Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/08/2005 11:51
Nie no była pokazana Nasza oprawa, przez chwilke. I w trakcie rozmowy było równiez powiedziane, że ma wspaniałych kibiców ale trenera nie takiego. W sumie ten Magazyn był jak narazie najlepszy w porównaniu z pozostałymi z ostatnich kolejek. Jako tako skomentowali te mecze. Magazyn Liga+ Rulezz
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/08/2005 14:15
Najbardziej rozwala mnie ten pedalek z kreconymi włosami, ten gruby bez szyi tez jest za mocny, normalnie Almeria czyta sie prawdilowo transkrypcja [almerija] a nie [almeria] ciołek jednen, znawca futbolu hiszpanskiego Szkoda tam tylko Wdowczyka
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/08/2005 15:48
Szkoda ze nie uwzglednili bramki Ediego do 3 najlepszych, bo moim zdaniem powinna sie tam znalezc... dobre dośrodkowanie, strzał główką i to od poprzeczki, mówi sie trudno
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 12/09/2005 16:02
pierwszy raz go ogladalem i jest gorszy niz myslalem, wiele gadania o niczym cos powiedza zaraz sie ciesza smieja , Wdowcdzykowi nie dadza nic powiedziec bo po 2 sowach mu przerywaja i sie ciesza. ten program jest beznadziejny, skróty tez takie sobie, a jak latali za pilkarzami Arki na treningu, nawet sie wypowiedziec nie mogli bo trning mieli i chyba z 5 pilkarzy to samo powiedzialo.
To powiedzą na 1000% oni to muwią zawsze jak leci Magazyn i teraz też powiedzą!! ciekawe kto trafi do kolejki edi i mam nadzieje ze kazmierczak ale zobaczymy jak oni wybiorą jutro o której będzie ten magazyn bo juz zapomniałem!!??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437466 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.