Mówi tak jakby już było z góry ustalone przed meczem że będzie karny dla Austrii
A nawet jakby tak nie było to fakty są takie, że ten pseudo sędzia dyktując tego karnego "z kapelusza" w 92 minucie uratował nie jako impreze, po drugiej serii meczów odpadłby drugi gospodarz, zyski z turnieju (i tak małe) jeszcze bardziej by spadły.
Tyle k... dlaczego naszym kosztem i dlaczego to się dzieje bezkarnie, a UEFA jeszcze to popiera?
jeb.ć ten cały turniej
Ostatnio edytowany przez: ArP, 15 czerwca 2008, 15:53 [3 raz(y)]
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 15/06/2008 21:30
"Angielski sędzia Howard Webb, który podyktował podczas piłkarskich mistrzostw Europy rzut karny przeciw Polsce w 93. minucie meczu z Austrią powiedział, że jest przekonany do swojej decyzji i uważa ją za prawidłową.
Anglik przyznał natomiast, że błąd popełnił wcześniej uznając... bramkę Polaków. "
trzeba przyznac że bezpośrednio po meczu wielu z nas (w tym także i ja) komentowało to spotkanie bardzo emocjonalnie... Na chłodno trzeba sobie jasno powiedziec,że bramka dla nas to spalony..a takiego karnego jeden sędzia gwizdnie drugi nie, choc szczerze nie spodziewał bym się że akurat sędzia angielski wskaże na wapno w takiej sytuacji.
Kibicowałem im od samego początku. Wspaniała II połowa w meczu ze Szwajcarami, a teraz to było mistrzostwo. Choć swoją drogą - Czesi nie wiadomo czemu się aż tak cofnęli i ten błąd Cecha... Wielka ambicja i chęć zwycięstwa, kapitalna gra Ardy Turana i Nihata, do tego na ławce siedział kontuzjowany Emre Belozoglu - może na Croatię się wyleczy + pominięty nie wiedzieć czemu Basturk lider VfB. Mam nadzieje, że jeszcze powalczą z silniejszymi rywalami. No i tureccy kibice pokazali wkońcu swój potencjał.
Wiara i nadzieja umiera ostatnia - dziś Turkiye jutro Polacy !! może mnie poniosło trochę, ale takie mecze sprawiają, że tego sportu nie da się nie kochać
na prawde nie rozumiem jak mozna kibicowac muzulmanskiej druzynie.
szkoda pepiczków, ale graja beznadziejnie niczym Polacy ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
zlekcewarzyłem Turków-to fakt..ale teraz nie zdziwie sie jak dojdą nawet do finału...a odnosnie dzis jak nie wygramy z rezerwami Chorwatów dodatkowo "na kacu" to powinniśmy spalić sie ze wstydu i ci którzy dokonali by tej sztuki powinni dostać zakaz gry w reprezentacji. prawda jest taka że Chorwaci nam sie podkładają i tyle w temacie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a co ma do futbolu to że to muzłumańska drużyna?? zakazane jest kibicowanie takim ekipom?? trzeba ich wygwizdywać i nienawidzić na każdym kroku - za coś co nie ma związku ze sportem?
Co za mecz! Zanosiło się że Pepiki dowiozą prowadzenie do końca a tu taka fantastyczna końcówka w wykonaniu Turasów. Pierwszy ćwiercfinał znamy : Turcja - Chorwacja
zlekcewarzyłem Turków-to fakt..ale teraz nie zdziwie sie jak dojdą nawet do finału...a odnosnie dzis jak nie wygramy z rezerwami Chorwatów dodatkowo "na kacu" to powinniśmy spalić sie ze wstydu i ci którzy dokonali by tej sztuki powinni dostać zakaz gry w reprezentacji. prawda jest taka że Chorwaci nam sie podkładają i tyle w temacie...
No nie bylbym tego taki pewien !!
Pozyjemy zobaczymy
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 16/06/2008 16:24
Czesi mieli awans w kieszeni, wystarczyło odpowiednio ułożyć grę i pobawić sie przez kwadrans w dziada. Po meczu sami przyznali, że w końcówce ustawili się zbyt głęboko w defensywie. Odpadli praktycznie na własne życzenie, nie będzie mi ich żal. Tak samo jak ich fanów, którzy nonstop gwizdali kiedy Turasy byli przy piłce. Dla mnie to wiocha, kiedy ekipa, która mając taki kibicowski potencjał nie potrafi się odpowiednio zaprezentować. Bye bye - niech jadą, nikt nie będzie po nich płakał...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.