Nie tylko ty sie nie uczyles do testow ja tam na probnym mialem tylko jeden i to humanistyczny i mialem z niego 49 na 50 do dzis nie wiem jak to zrobilem a tak na oficjalnym mialem 47 z humanistycznego a z drugiego 36 czyli razem to daje 83 a totalnie zlewalem na testy kompetencji. Teraz to mam mature i to juz jutro i najbardzjiej boje sie jezyka obcego
Powodzenia maturzysta na jutrzejszej maturze probnej
Piłkarze Realu Madryt wygrali 2:1 (1:0) w dokończonym po niemal miesiącu meczu 15. kolejki Primera Division przeciwko Realowi Sociedad San Sebastian.(...)
Do momentu przerwania meczu utrzymywał się wynik 1:1. Gola dla "Królewskich" zdobył w 42. minucie Ronaldo, zaś wyrównał w 73. Nihat Kahveci.
Przepisy Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej mówią wyraźnie, że w takim przypadku spotkanie powinno zostać dokończone następnego dnia. Niestety piłkarze gości wcześniej opuścili już Madryt i w tej sytuacji, siedem minut tego spotkania (trzy minuty czasu, który pozostał do końca regulaminowych 90 minut i 4 minuty czasu doliczonego przez sędziego) zostało rozegrane 5 stycznia.
Siedem minut piłkarze obu drużyn wypełnili dużymi emocjami. Obie drużyny rzuciły się do walki. Zaowocowało to faulem na Ronaldo w polu karnym gości. Jedenastkę pewnie wykorzystał Zinedine Zidane.
Środowy pojedynek z Realem Sociedad był debiutem Vanderleia Luxemburgo w roli szkoleniowca 'Galacticos'.
onet
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Piłkarze Realu Madryt wygrali 2:1 (1:0) w dokończonym po niemal miesiącu meczu 15. kolejki Primera Division przeciwko Realowi Sociedad San Sebastian.(...)
Do momentu przerwania meczu utrzymywał się wynik 1:1. Gola dla "Królewskich" zdobył w 42. minucie Ronaldo, zaś wyrównał w 73. Nihat Kahveci.
Przepisy Hiszpańskiego Związku Piłki Nożnej mówią wyraźnie, że w takim przypadku spotkanie powinno zostać dokończone następnego dnia. Niestety piłkarze gości wcześniej opuścili już Madryt i w tej sytuacji, siedem minut tego spotkania (trzy minuty czasu, który pozostał do końca regulaminowych 90 minut i 4 minuty czasu doliczonego przez sędziego) zostało rozegrane 5 stycznia.
Siedem minut piłkarze obu drużyn wypełnili dużymi emocjami. Obie drużyny rzuciły się do walki. Zaowocowało to faulem na Ronaldo w polu karnym gości. Jedenastkę pewnie wykorzystał Zinedine Zidane.
Środowy pojedynek z Realem Sociedad był debiutem Vanderleia Luxemburgo w roli szkoleniowca 'Galacticos'.
onet
Real uratowal mi kupon w STS-a. Zawsze 80 zl do przodu
onet
Real uratowal mi kupon w STS-a. Zawsze 80 zl do przodu
He He nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Ale sytuacja śmieszna
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2005 21:45
A ja mam taki problem....zaluszmy ze mam zdiecie i chcialbym je miec jako herb...ale ma za duze wymiary...jak moge je pomniejszyc?
A ja mam taki problem....zaluszmy ze mam zdiecie i chcialbym je miec jako herb...ale ma za duze wymiary...jak moge je pomniejszyc?
też mam często podobny problem, a wtedy edytuje zdjecie w paincie, ale niestety trzeba je zmniejszyc co wiąże sie z utratą ok 30-50% zdjęcia, wiem ze chujowy sposób ale innego nie znam
Wystarczy że w ACDsee weźmiesz resize photo i tam możesz wpisać do jakich chcesz rozmiarów i nie stracisz ani kawałka zdjęcia
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: temat ogórkowy - 06/01/2005 07:36
No dziś w GW są wyniki matematycznego. Mi ogólne tak jak się spodzeiwalem czyli słabo ale ponad połowa powinna być czyli tak między 25 a 29. Zestawiając z humanem to nawet nieźle będzie.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 06/01/2005 23:22
S.S. Lazio - Roma 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Świetny mecz Di Canio i wogule calej ekipy pod dowodztwem nowego trenera Beppe Papadopulo!!!
Totti prawie wylapal petarda jakby stal blizej to by mu chyba naprawde krzywde zrobila (zostal ogluszony i musial opuscic boisko-niezly Achtung polecial z trybun )
Pozdrawiam wszystkich kibicow Lazio!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432077 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.