nagrasz mu 81% ? hehe
tak to jest ze sciaganiem przez www. serwery lubia padac/zamykac *niepotrzebne skreslic
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
A no mówie, ze nie widzialem - nie bylo poprostu tych trzech mozliwosci,co zwykle, dopiero po konkretnym restarcie kompa i ustawien, pojawilo sie i moge grac dalej
W związku z powtarzającymi się pytaniami dotyczącymi braku w najnowszym Football Managerze 2005 bramkarza Bayernu Monachium ogłaszam poniżej jakie ograniczenia wprowadzone są w sklepowej wersji FM oraz sposób na ich usunięcie:
Oliver Kahn występuje w grze pod imieniem i nazwiskiem Jens Mustermann
ligowe drużyny niemieckie i francuskie nie maja swoich oryginalych nazw, a są reprezenotwane przez nazwy miast w których występują a nazwy europejskich pucharow sa zmienione na nierealne
Aby usunąć te niedogodności należy po zainstalowaniu gry usunąć katalog Inc znajdujący się w podkatalogu db katalogu data. Po załadowaniu nowej gry wszystkie wymienione wyżej ograniczenia znikną.
własnie tak postąpiłem ... niby Kahn sie pojawił ale puchary dalej się dziko nazywają :/
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
w mojej grze jest cos nie tak z grzelakiem.. w kazdym meczu ma ocene ponizej 4!! jedynie batata sie dobrze spisuje.. aha sciagniety za FREE Michal Mika zaczyna sie wyrabiac na ataku
gram 4-3-1-2
Grzelak cos nie pasuje... Zwlaszcza do tego ustawienia. Mi czasami szaleje i dostaje noty 2... Batata wymiata, ale takze pod wzgledem kartek (Cos nie tak jest w statystykach jak gracz otrzyma 2 zolte w jednym meczu ;-) )Mika jest dobry Niedziwecki tesh calkiem calkiem. Polecam sciagniecie Adamczuka i wprowadzanie do skladu z lawki z pomocy (braki kondycyjne), nawet strzela duzo bramek. Mozna sciagnac Sypienwskiego, ktory zaczyal strzelac mi bramki gdy dalem mu wiecej swobody oraz inni graja na niego...
w mojej grze jest cos nie tak z grzelakiem.. w kazdym meczu ma ocene ponizej 4!!
A u mnie to samo z Batatą! Nie żeby słabo grał bo jak patrze na statystyki podczas meczu to normalnie odbiór piłki, główki, podania, itd. wszystko ma bardzo dobrze (na conajmniej 7), a ma ocene 3 - 4
Ostatni emocjonujacy mecz mialem u siebie z Lechem... wygrałem 2:1 a wszystkie bramki w meczu padly z karnych, hehe. A i wazny szczegol: na meczu z Lechem bylo ponad 18 000
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 22:35
a ja wam powiem wstawcie fabiniaka... od poczatku sezonu na niego mocno postawilem (pilarz ma okropne statysytki) i juz w sparingach gral niezle.. a w lidze po 4 meczach jest 3 zawodnikiem w lidze i ma staty 9-8-9-9 grzelak u mnie gra nawet nawet napiszcie kogo kupiliscie ja nabylem gevorgiana (parzy totalna cienizna) Fonfare (michalski nie miesci mi sie w rezerwach) Marcina Kusia ( tak jak w realiach tak w fm w poloni jest w rezerwach a ma ekstra staty i niezle gra matlak wpadl przy nim w kompleksy ) za male pieniadze sprowadzilem filipa burkharda z kuchenek ale to nuta przyszlosci narazei wpuszczam go na niektore koncowki jak batata sie zmeczy... i jescze z free transfer sprowadzilem Piotra Tyszkiewicza , lukasza kosciuszczuka i marcina janeczko ale tylko kosciuszczuk spelnia pokladane w nim nadzieje janeczko jescze dobrze nie sprawdzilem ale pokladam w nim spore nadzieje narazie ogrywa sie w rezerwach. a i kazimierczak taki sobie u mnie zastepuje batate i bugi niezle gra
Microsoft Windows 98 SE, 2000 or XP (95/NT are unsupported)
P3 600MHz processor
128MB System RAM for one league and small database
100% DirectX 8.1 compatible sound card
4x CD ROM Drive
1024x768 32bit colour display
650Mb Hard Drive Space
Microsoft Compatible keyboard and mouse
Zalecane:
P4 1.8GHz processor
256MB System RAM
8x CD ROM Drive
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448364 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.