Odp: Pchli targ - 31/10/2010 14:40
Wszystkie bilety jakie udało mi się dotargać ze stadionu do domu. Sporo brakuje zwlaszcza z ostatnich lat, ale jakos nie pamietalem o tym zeby je zbierac. Oprocz tego Polska - Belgia i Polska - Grecja.
Odp: Pchli targ - 31/10/2010 15:18Wyprzedaż części do fiata 126p, jawy, wsk, mzt, rometa, simsona itp pozostałości po starym sklepie, dużo unikatowych rzeczy gdyby ktoś potrzebował
myśle ze 3zł, ale wczoraj źródełko znów wybiło i juz nieaktualne. ale jak cos mozesz ogarnąć to sie odezwe w przyszłości.
mam goscia ktory sprzedaje zlotowke taniej niz na stacji (te paliwo jest ze stacji ) chyba ze chcielibyscie wieksza ilosc to moge zapytac. mam jeszcze dojscie do czesci aparatury wtryskowej jak cos potrzeba to pisac
Odp: Pchli targ - 07/11/2010 14:28
Oddam za darmo wersalke. Wizualnie bez zarzutu. Kolor niebieski. Na dzialke w sam raz. Spi sie raczej ciezko, bo skrzypi, jest juz miekka i wyrobiona, ale moze ktos potrzebuje. Czekam do piatku, pozniej wystawiam pod smietnik. Kontakt na GG 4066045.
Odp: Pchli targ - 07/11/2010 19:54
Jak ktos posiada jakies vlepy ktore sie ponizej nie znajduja a chce sprzedac, wymienic sie pisac gg w profilu
Edycja pierwsza
Edycja druga
Edycja trzecia
Edycja czwarta
Edycja piąta
Edycja wakacyjna
Edycja zerowa (niebieska; popeye itp.)
Edycja podłużna
Edycja Prawobrzeże
Edycja Zachęta
FC Nowy Targ
FC Drawsko Pomorskie
FC Berlin
FC Stargard Szcz 1 i 2 edycja
FC Chojna
FC Gryfice - 1 i 2 edycja
FC Opole Lubelskie
Edycja Golęcino
Edycja Gocław
Zgodowe:
Nadarzyn - Wysoka Kam.
Podłużne Pogoń - Legia
Pogoń - Legia na wakacjach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.