Odp: Pchli targ - 30/11/2010 21:52
Zapraszamy do nowo otwartego sklepu z odzieżą sportową ( Everlast, Lonsdale, Nike, Puma, Umbro itd.).
al. Papieża Jana Pawła II 19 (pod apteką)
Odp: Pchli targ - 05/12/2010 12:30
Moze bylby ktos zainteresowany
kolumny scharp CP 8800
Music Power 375 w
Rated Power 200 w cokolwiek to znaczy do tego ampilituner stereo Sony STR-DE 197
cena 1000 zl
Stan bardzo dobry wrecz idealny
Ostatnio edytowany przez: AMS, 5 grudnia 2010, 15:42 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 08/12/2010 23:47
Kiedyś na allegro były dostępne szare bluzy z niebieskim napisem Szczecin na przodzie i herbem miasta na rękawie. Można ją gdzieś teraz dostać?
Używam, ale zarówno w tej księgarni jak i we wszystkich wyszukanych w google "PRODUKT NIEDOSTĘPNY/NAKŁKAD WYCZERPANY"
Gdyby wystarczyło wpisać w googlach nie pytałbym tu
Ja też jej szukam, ale naprawdę ciężko tę książkę dostać. Jedynie co zostaje to Książnica Pomorska i ksero. z innych książek na temat bałkanów mam trochę, ale też nie na sprzedaż K.SP jak Cię takie tematy interesują podbij do mnie na gg nr w profilu.
Ostatnio edytowany przez: Olaf, 10 grudnia 2010, 12:55 [1 raz(y)]
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Pchli targ - 10/12/2010 09:45
Troche dziwne, ale ciekawi mnie co jest tego powodem ze jest tak trudno dostepna. Czy ksiazka ta byla wydana w b. malym nakladzie, bardzo dobrze sie sprzedaje czy tez jest na indeksie zakazanych publikacji?
Troche dziwne, ale ciekawi mnie co jest tego powodem ze jest tak trudno dostepna. Czy ksiazka ta byla wydana w b. malym nakladzie, bardzo dobrze sie sprzedaje czy tez jest na indeksie zakazanych publikacji?
Sądzę, że jest duży popyt na nią, gdyż ujmuje temat w sposób całkowicie odmienny. Odmienny w stosunku do mediów mainstreamowych. które to media wykreowały obraz, że za wojnę lat 90-tych odpowiadają Serbowie i ich wielkoserbskie zapędy, a sekwencja wydarzeń, jakie miały miejsce, to kolejne serbskie agresje. Wywiad z prof. Waldenbergiem na temat książki można znaleźć tutaj (w wywiadach z 2003 roku jako plik PDF).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.