Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jan Paweł II nie żyje :( << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
nara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7618 dni

**

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 03/04/2005 23:56

zoe napisał:  
Tak jak bylo napisne niektorzy przyszli na Błonie na imprezke, a nie pomodlic sie za Papieza. Najbardziej mnie wkurwialy wytapetowane szmulki. I rozmowa jednej z druga : " mam chlopaka, ale jestem za ładna dla niego ... " i to dziewczyna w wieku 16 - 18 lat i nie wie jak sie zachowac. WSTYD !!

Nie wkurwialo to tylko ciebie...jak szedlem pod pomnik to widzialem jak jakis facet zwracal uwage wlasnie takiej wytapetowanej szmuli...szkoda slow...niestety sa takie ewenementy co tu zrobic? trzeba sie z tym pogodzic..zawsze sie znajdzie jakis pojeb

Sadu
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 00:36
Faktycznie pojebów nie brakowało, a Ty Chicago chyba zbytnio poczules misje..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
PKU !
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 00:43
myśle że co do tej zgody pomiędzy klubami to jestem jak najbardziej za choć na dłuższą metę to nie wytrzyma... Ś.P Jan Paweł II przez 26 lat swojego ponfitykatu zawsze głosił o Pokoju na Ziemi... o wzajemnej miłości i szacunku.. uczył nas wybaczać... aż się dziwie że te słowa rozumiem dopiero wtedy kiedy On zmarł:( jak pisałem wcześniej piękne jest to jak wszyscy potrafia się zjednoczyc... cały świat bo przeciez jak podają środki masowego przekazu wszędzie za Papieża się modlą niezwarzywszy na wiare... nawet tak nienawidzący sie kibice Krakowa potrafili się zjednoczyć... gdzie mysle że przy każdej innej sytuacji dalej by prowadzili wojne... i naprawde wielki + dla "Chicago" za odwage... a co do tego Marszu to naprawdę świetny pomysł jak pisze na tej stronie co Slim podał to szczegóły maja zostać podane dziś wieczorem także czekamy...

Może Bóg tak chciał żeby przez śmierć Papieża ludzie się zjednali.. ??? jak myślicie...??? [']

Ostatnio edytowany przez: PKU !, 4 kwietnia 2005, 14:43 [1 raz(y)]

PKU !
chicago
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 09:54

Sadysta napisał:  
Faktycznie pojebów nie brakowało, a Ty Chicago chyba zbytnio poczules misje..

Dzięki za miłe słowa.

--
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 10:07

Czyzu napisał:  
(...) aż się dziwie że te słowa rozumiem dopiero wtedy kiedy On zmarł:( (..)

Czyzu wszscy dopiero teraz to dostrzegamy! Czy ty, ja, czy wszyscy my ktorzy placzemy za nim sluchalismy go zawsze ? zawsze kiedy byla msza jego czy to w tv, cy to w radiu sluchalismy ? czy jego slowa do nas docieraly nie ... Wszystko co piekne docieniamy gdy czujemy ze od nas odchodzi...;(

...ABBA OJCZE...

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 10:34

bartollo napisał:  

Czyzu napisał:  
(...) aż się dziwie że te słowa rozumiem dopiero wtedy kiedy On zmarł:( (..)

Czyzu wszscy dopiero teraz to dostrzegamy! Czy ty, ja, czy wszyscy my ktorzy placzemy za nim sluchalismy go zawsze ? zawsze kiedy byla msza jego czy to w tv, cy to w radiu sluchalismy ? czy jego slowa do nas docieraly nie ... Wszystko co piekne docieniamy gdy czujemy ze od nas odchodzi...;(

...ABBA OJCZE...

Masz racje mysle podobnie sam nieraz jak leciała transmisja z Waykanu przełaczałam na inny kanał teraz żałuję człowiek dopiero po stracie zaczyna sie zastanawiac..Jednak z drugiej strony ile osób po śmierci Ojaca Św sie opamietało i postanowilo byc kims lepszym

pozdrawiam wszystkich

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Lechitka
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 10:57
Tak jak już zostało napisane, najbardziej bolesne jest to, że gdy była okazja słuchać przesłania Ojca Świętego większość z nas zmieniała stacje w radiu czy kanał w telewizji. TEraz kiedy odszedł zdajemy sobie sprawę, że nie usłyszymy więcej Jego słów, nikt nie odczyta już listów Jana Pawła II a my zostaliśmy bez Niego. Jednak jak nigdy dotąd okazało się, że Papież potrafi nas jednoczyć przykład ostatnich dni gdzie kibice przerywają mecz, gdzie Wisła Cracovia i Hutnik razem modlą się za PPaieża pokazują, że działania papieża przyniosły skutek choć On już nie mógł tego zobaczyć teraz powinniśmy tylko starać się, aby ta jedność i dobroć dla drugiego człowieka jaka zrodziła się w opstatnich dniach przetrwaał. Żebyśmy potrafili być jednością a wtedy trud Ojca Świętego nie pójdzie na marne a jego pontyfikat będzie nadal trwał w naszych sercach.

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Tobi87
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 12:17
Witam wszystkich kibicow Pogoni. Pisze na forum poraz pierwszy i przykro mi ze na taki akurat temat.
Napewno zaden z nas niechcial by akurat teraz rozmawiac na ten temat, czyli smierc naszego kochanego Ojca Świetego. Nieczytalem dlugo tego forum bo niemam komputera w domu a teraz jestem w szkole, mam propozycje jak my- kibice Pogoni mozemy uczcic razem pamiec Jana Pawla II. Otoz spotkajmy sie np. dzis o godz.19 pod pomnikiem Ojca Świetego i pomodlmy sie razem za jego dusze. Co wy na to? Ja napewno bede bo takiemu czlowiekowi nalezy sie szacunek i pamiec za to co zrobil dla nas i nie tylko. Jesli ktos bedzie czul potrzebe sie pomodlic to niech przyjdzie pod pomnik na Jasne Blonia o 19.

race
max_dal
Kibic
Na forum od 8073 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 12:20
Mimo iż nie uczęszczam do kościoła, ostatnio byłem w nim chyba z 12 lat temu to nieraz mi się łza w oku zakręciła przez ostatnie 2 dni. Jest troszke irytujących sprzeczności gdyż ludzie mówią iż Jan Paweł drugi "rozpoczyna nowe lepsze życie" itp A chwile później będą śpiewać "Dobry jezu..." Zawdzięczamy temu człowiekowi bardzo wiele i nie tylko my. Karol Wojtyła był wielką świętą osobistością i miał ogromny autorytet to dzięki niemu Polska nie została republiką. Teraz nie wyobrażam sobie nowego papieża. Słowo papież zawsze mi się kojarzyło z Janem Pawłem II.

[*][*][*]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
WoYtEkBoRyS Wo(L)oMiN
Kibic
Na forum od 7533 dni

Marsz Warszawski !!! - 04/04/2005 12:49
"BIALY MARSZ" im. Jana Pawla Wielkiego!
Data: 6 kwietnia 2005 r.
Godzina: 19.00
Miejsce: pod stadionem Legii, ul. Lazienkowska 3.
Trasa: Lazienkowska-Piekna-Al.Ujazdowskie-Pl. Trzech Krzyzy-Nowy Swiat-Krakowskie Przedmiescie-Pl. Pilsudskiego-Kosciol Akademicki sw. Anny /przy placu Zamkowym/.
Kibice z calej Polski przybywajcie! Ojciec Swiety mowil: "Solidarnosc to jeden i drugi. Ale nie jeden przeciw drugiemu!"
W tych dniach zapomnijmy o naszych antagonizmach! Nie musimy sie kochac, ale musimy sie szanowac! Nie zmarnujmy nauki Naszego Ojca Swietego.
Przyjdzcie ubrani na bialo i z szalikami! Niech to wypali. Poznan, Krakow teraz czas na Warszawe.
Kibice z calej Polski - przybadzcie!
LEGIA+LECH+POLONIA+ARKA+WISLA+CRACOVIA+GWARDIA+HUTNIK+AMICA+LECHIA+ZAWISZA+SKAWA WADOWICE+wszystkie kluby = S Z A C U N E K!

"Żyj zawsze tak, abyś nigdy nie został sam"
punieq
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 12:55
jako jeden z wileu sposobów uczczenia pamięci JP II proponuje, na najbilższym meczu Pogoni który się odbędzie, wywiesić dużą flagę ze zdjęciem Papieża, oraz jakis napis w stylu ...Na zawsze w sercahc kibiców....

Boberek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 13:32
Pogrzeb papieża Jana Pawła II odbędzie się w piątek o godzinie 10 rano - podały źródła watykańskie.

Włoskie media przewidują, że na pogrzeb Jana Pawła II może przyjechać do Rzymu nawet 5 milionów ludzi. Władze Rzymu już wcześniej podały, że przygotowują się do pogrzebu w piątek. Termin wyznaczają kardynałowie, którzy rano zebrali się w Watykanie. Kolegium Kardynałów skończyło się krótko po 12.00

no i druga wiadomosc prawdopodobnie cialo Papieza zostanie w Watykanie .....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Pit.
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 13:49
W piątek nie będzie lekcji

Minister edukacji Mirosław Sawicki odwołał zajęcia w szkołach wszystkich typów w piątek 8. kwietnia, czyli w dniu pogrzebu papieża.

Mimo żałoby narodowej po śmierci Jana Pawła II resort edukacji nie odwołał zaplanowanych na wtorek egzaminów dla szóstoklasistów

źródło: wp.pl

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
punieq
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 15:13
kto ma możliwość niech dorwie gazete METRO, jest darmowa, cały numer jest poświęcony JP II, a na ostatniej stronie jest zblizenie twarzy podczas spoczynku na katefalku w Sali Klementyńskiej, jego twarz jest taka spokojna i wydaje się być usmiechnięta.....

proMusi
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 15:33
wybiera się ktoś 6kwietnia na Biały Marsz do Wawy ?? Chodzi mi oczywiście o ten spod stadionu Legi.

RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 15:51
Zasypmy emeilami kancelarię prezydenta Jurczyka z prośbą o wystawienie telebimu z transmisją pogrzebu Ojca Świętego na Jasnych
Błoniach.Papieża , wielkiego Polaka mieliśmy tylko jednego i powinniśmy przeżywać jego pogrzeb gromadząc się wszyscy razem w tym
miejscu. Władze Szczecina nie wpadły same na ten pomysł, więc warto im go podsunąć. [email protected] PRZEŚLIJ TĄ
WIADOMOŚĆ Min. 15 osobom ze swojego gg i napisz emeila o temacie !!!Jasne Błonie-chcemy pogrzeb Papieża na telebimie!!! [email protected] lub [email protected]

a to dostaliście ? czyżby nasz kochany prezydent dawał się prosić i nie pomyślał o wiernych ?

tarpan
Kibic
Na forum od 7914 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 16:39
[*] [*] [*] :(

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
JACOb.
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 16:50
Dzisaj z klasa bylismy pod krzyzem.... I ogladalismy film dokumentalny o nim, a w dzien pogrzebu mamy przyniesc znicze i zapalicz pod krzyzem ;(((

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 16:56
Ja mam nadzieję ze sarece Ojca Świętego trafi to Krakowa...

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 04/04/2005 17:00

silver_woman19 napisał:  
Ja mam nadzieję ze sarece Ojca Świętego trafi to Krakowa...

Nie bedzie, Papież (podobno) nie zostawił testamentu... dlatego pogrzeb bedzie w Watykanie...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448363 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005