To podobnie jak LOST...Pierwszy sezon genialny, drugi troszke gorszy, a trzeci po 6-ciu odcinakch zapowiada się Hitem
16 Odcinek PB już za mną...Genialny serial, brak słów
Te pomysły i ciekawe rozwiązania to po prostu bajka - i to naprawdę trzeba mieć umiejętności żeby z 2 sezonu jeszcze coś wycisnąć tak żeby cały czas serial trzymał klimat.
Odp: The Lost-Zagubieni - 06/02/2007 23:27
a ja jestem w trakcie 4 sezonu "24" i tez jest zajebiscie jeden z najlepszych seriali ostatnich lat. co do nowego PB to mam nadzieje ze nie zapetla tego wszystkiego jeszcze bardziej. btw. powoli nam sie romansidlo robi
romansidlo to byl element "wielki murzyn cnote bardzo kochac swoja zona i zrobic wszystko by z nia byc" myslalem, ze spawa puszcze tak samo sucre pogina do swej dupy, a scofield placze ze wykorzystal sare.
no coz jakis element milosny musi byc, przeciez samce w ameryce musza ogladac filmy ze swoimi pociechami
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
w miare?? 2 sezon byl tak gruby ze go w 2 dni obejrzalem nawet 1 sezonu PB tak nie wyrobilem czas Heroes new episode obejrzec to wlasnie w sesji lubie ze duzo czasu na seriale
Odp: The Lost-Zagubieni - 07/02/2007 19:33
A ten Heroes to o czym to jest bo jakos nie przyszlo mi na mysl zeby ogladac??
A co do LOST to chyba dzisiaj jest premiera S3E07 dobrze mówie??
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: The Lost-Zagubieni - 08/02/2007 19:26
3x7.. jakos tam za malo akcji, nic sie nie dzialo, zadnych zagadek - troche sie zawiodlem
a moze po prostu zbytnio porownuje Losta do PB.. poczekajmy na nastepne odcinki
I jak tam 3x07? Narazie spokojnie, ale zobaczcie ten trailer następnych odcinków [YouTube] Zwłaszcza 9 i 20 sekunda. Ta klientka z Lost Moments #13 wydaje się być jakąś większą szychą
3x07 nuuuuuudny, zawiodlem sie, ogolnie serial poszedl w zupelnie innym kierunku niz by sie tego mozna bylo spodziewac. ale tymi trailerami mnie pocieszyles ze cos sie ruszy moze w koncu bo od poczatku 3 sezonu smeca bardzo. ta baba to pewnie bedzie guru od tego wszystkiego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.