Odp: temat ogórkowy - 03/01/2005 22:26
Pytanko do zmotoryzowanych.
Potrzebuje info o srodkach do czyszczenia tapicerek.
Chyba najpopularniejsze sa pianki, ktore wsiakaja brud, a nastepnie wysylaja. Nie mialem jednak z nimi nigdy stycznosci, wiec fachowe porady mile widziane Jakis tani i dobry sklep moze ktos polecic?
Podobno nawet Vanish do dywanow jest dobry, ale mam trzaski, ze tapicerka zmieni kolor z szarego na mniej szary
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 12:13
Wg mnie łatwe nawet było Mam nadzieję że moją pewność oddadzą wyniki No to z listonoszem dziwne jakieś i ten list też. Ostatnie łatwe (ja pisałem rozprawkę). Jutro będzie trudniej. E i tak to próbne
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 13:59
Rasiak graczem miesiąca!
Napastnik Derby County i reprezentacji Polski Grzegorz Rasiak został wybrany przez serwis internetowy squarefootball.com graczem miesiąca drugiej ligi angielskiej.
Cztery gole zdobyte w grudniu nie mówią wszystkiego o umiejętnościach Rasiaka, który potrafi także stwarzać świetne sytuacje dla swoich kolegów z drużyny. Jeśli piłkarz z numerem 18 na koszulce będzie nadal grał tak dobrze, jak w grudniu, szanse Derby na zajęcie miejsca gwarantującego udział w play-off, są całkiem spore" – napisali redaktorzy squarefootball w uzasadnieniu swojego wyboru.
Rasiak w bieżącym sezonie zdobył dziewięć goli dla Derby County.
źródło: onet.pl
Robi postępy chłopak...
Wg mnie łatwe nawet było Mam nadzieję że moją pewność oddadzą wyniki No to z listonoszem dziwne jakieś i ten list też. Ostatnie łatwe (ja pisałem rozprawkę). Jutro będzie trudniej. E i tak to próbne
ja powiem tak Mocium Panie Mocium Panie jakos tak hehhe no jutro matma wrrrrr oo widze ze trosku jest 3-cio klasistow pozdro pozdro
maturzystom zycze połamania piorra
ja powiem tak Mocium Panie Mocium Panie jakos tak hehhe no jutro matma wrrrrr oo widze ze trosku jest 3-cio klasistow pozdro pozdro
Matma,gegra i biola ujdą wg mnie najgorzej będzie z fizyki i chemi.... Pozdro dla maturzystów
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2005 15:42
No to skorzystam z okazji i życze sobie jak i wszystkim piszącym próbne matury w czwartek, piatek i kur** sobote wszystkiego najlepszego i połamania piór, sprawdzenia swojej formy i luźnego podejścia...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
No to skorzystam z okazji i życze sobie jak i wszystkim piszącym próbne matury w czwartek, piatek i kur** sobote wszystkiego najlepszego i połamania piór, sprawdzenia swojej formy i luźnego podejścia...
nie lubie tych zyczen w stylu polamania pior - a jak kurde naprawde by sie wypisaly komus dlugopisy to na pewno nie byloby przyjemnie - radze wziac to pod uwage - ja sie chyba przygotuje i wreszczie kupie sobie pare dlugopisow - lepiej nosic..... A co do matur probnych to niektorzy w sobotę nie muszą pisac - czeka ich cos znacznie wazniejszego.......
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Matma,gegra i biola ujdą wg mnie najgorzej będzie z fizyki i chemi.... Pozdro dla maturzystów
Gegra matma i chemia nie sa takie straszne. Najgorsza jest fizyka i biologia. Heheh Ci co pisali list do kogo pisali? u mnie w budzie pojawily sie listy do min. Libera, Mandaryny cz M. Wisniewskiego Kusik za mocno. jutro mellor...!!a to z listonoszem fakt faktem zajebryscie po deskach. Tam cos pisala ze trza napisac list czy karte pocztowa ale grzyb. mysle ze z 25 dostane
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431983 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.