Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> jakich telefonow komorkowych uzywacie?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6365 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/01/2009 23:46

Pit. napisał:  

siedemnasty napisał:  

Pit. napisał:  
zależy do czego Ci ona będzie potrzebna. Jaki aparat, jakie funkcje (np. wifi)...

potrzebna będzie żeby od czasu do czasu zrobić fote bo sytuacja warta uwiecznienia czy krótki filmik. muzyczka wiadomo w razie nudy zapuścić. Ważny internet ale zdaje mi się ze obecnie na rynku wszystkie działają tak samo. wygodny w użyciu...
Gadałem z kumplem który ma nokie N95 i N73 oczywiście stwierdził ze 95 lepsza ale jeśli nie potrzebuje wypasu na maxa to powinienem wziąć 73 bo co dla mnie jeszcze ważne bateria w 73 lepiej trzyma. tylko że każdy ma inne zdanie i wole zapytać większej grupy osób. więc jeśli N73 to dobry wybór czy coś podobnego?

Wiesz, n73 a n95 to spora różnica w cenie. N73 ma aparat 3,2 mpix, a n95 5mpix. No i jeden to slider, drugi nie...
Z tego co patrze w specyfikacje to n73 nie obsługuje sieci bezprzewodowych, co dla mnie jest ważne. A za cene n95 to ja osobiście skłaniałbym się bardziej do n82 (ma i wifi i w dodatku aparat 5mpix z ksenonową lampą błyskową, której nie ma żadna Nka - co robi różnice w jakości zdjęć, szczególnie w nocy. Minusem jest za to według serwisantów jakość wykonania samego telefonu).
Ale to są jakieś moje osobiste odczucia, tak jak piszesz każdy może mieć inne. Proponuje jeszcze w googlach powpisywać np "n73 vs n95" czy tam inne kombinacje, napewno pełno fachowych porównań będzie (na komenty pod nimi to raczej patrz z przymróżeniem oka;-))

dzięki za zwócenie uwagi na bezprzewodową sieć, to dużo zmienia....sprawdze jeszcze tą 82 wielkie dzieki.

zch
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7336 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 22/01/2009 19:52
jam mam pytanie, orientuje sie ktos jakie obecnie w abonamentach są stawki w orange za transmisje danych (wap itp)?
nie mam mozliwosci szukac gdzies po stronach, jakby ktos akurat wiedzial moglby pomoc, lub jakiegos bezposredniego linka podesłać.
pzdr

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
bal
Kibic
Na forum od 7381 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 09/03/2009 21:25
Ktoś tu pisał, że sciaga simlocki. Jesstem zainteresowany tylko nie moge znalezc kontaktu do tej osoby. W razie, co czekam na gg 4167273

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 09/03/2009 21:26
Dla tych co mają tel w PLAY a chcą zaoszczędzić kilka zł...
PLAY ściąga simlocki za free :) Kolega w ten sposób zaoszczędził 150 zł (tyle chcieli w komisie za nokie)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 03/11/2009 14:40
Nie wiecie moze jak wyglada sprawa samsunga corby w erze? Bo dziewczynie konczy sie umowa ktora chce przedluzyc i wziac corby ale jak to u kobiet znaczenie ma kolor telefonu;) Na stronie jest napisane ze w zestawie sa 3 obudowy ale nie ma mowy jakich kolorow.. Istnieje mozliwosc wyboru czy jest to jakos z gory ustalone? I gdzie w Szczecinie mozna ewentualnie dokupic obudowy do ww.modelu? Z goru dzieki :)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 03/11/2009 15:29

GRZ napisał:  
Nie wiecie moze jak wyglada sprawa samsunga corby w erze? Bo dziewczynie konczy sie umowa ktora chce przedluzyc i wziac corby ale jak to u kobiet znaczenie ma kolor telefonu;) Na stronie jest napisane ze w zestawie sa 3 obudowy ale nie ma mowy jakich kolorow.. Istnieje mozliwosc wyboru czy jest to jakos z gory ustalone? I gdzie w Szczecinie mozna ewentualnie dokupic obudowy do ww.modelu? Z goru dzieki :)

W zestawie są 3 obudowy w tym samym kolorze (wybranym) tylko mają inne wzorki z tyłu. ; )

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 09/11/2009 11:57
chyba juz było, ale nigdzie nie moge sie tego doszukać.. Ile by mnie kosztowało przykładowo wysłanie esa jeśli jestem w play a druga osoba jest w plusie ale siedzi aktualnie we Francji? I czy jest jakaś bramka z której taka wiadomość pójdzie bez problemu? Z góry dzieki

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 10/11/2009 19:45
Kosztuje tyle samo co, jakby siedział w Polsce. :)

Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 10/11/2009 23:00
Gdzie w Sz-nie jest najwiekszy wybor pokrowcow do telefonow ?

www.sectorshop.net
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 09:32
Taka sprawa:

Ostatnio kupiłem Samsunga Avile w sieci Era, natomiast do telefonu mam wsadzoną kartę Plusa. I jest problem z internetem bo nie mogę się połączyć. Wie ktoś czy jest to spowodowane, że karta Plusa jest w telefonie? Czy może wystarczy zmienić coś w ustawieniach? Jak ktoś jest obeznany w tych sprawach to proszę o odpowiedź :) Z góry dzięki :D

MaT
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 10:23
musisz mieć konfiguracje ustawień internetu od Plusa http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/telefony/konfiguruj_telefon_przez_internet/

tam wybierasz swój typ telefonu zapisujesz ustawienia i powinno chodzić

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 15:23

MaT napisał:  
musisz mieć konfiguracje ustawień internetu od Plusa http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/telefony/konfiguruj_telefon_przez_internet/

tam wybierasz swój typ telefonu zapisujesz ustawienia i powinno chodzić

Wielkie dzięki :)

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 17:33
Mógłbyś coś napisać na temat tego telefonu, jak się sprawuje itp. Mam zamiar właśnie w Mix Plusie go zakupić, ale zbyt wiele prócz kolorowanek producenta to na jego temat nie wiem.....

Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 19:15

ZAŁOM napisał:  
Mógłbyś coś napisać na temat tego telefonu, jak się sprawuje itp. Mam zamiar właśnie w Mix Plusie go zakupić, ale zbyt wiele prócz kolorowanek producenta to na jego temat nie wiem.....

Ja ci mogę polecić:) nie ma co prawde zbyt wielu bajerów, ale dlatego właśnie kosztuje tyle ile kosztuje, nie zacina się- co bardzo ważne przy telefonach dotykowych, ładny, duży ekran z żywym obrazem:) jednak jeśli stawiasz na wytrzymałość to ci o tym nie powiem, bo nie wiem, jednak jeśli jesteś pewien, że będzie czesto wypadał z kieszeni to polecam LG cookie(różni się naprawdę szczegółami) a tutaj na 110% jestem pewny o jego wytrzymałości:)
pozdro

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 22:42
Szymen próbowałeś w Avili mobilne GG?

Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 22:50

Misiek. napisał:  

smiga elegancko:)
a tu ciekawostka wlasnie bo na cookie nie dziala

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 13/11/2009 23:08

Szymen napisał:  

Misiek. napisał:  

A w jakiej masz sieci? Bo mi wyświetla, że: Gadu-Gadu wymaga połączenia WAP. Upewnij się, że NIE JEST aktywny profil Internet. Wszystko niby mam dobrze ogarnięte, ale jednak nie kopci. Wiesz co z tym zrobić?

Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 14/11/2009 10:22

Misiek. napisał:  

Szymen napisał:  

Misiek. napisał:  

A w jakiej masz sieci? Bo mi wyświetla, że: Gadu-Gadu wymaga połączenia WAP. Upewnij się, że NIE JEST aktywny profil Internet. Wszystko niby mam dobrze ogarnięte, ale jednak nie kopci. Wiesz co z tym zrobić?

hmm, mi w plusie dziala bez zarzutu, ten sam problem mialem na "ciastku", ze profil nieaktywny to byl Internet a pisalo zeby go wylaczyc... tutaj juz ci nie pomoge, poszukaj jakis konfiguracji polaczenia do gg w googlach, na stronie gg badz twojej sieci tez powinno byc cos
ps w jakies masz sieci?

edit, jak dalej nie dziala to moja wiedz juz sie skonczyla..

Ostatnio edytowany przez: Szymen, 14 listopada 2009, 11:44 [1 raz(y)]

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 14/11/2009 11:13
Telefon Era, karta Plus.

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 16/11/2009 16:17
Miał ktoś Nokie N70? Jakie macie o niej zdanie?

Babilon Team
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005