| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 20:15
volve --> kiedy można się spodziewać aktualizacji stronki? Mineła już 2 kolejka, lada dzień bedzie trzecia, a tu wchodze na stronke i dupa - nieaktualizowana od dwóch tygodni...
Nie żebym się jakoś bulwersował czy coś w tym stylu, wiem, wakacje się skończyły, obowiązki i te sprawy wróciły, ale jakieś wytłumacznie czy coś by było dobrze zobaczyć Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 19/09/2004 20:27
piterek-->> Od jakich dwoch tygodni ?? Tylko 2 kolejka nie jest zrobiona. Zaraz wrzuce na stronke uzuopelnioną ekstraklase, 1 i 2 lige. Z 3 musze poczekac az carlos zrobi. Bylo male zamieszanie, bo wczoraj nagle lissek mnie powiadomil, że przez najbliże przynajmniej 3 tygodnie nie bedzie nic mogl robic. Teraz na szczescie jest jeszcze carlos, z ktorym sie podzielilem praca, mowil, że dzisjaj pod wieczor mi przysle 3 lige, i dlatego nic innego nie wrzucalem, ale skoro tak nalegasz to wrzuce
Aha i male ogloszenie:
Jesli ktos jest chetny do gry w lidze, to sa dwa wolne miejsca w Ekstraklasie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 21/09/2004 11:06
maly-->> Hehe, jasne I tak pewnie w pryszluym sezonie bedziesz juz gral w Ekstraklasie, wiec po co ciebie teraz przenosic??
borsuk-->> No w sumie moge przywrocic, ale jak nawalisz to znajde Ciebie na tym Pogodnie i.... 
Cracker-->> atrz wyżej^^ 
Postaram sie jak najszybciej(moze nawet zareaz Was wrzucic, ale bedziecie mieli na swoim koncie po 3 walkowery(w sumie jeden bedzie mial szczescie, bo bedzie mial 2 walkowery . Bedziecie grali od przyszlego tygodnia. Zaraz zreszta napisze Wam wszystko na GB
k(c)ompanyPL-->> Nie obiecuje, ale postaram sie dzisjaj to zrobic A jesli nie dijaj, to jutro na 99,9% (to wszystko, że dorwalem akurat nowe Sims'y
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/09/2004 22:07
Nie będę zakładał nowego tematu tylko tak tu wtrącę 
Jeżeli ktoś ma drużynę hokeja w MZ i chce pyknąć sobie kilka meczy w darmowym pucharze to zapraszam. Zapisy na forum hokejowym MZ. Puchar zwie się Hockey Space Cup. Mecze w środę i czwarek.
www.HSCup.webpark.pl
A wracając do ligi. Moja drużyna Yelow Ducks w V kolejce ma grać z Tapczan Team. Chyba się tu wkradł jakiś błąd bo to spotkanie było w I kolejce
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 02/10/2004 11:18
Bylem troche zajety w tym tygodniu, wiec sorki, że nie odpowiadalem
Bonzo -->> Wiesz, ja moglbym anulowac, tylko nie wiem, czy inni by sie zgodzili. W koncu jeden mecz z tamtych byl rozegrany. Aha i to nie byly dwie tylko 3 kolejki
k(c)ompanyPL-->> Hmm...może o tym pucharze to napisz w topicu o MZ(jak dobrze pamietam stworonego przez polako
Co do tego termianrza to wszystkich za to przepraszam. To byl moj blad, jak robilem 5 kolejke bralem druzyny z innej tabeli przez przypaek. Ale juz wszystko zostalo naprawione, zrobilem do konca terminarz Jesli ktos juz przyjal spotkania z poprzedniego terminarza, to w miare mozliwosci niech rozegra ten mecz w innym terminie, wczensiej powiadamiajac piterka
Cypek-->>Hehe...terminarz to akurat moja dzialka, bo ja mam u siebie wsyzstko ladnie rozpisane na kartkach, wiec to nie piterek zrobi terminarz tylko ja Ale moje zdanie o piterku macie w newsie na stronce
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8