hahaha taki motyw tez kiedys zrobilismy otworzylismy wode zeby troche nalecialo i poszlismy sobie na kolejeczke a ze kolejeczka sie przedluzyla na nastepna i jeszcze nastepna to komus sie przypomnialo o tym ze woda leci jak juz koles byl po szyje zalany a zeby bylo smieszniej to woda byla zimna a rano od kolesia z wanny takie zjeby dostalismy ze łoo i juz nas wiecej na domowke nie zaprosil
Odp: temat ogórkowy - 02/01/2005 22:03
Nie no mój kolega nic nie pamiętał, a nie zalaliśmy go wodą żeby się chłopak nie utopił hehe (i tak co chwile ktoś wchodził do łazienki sprawdzić czy ma głowe w dół na wypadek tego jakby miał spawać)
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: temat ogórkowy - 03/01/2005 09:55
Wacham sie nad kupnem PSX2 lub XBOXa. slyszlaem opinie i jedyncchi i drugich uzytkownikow-sam mialem przyjemnosc grania kilkadziesiat godzin w PSX2. Moglby ktos napisac co jest lepsza konsola? Tak pokrotce-bylbm wdzieczny.
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Wacham sie nad kupnem PSX2 lub XBOXa. slyszlaem opinie i jedyncchi i drugich uzytkownikow-sam mialem przyjemnosc grania kilkadziesiat godzin w PSX2. Moglby ktos napisac co jest lepsza konsola? Tak pokrotce-bylbm wdzieczny.
Ja osobiście posiadałem już ps2 , xboxa i gamecuba i bezapelacyjnie numerem jeden jest Xbox.Jego przewaga nad pozostałymi to: lepsza grafika(pozostale konsole niemaja szans z xboxem w tej dziedzinie) , ponadto jest fiele hitów które są dostępne tylko na X a na ps2 niema , i trzecim atutem X jest dużo mniejsza awaryjność niż ps2.
P.S. Mam na sprzedaż konsole Xbox(niecały miesiąc) , stan jak nówka(jest jeszcze w foli).Konsola jest przerobiona chipem alladynem2(najlepszy), dodatkowo ma wgrane najnowsze oprogramowanie evoX , posiada 2pady(nic tylko grac na dwuch w Pes4),dorzycam 10gier na dvd(same hity jak Halo2,Pes4 i inne) oraz nowke sztuke fifa2005(jeszcze w foli) dodatkowo dorzucam kod na dormowa gre w sieci na 2miesiace.Konsola ma 2 miesiace gwarancji(konsole przerobione maja zawsze 2 lub gora 3miesiace gwarancji).Aha i dysk oczywiscie 10gb
Odp: temat ogórkowy - 03/01/2005 11:29
No wlasnie mam dylemat bo na psx2 jest naprawde o wieele wiecej gier niz na xboxa.. np saga FF i inne RPG. Bylbym wstanie zrezygnoac z tej lepszej grafiki w XBOXie na rzecz wlasnei tych gier. Jak narazie jestem przekonany w 80% na PSX2. Ehhhh....
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
No wlasnie mam dylemat bo na psx2 jest naprawde o wieele wiecej gier niz na xboxa.. np saga FF i inne RPG. Bylbym wstanie zrezygnoac z tej lepszej grafiki w XBOXie na rzecz wlasnei tych gier. Jak narazie jestem przekonany w 80% na PSX2. Ehhhh....
tylko ze gry które są na ps2 możesz odpalic na xboxie(bo jest emulator) także to niejest najwiekszy problem, a grafika na tych konsolach to dwie ery przy niuektorych tytułach
Tutaj sie z tobą nie zgodze w 100%.Posiadam ps2 od 2 lat i działa jak narazie bez zadnych zarzutów, a jednemu z moich znajomych Xbox po duzo krotszym terminie sie zjebał
Bez wątpienia gdybym miał wybierac moiedzy tymi platformami to kupiłbym ps2
Ja osobiście posiadałem już ps2 , xboxa i gamecuba i bezapelacyjnie numerem jeden jest Xbox.Jego przewaga nad pozostałymi to: lepsza grafika(pozostale konsole niemaja szans z xboxem w tej dziedzinie) , ponadto jest fiele hitów które są dostępne tylko na X a na ps2 niema , i trzecim atutem X jest dużo mniejsza awaryjność niż ps2.
P.S. Mam na sprzedaż konsole Xbox(niecały miesiąc) , stan jak nówka(jest jeszcze w foli).Konsola jest przerobiona chipem alladynem2(najlepszy), dodatkowo ma wgrane najnowsze oprogramowanie evoX , posiada 2pady(nic tylko grac na dwuch w Pes4),dorzycam 10gier na dvd(same hity jak Halo2,Pes4 i inne) oraz nowke sztuke fifa2005(jeszcze w foli) dodatkowo dorzucam kod na dormowa gre w sieci na 2miesiace.Konsola ma 2 miesiace gwarancji(konsole przerobione maja zawsze 2 lub gora 3miesiace gwarancji).Aha i dysk oczywiscie 10gb
promusi za ile tego Xboxa sprzedajesz ? tylko nie mow zebym zaproponowal bo nie lubie tego .. moim zdaniem jak ktos chce sprzeddac to ma cene i sie jej 3ma (no ewentualnie jakis kompromisik )
Tutaj sie z tobą nie zgodze w 100%.Posiadam ps2 od 2 lat i działa jak narazie bez zadnych zarzutów, a jednemu z moich znajomych Xbox po duzo krotszym terminie sie zjebał >w przypadku konsol nieprzerobionych awaryjnosc to rzecz tylko teoretyczna dla obydwu konsol , ale jesli chodzi o konsole to X podobnie jak nieprzebiona ma mala szanse na zniszczenie a jesli chodzi o przerobione ps2 to w 20% po jakims czasie(dluzszym lub krotszym) siada lasre :-(
promusi za ile tego Xboxa sprzedajesz ? tylko nie mow zebym zaproponowal bo nie lubie tego .. moim zdaniem jak ktos chce sprzeddac to ma cene i sie jej 3ma (no ewentualnie jakis kompromisik )
900zl-ale konsola praktycznie nowka i dodatkowy pad kilkanascie gier i 2miesieczny kod do xbox live(niema to jak pograc w sieci w pes4)
Odp: temat ogórkowy - 03/01/2005 18:43
wie ktos moze o co chodzi:
odpalam fife 2004 a tam wyskakuje : "FIFA 2004 wymaga co najmniej 280MB wolnego miejsca na pliki wymiany.Prosze zwolnic miejsce i uruchomic gre ponownie."
gdzie to zrobic zeby dzialalo ?
odpalam fife 2004 a tam wyskakuje : "FIFA 2004 wymaga co najmniej 280MB wolnego miejsca na pliki wymiany.Prosze zwolnic miejsce i uruchomic gre ponownie."
Zwolnij miejsce na dysku C. Poprostu kasujesz lub odinstalowujesz cos.
specjalnie zainstalowalem na D . jestem dopiero co po formacie weic dysk jest kompletnie pusty jest tam tylko wlasnie Fifa 2004 i nie dziala ;/
specjalnie zainstalowalem na D . jestem dopiero co po formacie weic dysk jest kompletnie pusty jest tam tylko wlasnie Fifa 2004 i nie dziala ;/
Plik wymiany w przypadku windowsow 2000 i xp zawsze jest w katalogu glownym dysku C - plik pagefile.sys Tworcy Windowsa zalozyli ze jego rozmiar poczatkowy to 600 Mb w przypadku tych systemow i rosnie. W miare urchaminiania programow i gier. A przy okazji caly czas rzezi po twardzielu... Wiec musisz troche odchudzic twardziela lub przeniesc plik wymiany na partycje inna niz C.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.