Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szymen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6435 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 14/06/2008 22:57
Obrazek jpg wstawiony na forum
hehe

ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 15:41
Vastic o karnym

Mówi tak jakby już było z góry ustalone przed meczem że będzie karny dla Austrii

A nawet jakby tak nie było to fakty są takie, że ten pseudo sędzia dyktując tego karnego "z kapelusza" w 92 minucie uratował nie jako impreze, po drugiej serii meczów odpadłby drugi gospodarz, zyski z turnieju (i tak małe) jeszcze bardziej by spadły.
Tyle k... dlaczego naszym kosztem i dlaczego to się dzieje bezkarnie, a UEFA jeszcze to popiera?
jeb.ć ten cały turniej

Ostatnio edytowany przez: ArP, 15 czerwca 2008, 15:53 [3 raz(y)]

Pogoń Szczecin MKS!
kibic79
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 18:03
ciekawostka

http://e-dieselservice.pl/
YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 21:30
"Angielski sędzia Howard Webb, który podyktował podczas piłkarskich mistrzostw Europy rzut karny przeciw Polsce w 93. minucie meczu z Austrią powiedział, że jest przekonany do swojej decyzji i uważa ją za prawidłową.

Anglik przyznał natomiast, że błąd popełnił wcześniej uznając... bramkę Polaków. "

trzeba przyznac że bezpośrednio po meczu wielu z nas (w tym także i ja) komentowało to spotkanie bardzo emocjonalnie... Na chłodno trzeba sobie jasno powiedziec,że bramka dla nas to spalony..a takiego karnego jeden sędzia gwizdnie drugi nie, choc szczerze nie spodziewał bym się że akurat sędzia angielski wskaże na wapno w takiej sytuacji.

POGOŃ 100% SZCZECIN
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 22:39
ale ładna końcówka ..

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 22:43
zajebiscie bo mialem remis...a tu Czesi sie osrali,znowu wtopa w 90 min

Ko nie pije,ten kapuje
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 22:45
Co za mecz! Zanosiło się że Pepiki dowiozą prowadzenie do końca a tu taka fantastyczna końcówka w wykonaniu Turasów. Pierwszy ćwiercfinał znamy : Turcja - Chorwacja

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 23:00
Turcy pokazali, że gra się do końca. Piękna końcówka, szkoda Cecha bo jakby nie patrzeć ten jeden błąd ustawił cały mecz.

Portugalia też się nie popisała.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
lukas86
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 23:02
Emocje w ostatnich 15-tu minutach godne finału.

TYLKO POGOŃ!
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7176 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 23:21
Co do Portugalii to się nie zdziwiłem;)

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 23:36
Turkiye !! Turkiye !! Turkiye !!

Kibicowałem im od samego początku. Wspaniała II połowa w meczu ze Szwajcarami, a teraz to było mistrzostwo. Choć swoją drogą - Czesi nie wiadomo czemu się aż tak cofnęli i ten błąd Cecha... Wielka ambicja i chęć zwycięstwa, kapitalna gra Ardy Turana i Nihata, do tego na ławce siedział kontuzjowany Emre Belozoglu - może na Croatię się wyleczy + pominięty nie wiedzieć czemu Basturk lider VfB. Mam nadzieje, że jeszcze powalczą z silniejszymi rywalami. No i tureccy kibice pokazali wkońcu swój potencjał.

Wiara i nadzieja umiera ostatnia - dziś Turkiye jutro Polacy !! :) może mnie poniosło trochę, ale takie mecze sprawiają, że tego sportu nie da się nie kochać :)

avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 02:39

kiko napisał:  

Kibicowałem im od samego początku.

na prawde nie rozumiem jak mozna kibicowac muzulmanskiej druzynie.
szkoda pepiczków, ale graja beznadziejnie niczym Polacy ;]

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 10:47

Krokus napisał:  
Co za mecz! Zanosiło się że Pepiki dowiozą prowadzenie do końca a tu taka fantastyczna końcówka w wykonaniu Turasów. Pierwszy ćwiercfinał znamy : Turcja - Chorwacja

zlekcewarzyłem Turków-to fakt..ale teraz nie zdziwie sie jak dojdą nawet do finału...a odnosnie dzis jak nie wygramy z rezerwami Chorwatów dodatkowo "na kacu" to powinniśmy spalić sie ze wstydu i ci którzy dokonali by tej sztuki powinni dostać zakaz gry w reprezentacji. prawda jest taka że Chorwaci nam sie podkładają i tyle w temacie...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 11:48

avelyn napisał:  

kiko napisał:  

Kibicowałem im od samego początku.

na prawde nie rozumiem jak mozna kibicowac muzulmanskiej druzynie.
szkoda pepiczków, ale graja beznadziejnie niczym Polacy ;]

a co ma do futbolu to że to muzłumańska drużyna?? zakazane jest kibicowanie takim ekipom?? trzeba ich wygwizdywać i nienawidzić na każdym kroku - za coś co nie ma związku ze sportem?

eJay
Kibic
Na forum od 7786 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 12:24
Obrazek jpg wstawiony na forum

:D :D :D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 12:49

anathema napisał:  

Krokus napisał:  

zlekcewarzyłem Turków-to fakt..ale teraz nie zdziwie sie jak dojdą nawet do finału...a odnosnie dzis jak nie wygramy z rezerwami Chorwatów dodatkowo "na kacu" to powinniśmy spalić sie ze wstydu i ci którzy dokonali by tej sztuki powinni dostać zakaz gry w reprezentacji. prawda jest taka że Chorwaci nam sie podkładają i tyle w temacie...

No nie bylbym tego taki pewien !!
Pozyjemy zobaczymy :)

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 15:03
Co musimy zrobić by awansować
brzmi to troche jak science-fiction, ale wczoraj Turcja miała chyba jeszcze trudniejszą sytuacje do 75min.
Austria na pewno zagra na maxa, chyba jeszcze waleczniej wyjdą nastawieni niż z Polską, no a nam Chorwacja ułatwia trochę zadanie zmianiami

Pogoń Szczecin MKS!
kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 15:09
http://www.legialive.pl/news/26380__Jeszcze_ucaluje_polskiego_orzelka.html

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 16:24
Czesi mieli awans w kieszeni, wystarczyło odpowiednio ułożyć grę i pobawić sie przez kwadrans w dziada. Po meczu sami przyznali, że w końcówce ustawili się zbyt głęboko w defensywie. Odpadli praktycznie na własne życzenie, nie będzie mi ich żal. Tak samo jak ich fanów, którzy nonstop gwizdali kiedy Turasy byli przy piłce. Dla mnie to wiocha, kiedy ekipa, która mając taki kibicowski potencjał nie potrafi się odpowiednio zaprezentować. Bye bye - niech jadą, nikt nie będzie po nich płakał...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 19:10
Jeszcze Polska nie odpadła
Jeszcze w Euro gramy.
Co nam sędzia z Austrią zabrał
Z Chorwacją zyskamy.

Ref:
Graj, graj Polaku
Na Euro stadionach.
Na przekór rywalom
Nikt Cię nie pokona.

II
Jeszcze tylko z naszej grupy
Wyjść musimy cudem.
Wygrać potem z Portugalią
Być zwycięskim ludem.

III
I pod Wiedniem znowu z Turcją
łatwo zwyciężamy.
I na finał mistrzostw Euro
spokojnie czekamy.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763388568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005