mln na klub
Ze rozdaja za darmo telefony Ja dostalem z konkurencji z sonyericsonna
Ze Oni tez rozdaja. Nie wiem czy wierzyc w to ale ja nie wysylalem do znajomych.
moim zdaniem tez sciema jezeli mialo byc cos takiego to na nokia pl ..... a tk to free serv jak sie nie myle ^^ jeszcze ci jais kolo zajebie gg i co ? zaoamietaj :
W POLSCE NIC NIE ZNAJDZIESZ ZA DARMO NAWET UPRZEJMOSCI (chodz zdazaja sie i takie wypadki )
i pozwole sobie zacytowac " za darmo umarlo wiem bo czasem mam nadzieje..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.