Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/09/2004 16:23
volve co ty pieprzysz z ta III liga?? ja cie wogole nie kmiie i nie wiem co mam robic...wez daj znac dziadzie:P

MW'03
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/09/2004 19:16
Druga kolejka

FC Zespol Szkol lacznosci - MKS Dragons Szczecin 1 - 8

MKS Dragons Szczecin - FC Zespol Szkol lacznosci 6 - 0

4 mecze 4 zwycieztwa 26 - 6 w bramkach nawet niezły wynik :)

Janie Pawle II - [*]
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/09/2004 19:30
maly-->> akurat meczow z senesiem nie musisz mi podawac, bo poki on nie ma netu, to ja sie opiekuję jego druzyną:)

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/09/2004 23:24
> maly-->> akurat meczow z senesiem nie musisz mi podawac, bo poki on nie ma meczu, to ja sie opiekuję jego druzyną:)
>
>

a to ja napewno wiedziałem :)

Janie Pawle II - [*]
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 20:15
volve --> kiedy można się spodziewać aktualizacji stronki? Mineła już 2 kolejka, lada dzień bedzie trzecia, a tu wchodze na stronke i dupa - nieaktualizowana od dwóch tygodni...
Nie żebym się jakoś bulwersował czy coś w tym stylu, wiem, wakacje się skończyły, obowiązki i te sprawy wróciły, ale jakieś wytłumacznie czy coś by było dobrze zobaczyć;) Pozdro

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 20:27
piterek-->> Od jakich dwoch tygodni????? Tylko 2 kolejka nie jest zrobiona. Zaraz wrzuce na stronke uzuopelnioną ekstraklase, 1 i 2 lige. Z 3 musze poczekac az carlos zrobi. Bylo male zamieszanie, bo wczoraj nagle lissek mnie powiadomil, że przez najbliże przynajmniej 3 tygodnie nie bedzie nic mogl robic. Teraz na szczescie jest jeszcze carlos, z ktorym sie podzielilem praca, mowil, że dzisjaj pod wieczor mi przysle 3 lige, i dlatego nic innego nie wrzucalem, ale skoro tak nalegasz to wrzuce:)

Aha i male ogloszenie:

Jesli ktos jest chetny do gry w lidze, to sa dwa wolne miejsca w Ekstraklasie:)

borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 20:39
Hmm...jezeli dostalbym druga szanse gry to z checia zagram i tym razem nie nawale:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 22:00
Jaka druzyne prowadzisz??
I w jaki sposob wtedy nawalies??:)

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/09/2004 19:28

>
> Jesli ktos jest chetny do gry w lidze, to sa dwa wolne miejsca w Ekstraklasie:)

Mnie mozesz przeniesc :)

Kolejka III
MKS Kosmokwaki - MKS Dragons Szczecin 3: 1

MKS Dragons Szczecin - MKS Kosmokwaki 7:0

Janie Pawle II - [*]
Cracker
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/09/2004 19:43
Czy ja moge dolaczyc? :) W zeszlym sezonie mialem kilka walkowerow ale teraz nic takiego sie nie powtorzy. :]

nick: crackers
team: Ina Goleniow-Zlodziejowo

please :)

Ina Goleniów i Pogoń Szczecin
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/09/2004 21:06
> Jaka druzyne prowadzisz??
> I w jaki sposob wtedy nawalies??:)

K.S. Pogodno Szczecin

A nawalilem poprzez brak czasu, neta....i przez wlasna glupote bo zupelnie zapomnialem o tej lidze...to jak dostane druga szanse? :) piwo ;)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 20/09/2004 23:49
U mnie w drugiej kolejce się pomyliliście, moja drużyna Yellow Ducks wygrała z pro stars 3:1 a nie przegrała.. maila już skrobnąłem ale tu jeszcze tak profilaktycznie;) w końcu 3 punkty piechotą nei chodzą :D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 21/09/2004 11:06
maly-->> Hehe, jasne:P I tak pewnie w pryszluym sezonie bedziesz juz gral w Ekstraklasie, wiec po co ciebie teraz przenosic??:P

borsuk-->> No w sumie moge przywrocic, ale jak nawalisz to znajde Ciebie na tym Pogodnie i.... :P

Cracker-->>;Patrz wyżej^^ :P

Postaram sie jak najszybciej(moze nawet zareaz:) Was wrzucic, ale bedziecie mieli na swoim koncie po 3 walkowery(w sumie jeden bedzie mial szczescie, bo bedzie mial 2 walkowery:). Bedziecie grali od przyszlego tygodnia. Zaraz zreszta napisze Wam wszystko na GB:)

k(c)ompanyPL-->> Nie obiecuje, ale postaram sie dzisjaj to zrobic:) A jesli nie dijaj, to jutro na 99,9%:) (to wszystko, że dorwalem akurat nowe Sims'y:)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 22/09/2004 16:31
k(c)ompanyPL -->> Wiem, że obiecywalem, ale niestety nie moge dzisjaj zrobic. dowiedzialem sie, że mam sprawdzian z historii i musze sie na jutro uczyc. Sorki za to.

Cracker
Kibic
Na forum od 8172 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 22/09/2004 22:56
ok, dzieki ;) na pewno nie nawale

Ina Goleniów i Pogoń Szczecin
Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/09/2004 19:24
IV kolejka

MKS Dragons Szczecin - MKS Pogon Szczecin 3 :1
MKS Pogon Szczecin - MKS Dragons Szczecin 0: 8

Jak narazie bilans 7 zwyciest i 1 porazka 45 - 10 w bramkach

Janie Pawle II - [*]
Bonzo
Kibic
Na forum od 8974 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 28/09/2004 12:29
panowie mysle ze jak odpadaja 2 druzyny po rozegraniu zaledwie 2 kolejek sezonu to trzeba ich mecze anulowac (a nie pozstawic wyniki), pozdrawiam

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/09/2004 22:07
Nie będę zakładał nowego tematu;) tylko tak tu wtrącę :)
Jeżeli ktoś ma drużynę hokeja w MZ i chce pyknąć sobie kilka meczy w darmowym pucharze to zapraszam. Zapisy na forum hokejowym MZ. Puchar zwie się Hockey Space Cup. Mecze w środę i czwarek.
www.HSCup.webpark.pl

A wracając do ligi. Moja drużyna Yelow Ducks w V kolejce ma grać z Tapczan Team. Chyba się tu wkradł jakiś błąd bo to spotkanie było w I kolejce

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/09/2004 22:48
> A wracając do ligi. Moja drużyna Yelow Ducks w V kolejce ma grać z Tapczan Team. Chyba się tu wkradł jakiś błąd bo to spotkanie było w I kolejce

Tapczan Team rulezzzzz
Właśnie Piterek objął dowodzenie 3 ligą, więc niedługo zrobi porządek z terminarzem:P:P

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/10/2004 11:18
Bylem troche zajety w tym tygodniu, wiec sorki, że nie odpowiadalem:)

Bonzo -->> Wiesz, ja moglbym anulowac, tylko nie wiem, czy inni by sie zgodzili. W koncu jeden mecz z tamtych byl rozegrany. Aha i to nie byly dwie tylko 3 kolejki:P

k(c)ompanyPL-->> Hmm...może o tym pucharze to napisz w topicu o MZ(jak dobrze pamietam stworonego przez polako:)

Co do tego termianrza to wszystkich za to przepraszam. To byl moj blad, jak robilem 5 kolejke bralem druzyny z innej tabeli przez przypaek. Ale juz wszystko zostalo naprawione, zrobilem do konca terminarz:) Jesli ktos juz przyjal spotkania z poprzedniego terminarza, to w miare mozliwosci niech rozegra ten mecz w innym terminie, wczensiej powiadamiajac piterka:)

Cypek-->>Hehe...terminarz to akurat moja dzialka, bo ja mam u siebie wsyzstko ladnie rozpisane na kartkach, wiec to nie piterek zrobi terminarz tylko ja:P Ale moje zdanie o piterku macie w newsie na stronce:):D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772462631 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005