pomocy - 14/01/2005 17:46
do wszystkich mózgów komputerowych...
mam małe zdjatko i chce je powiekszyc (nie duzo) ale jak powiekszam i drukuje to wychodzi rozmazane i wogole, a zalezy mi bardzo zeby wyszlo w b. dobrej jakosci (takiej jak jest male). zna ktos jakis programik graficzny ktory by powiekszyl i nie rozmazywal?
p.s. do Adminow... nie kasujcie tego tematu przez godzinke, bardzo prosze bo w Hyde Parku nie kazdy zobaczy... z gory dzieki.
Odp: pomocy - 14/01/2005 18:40
mozgiem nie jestem, ale... z gowna tortu nie upieczesz. Nie da sie powiekszyc fotki bez straty jakosci. Mozesz sie bawic w _minimalne_ powiekszenie (mysle ze max. 10-20%) a potem retuszowanie jakies w prog graficznym, ale wg mnie gra nie warta swieczki.
1. zdjecie stadionu Pogoni z lotu ptaka (łubu dubu), to ktore zostalo wykorzystane we vlepce: wychowani na twardowskiego...chyba z meczu z Aluminium, fotka bylo duza i dobrej jakosci...
2. fotka czarno-biala, z meczu z Widzewem Łodz bodajze, nie pamietam sezonu, ale przedstawia fragment meczu, a w tle wypelniony po brzegi stadion (35tys.), ludzie siedza w niesamowitym scisku, pod plotem, na murawie itd.
3. zdjecie przedstawia palace sie race na jednym z meczow Pogonki, ale jest zrobione tak jakby "zza plecow" sektora, z tylu, widac fragmenty siatki, pala sie bodajze 3 race, jest ciemno, zajebista fotka...
niestety brakuje mi tych zdjec w mojej kolekcji, bo byly jednymi z lepszych, szukalem juz w fotorelacjach i na google, ale cos mi nie idzie, gdyby ktos posiadal te zdjecia to prosze dac znac tutaj lub na gg: 1628603, bylbym wdzieczny i stawiam browarka .
pozdro
Ostatnio edytowany przez: Cinek, 14 stycznia 2005, 23:30 [2 raz(y)]
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
tej ze stadionem z lotu ptaka szukam od jakiejs godzinki (mi tez by sie przydala)... ale jestem juz na dobrym tropie... a jesli chodzi o 3 fotke to wogole jej nie kojarze
edit1: widze ze zostalem uprzedzony... szuaknie pozostalych fot sporo mi zajelo...
edit2: no i znalazlem fotke stadionu... jest TUTAJ... a raczej była jednyna nadzieje to to że zachowała się u kogoś na dysku.
Ostatnio edytowany przez: Helmut, 15 stycznia 2005, 00:17 [3 raz(y)]
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
3. zdjecie przedstawia palace sie race na jednym z meczow Pogonki, ale jest zrobione tak jakby "zza plecow" sektora, z tylu, widac fragmenty siatki, pala sie bodajze 3 race, jest ciemno, zajebista fotka...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
poszukuje 3 zdjec, ktore w dziwny sposob wyparowaly z mojego hdd:
1. zdjecie stadionu Pogoni z lotu ptaka (łubu dubu), to ktore zostalo wykorzystane we vlepce: wychowani na twardowskiego...chyba z meczu z Aluminium, fotka bylo duza i dobrej jakosci...
2. fotka czarno-biala, z meczu z Widzewem Łodz bodajze, nie pamietam sezonu, ale przedstawia fragment meczu, a w tle wypelniony po brzegi stadion (35tys.), ludzie siedza w niesamowitym scisku, pod plotem, na murawie itd.
niestety brakuje mi tych zdjec w mojej kolekcji, bo byly jednymi z lepszych, szukalem juz w fotorelacjach i na google, ale cos mi nie idzie, gdyby ktos posiadal te zdjecia to prosze dac znac tutaj lub na gg: 1628603, bylbym wdzieczny i stawiam browarka .
pozdro
Na dysku mam prawdopodbnie(nie jest ono zbyt duze, ani jakiejs super jakosci, ale sciagnalem je ze strony gazety wiec to chyba to) poszukiwane zdjecie numer 1, podaj maila to Ci przesle
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Na dysku mam prawdopodbnie(nie jest ono zbyt duze, ani jakiejs super jakosci, ale sciagnalem je ze strony gazety wiec to chyba to) poszukiwane zdjecie numer 1, podaj maila to Ci przesle
mam ta fotke, z tym ze, ta o ktora mi chodzi jest duza i ładnie wszystko widac, ale wielkie dzieki za zainteresowanie
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: temat ogórkowy - 15/01/2005 15:05
He He a ja mam już wyniki testów gimnazjalnych Z humana 43 a z matm.-przyr 29 czyli razem 72 i jestem z tego zadowolony.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Przemysław Kaźmierczak (dwie), Patryk Bejnierowicz (dwie), Grzegorz Matlak, Petr Kaspřák, Łukasz Trałka
źródło: 90minut.pl
-----------------
No to jest dobrze Oby tak dalej i w lidze podobnie A Bejnierowicz powinien częsciej grać.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 16/01/2005 18:20
Kto wie na której stronie tego tematu jest wyjaśnione jak usunąć stronę główną, która się podłączyła do kompa , podłączyła mnie się jakaś wyszukiwarka ?? PILNE
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.