Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 18:50Ranking lig: Polska gorsza od Zambii i Angoli
Hiszpańska Primera Division została uznana przez Międzynarodową Federację Historyków i Statystyków Futbolu (IFFHS) za najlepszą piłkarską ligę na świecie w 2004 roku. Liga polska została sklasyfikowana na 60. miejscu.
Liga hiszpańska, w porównaniu do poprzedniego notowania z lipca, utrzymała swoją pozycję. Z kolei nasza ekstraklasa awansowała o 9 pozycji, ale i tak jest niżej notowana niż ligi Uzbekistanu, Zambii czy Angoli.
źródło: onet.pl
Od dawna wiadomo że mistrz Polski nie miałby szans z mistrzem Zambi...Widziałem że nasza liga słaba ale że aż tak....
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 19:11
witam, mam pytanie czy ktos moze z was lub waszych znajomych wyjeżdzał do anglii i miał robione testy językowe?? pytam bo sam mam zamiar pojechać i w szczecińskich biurach pośredniczących w wyjazdach sa potrzebne takie tesy. A jeśli ktos by juz to przechodził by mi powiedział na czym te testy wyglądaja (prosze o kontakt z moim gg 4414925)
pozdrawiam
I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
witam, mam pytanie czy ktos moze z was lub waszych znajomych wyjeżdzał do anglii i miał robione testy językowe?? pytam bo sam mam zamiar pojechać i w szczecińskich biurach pośredniczących w wyjazdach sa potrzebne takie tesy. A jeśli ktos by juz to przechodził by mi powiedział na czym te testy wyglądaja (prosze o kontakt z moim gg 4414925)
pozdrawiam
Chodzi Ci o certyfikaty ?
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
pozdrawiam
nie, oni przeprowadzaja testy w biurze (rozmowa w jęz. ang), i chodzi mi o czym jest ta rozmowa, bo mój ang, nie jest perfekt, i czy oni bardzo dużą wage przywiązują do tych testów (czy moge nie przjść)
I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
pozdrawiam
nie, oni przeprowadzaja testy w biurze (rozmowa w jęz. ang), i chodzi mi o czym jest ta rozmowa, bo mój ang, nie jest perfekt, i czy oni bardzo dużą wage przywiązują do tych testów (czy moge nie przjść)
Jak bylem w szkole w anglii to robili mi testy ale pisane, lecz sadzac po twoim wieku to zapewne wogole inny poziom.
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 21:22
"Koszulkę Cracovii z numerem 1 i napisem "Karol Wojtyła", szopkę krakowską oraz wielkie zdjęcie całej drużyny piłkarskiej otrzymał Jan Paweł II od zawodników, trenerów i działaczy krakowskiego klubu, których przyjął we wtorek wieczorem na prywatnej audiencji.
"Cracovia pany!" - powiedział papież podczas spotkania z gośćmi z Krakowa, co jak wszyscy przyznali niezmiernie ich zaskoczyło. Uczestnicy audiencji podkreślili, że Jan Paweł II, który przy każdej nadarzającej się okazji pyta "Jak tam moja ukochana Cracovia ?", mógł wreszcie spotkać się ze swoim ulubionym klubem. Jego prezes Janusz Filipiak powiedział PAP, że było to niezwykle wzruszające przeżycie, które wszystkim na długo pozostanie w pamięci. "Wystarczy nam na następnych sto lat" -podkreślił.
Koszulkę klubu wręczył Janowi Pawłowi II kapitan drużyny Piotr Bania. W rozmowie z PAP przyznał: "To wielkie wydarzenie w moim życiu. Jeśli miałbym je przełożyć na następne lata gry w piłkę, to dostałem zastrzyk energii na długo".
Na spotkanie z Janem Pawłem II, zorganizowanym z okazji rozpoczęcia obchodów stulecia najstarszego, założonego w 1906 roku klubu sportowego z Krakowa, przybyło sto osób - jego prezesi, piłkarze, trenerzy i działacze, a także członkowie Rady Miasta.
Powszechnie wiadomo, że papież był zawsze kibicem Cracovii, o czym przypomniał nawet piłkarzom krakowskiej Wisły, gdy odwiedzili go jakiś czas temu w Watykanie..."
Źródło wp.pl
"Cracovia pany" może Papierz dostanie w przyszłości koszulke z napisem "hooligans"
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Ta domyślam sie, chociaz spotkalem tam gosci w wieku podchodzącym pod 30, jesli nie powyżej (mozna wyciac poprzedniego posta )
Ale jesli Seba78 chce jechac do pracy to z tego co wiem potrzebny jest Advanced(test)
"Koszulkę Cracovii z numerem 1 i napisem "Karol Wojtyła", szopkę krakowską oraz wielkie zdjęcie całej drużyny piłkarskiej otrzymał Jan Paweł II od zawodników, trenerów i działaczy krakowskiego klubu, których przyjął we wtorek wieczorem na prywatnej audiencji.
"Cracovia pany!" - powiedział papież podczas spotkania z gośćmi z Krakowa, co jak wszyscy przyznali niezmiernie ich zaskoczyło. Uczestnicy audiencji podkreślili, że Jan Paweł II, który przy każdej nadarzającej się okazji pyta "Jak tam moja ukochana Cracovia ?", mógł wreszcie spotkać się ze swoim ulubionym klubem. Jego prezes Janusz Filipiak powiedział PAP, że było to niezwykle wzruszające przeżycie, które wszystkim na długo pozostanie w pamięci. "Wystarczy nam na następnych sto lat" -podkreślił.
Koszulkę klubu wręczył Janowi Pawłowi II kapitan drużyny Piotr Bania. W rozmowie z PAP przyznał: "To wielkie wydarzenie w moim życiu. Jeśli miałbym je przełożyć na następne lata gry w piłkę, to dostałem zastrzyk energii na długo".
Na spotkanie z Janem Pawłem II, zorganizowanym z okazji rozpoczęcia obchodów stulecia najstarszego, założonego w 1906 roku klubu sportowego z Krakowa, przybyło sto osób - jego prezesi, piłkarze, trenerzy i działacze, a także członkowie Rady Miasta.
Powszechnie wiadomo, że papież był zawsze kibicem Cracovii, o czym przypomniał nawet piłkarzom krakowskiej Wisły, gdy odwiedzili go jakiś czas temu w Watykanie..."
Źródło wp.pl
"Cracovia pany" może Papierz dostanie w przyszłości koszulke z napisem "hooligans"
biedny papież nawet nie wiem żę ci którzy sympatyzują z jego ulubionym klubem na mecze chodzą w kominiarkach zaopatrzeni w noże
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2005 07:46
Wracając do testów to dziś w GW są wyniki humanistycznego. Z zamkniętych mam 19 na 20 Te listonoszowe to tak 5 albo 6 (jedno mi sprawiło radość bo nie wiedziałem kompletnie ale strzeliłem) no i patrząć obiektywnie na list i rozprwakę to powinienem mieć tak między 35 a 40 Jak nie więcej
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2005 11:49
Heh...i już po testach...dzisiaj porażka...To z parasolem średnie ale tylko połowe zrobiłem...wodospad to wogule bez komentarza...biola nawet łatwa (choć też problemy) z wodoą słoną i słodką głupie... a z zamkniętych kilka trzeba było strzelać....wynik między 25 a 30 uznam za sukces Ale u mnie tak wszyscy więc to wina testu W kwietnui będzie lepiej
Heh...i już po testach...dzisiaj porażka...To z parasolem średnie ale tylko połowe zrobiłem...wodospad to wogule bez komentarza...biola nawet łatwa (choć też problemy) z wodoą słoną i słodką głupie... a z zamkniętych kilka trzeba było strzelać....wynik między 25 a 30 uznam za sukces Ale u mnie tak wszyscy więc to wina testu W kwietnui będzie lepiej
no ja bym chcial miec 30 fakt to z woda bylo glupie ehh ale juz po wszytskim Wolne a jutro znow buda ;/ ehh pozdro dla piszacych
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2005 12:34
z humana w teście wyboru miałem dobrze 16/20 (zjebałem pytania do tekstu o Sobieskim).W otwartych troche pokiełbasiłem, list powinien być w miare.
mat-przyrod. był troche przyjebany,w dodatku dużo chemii. Do tego dalej nie wiem, co miało pokazać zadanie z parasolem (chodzi mi o podpunkt "a" i "c" chyba). Zobaczymy wyniki jutro w GW, ale patrząc na mój poziom przygotowania (a raczej jego brak) jest dobrze.
W normalnym teście powinno być lepiej, bo mam zamiar się od niego przygotować
Pzdr.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
z humana w teście wyboru miałem dobrze 16/20 (zjebałem pytania do tekstu o Sobieskim).W otwartych troche pokiełbasiłem, list powinien być w miare.
mat-przyrod. był troche przyjebany,w dodatku dużo chemii. Do tego dalej nie wiem, co miało pokazać zadanie z parasolem (chodzi mi o podpunkt "a" i "c" chyba). Zobaczymy wyniki jutro w GW, ale patrząc na mój poziom przygotowania (a raczej jego brak) jest dobrze.
Pzdr.
parasol bez kitu beton no fakt tez sie nie przylozylem zobaczymy na wyniki
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2005 14:15
Ja rok temu próbny matematyczno przyrodniczy skończyłem po 20 minutach a wy tu się tak staracie Do maja jeszcze czasu od chuja.
Pzdr.
No chemi dużo ale otwarte z chemi nawet łatwe było. W parasolu nie kapowałem wogule c) a całe zadanie za 7 pkt. Human łatwy bo większoć pytań była do tekstu.
Ta domyślam sie, chociaz spotkalem tam gosci w wieku podchodzącym pod 30, jesli nie powyżej (mozna wyciac poprzedniego posta )
Ale jesli Seba78 chce jechac do pracy to z tego co wiem potrzebny jest Advanced(test)
Ja tam spotykałem trochę osob po sześdziesiątce, więc wiek nie gra roli w takich szkołach. A tamte testy mają po prostu podzielić uczniów na grupy, a tu chodzi o coś zupełnie innego.
Do gimnazjalistów - przesadzacie z tymi próbnymi, ja sie do nich ani nie uczyłem ani się nimi nie przejmowałem. Miałem łącznie 73 punkty, a ten ostateczny był łatwiejszy i 86
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437538 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.