Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6636 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:17
I wuwuzele nie znikną, podali dzisiaj w Radiu Z. :(

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:21
Jak Sepp Blatter je popiera to nikt ich nie wyjebie...

Już się nie mogę doczekać meczu Portugalia - WKS :)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:22
Nie znikną na pewno jak gra RPA, bo boją się zamieszek i awantur na ulicach. Tak oficjalnie podali

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:26
No nie powiem, bardzo mi sie podobal Paragwaj,wybiegani,waleczni...Szkoda troche ze Santa Cruz z Cardozo nie mogli sie wykazac bo talent maja nieprzecietny:] Wlochy slabiutkie, nawet jednej ``setki`` nie mieli...alez mnie wkurwial ten Camoranesi, cwaniactwo jak zawsze,tu reka dotknie,tam nadepnie, noge wlozy,oby z grupy nie wyszli.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:29

Misiek. napisał:  

Drogba w końcu wstąpi w tym meczu czy nie?

Pogoń Szczecin MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 14/06/2010 22:37

ArP napisał:  

Misiek. napisał:  

Drogba w końcu wstąpi w tym meczu czy nie?

``Nie powiem, czy wystawię Didiera Drogbę, bo nie wiem. Decyzję podejmę po obiedzie, mam nadzieje, że będzie w stanie zagrać - powiedział trener reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej Sven Goran Eriksson. Mecz jego drużyny z Portugalią we wtorek o godz. 16.
Jestem przekonany, że spotkaniach z Brazylią i Koreą Północną Drogba wystąpi. Wątpliwości mam tylko co do meczu z Portugalią. Prawdopodobnie tylko on jest w stanie odpowiedzieć na pytanie, czy zagra - mówił 62-letni Szwed.``

- Spodziewam się we wtorek dobrego meczu, dwóch dobrych drużyn. Dla nas to bardzo ważne spotkanie, bo drugi grupowy mecz z Brazylią na pewno nie będzie łatwiejszy - powiedział Eriksson.

Kilka dni temu Didier Drogba uszkodził łokieć. Lider i najlepszy piłkarz WKS przeszedł operację, w niedzielę i poniedziałek normalnie trenował, ale wciąż nie wiadomo, czy zagra we wtorek.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Nerson48
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 00:06
Moim zdanie zagra od pierwszej minuty , jest to dla nich bardzo ważny mecz wiec Drogba musi grac.
Ogolem to mam nadzieje ,ze to bedzie najciekawsze spotkanie z dotychczasowych rozegranych na mundialu:D.

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 09:15

Cytat:  
Bilety za darmo, a trybuny puste, czyli błędy FIFA

W meczu Algierii ze Słowenią w kasach było tylko 700 biletów. Więc czemu 10 tys. miejsc było pustych? FIFA podaje oficjalnie, że prawie wszystkie bilety na Mundial wyprzedano. W tym wypadku „prawie” robi jednak wielką różnicę – informuje EarthTimes.org.

Na niedzielnym meczu Algierii ze Słowenią w Polokwane było nieco ponad 32 tys. kibiców, choć oficjalnie sprzedano ponad 41 tys. wejściówek. W meczu Korei z Grecją scenariusz się powtórzył. I tak jest notorycznie, z meczem otwarcia włącznie, choć nie zawsze pustych miejsc jest aż tyle.

Powód? Po prostu nie udało się sprzedać wejściówek na Mistrzostwa. Ilu? Bardzo wielu. By nie powtórzył się scenariusz z Korei i Japonii, gdzie „łysiny” na trybunach eksponowano podczas transmisji, tysiące biletów rozdano. Największą pulę, 120 tys., otrzymali robotnicy przygotowujący mundialowe inwestycje i wolontariusze.

Pozostające wejściówki, najtańszej czwartej kategorii (20$), miały być dostępne tylko dla mieszkańców RPA. Okazało się jednak, że zainteresowanie po początkowym boomie bardzo szybko spadło. Dlatego FIFA zaczęła sprzedawać bilety też w krajach ościennych. Co więcej – zapewniła darmowe autobusy dowożące ludzi z tych krajów na mecze. Np. mieszkańcy Zimbabwe mieli zaludnić dwa z oddalonych od pozostałych obiektów, w Polokwane i Nelspruit. Dla mieszkańców RPA to peryferia imprezy, ale za to z Zimbabwe tam jest najbliżej. Mimo to zainteresowanie marne – według wielu akcję przeprowadzono za późno, na ostatnią chwilę.

Kiedy okazało się, że i tą drogą nie uda się zapełnić niektórych stadionów podczas mniej istotnych spotkań, FIFA poczyniła wielkie hurtowe sprzedaże dużym firmom. Jednak wielu pracowników nie udało się... dowieść. Inni mając darmowy lub najtańszy bilet i tak nie chodzą na mecze.

Stąd pustki w Polokwane i Port Elizabeth. Jednocześnie FIFA chwali się, że frekwencja jest... drugą najwyższą w historii Mundiali od 1982 roku. Bo oficjalnie średnia meczowa to 54 887, gorsza jedynie od tej z 1994 r. w USA. Oficjalnie – tylu biletów FIFA się pozbyła, a nie tylu widzów przychodzi faktycznie na mecze.

Dwoma najgorszymi spotkaniami miały być niedzielny mecz Korea Południowa – Grecja oraz spotkanie Nowa Zelandia – Paragwaj, zaplanowane na 24 czerwca.

http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/bilety-za-darmo-a-trybuny-puste-czyli-bledy-fifa.html

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:33 [2 raz(y)]

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 6154 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 14:36
Obrazek jpg wstawiony na forum

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:21
Tak frajersko stracili tego gola Słowacy...

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:25
Brawo Nowa Zelandia !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:35

Misiek. napisał:  

tak mnie wkurwili, że to jest przesada jak pierdolone cioty stali i czekali aż NZ wyrówna... a obrońca, któremu się podskoczyć to główki nie chciało przy bramce to już w ogóle mnie rozjebał.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:38
no i dobrze:D gówno grali i się doigrali, oby to była przestroga dla innych drużyn:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Cypek
Kibic
Na forum od 7995 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:38

ManeS napisał:  

Misiek. napisał:  

tak mnie wkurwili, że to jest przesada jak pierdolone cioty stali i czekali aż NZ wyrówna... a obrońca, któremu się podskoczyć to główki nie chciało przy bramce to już w ogóle mnie rozjebał.

Kupon nie wszedł? ;)

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:39

Misiek. napisał:  

Frajersko stracili, bo są frajerami i jako debiutanci muszą zapłacić frycowe. Zwycięstwo dawało im wcale niemałe szanse na awans z grupy. A tak to chłopaki praktycznie sami wysłali się do domu.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:40
Portugalia do boju! :D

Żeby był w końcu jakiś mega mecz :)

majster007
Kibic
Na forum od 5656 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:41
i bardzo dobrze...za to ze grali taka nudna pilke i sie zadowolili 1-0...1-0 ze spalonego swoja droga

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:41

Misiek. napisał:  

Żadna Portu coś tam,do boju WKS !!!

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 15:47

Cypek napisał:  

ManeS napisał:  

Misiek. napisał:  

Kupon nie wszedł? ;)

ta Obrazek gif wstawiony na forum

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 15/06/2010 16:32

szpadel85 napisał:  

Misiek. napisał:  

Żadna Portu coś tam,do boju WKS !!!

dokładnie ! WKS WKS WKS !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361752 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005