Odp: Pchli targ - 11/10/2010 15:40
Sprzedam bluze Pit bulla thug life rozmar M podobna jak tu w aukcji tylko ze bez kaptura . Cena 200 zl . To nie moja aukcja daje na wzor tylko.
Odp: Pchli targ - 18/10/2010 18:16
Grupa FzG , zaprasza do licytacji Szalików . Całkowity zysk zostanie przeznaczony na Malowanie graffiti sławiące Pogoń Szczecin.
Mamy nadzieje ze każdy kolekcjoner znajdzie tutaj coś dla siebie , aukcje będą wystawiane w tym temacie niedługo więcej Szalików. Osoby które chciałby dobrowolnie przekazać jakiś szal na Licytacje prosimy o kontakt : [email protected]
Odp: Pchli targ - 21/10/2010 18:53
Wlepki Pogoń Szczecin Gocław Towarowy,wlepki przekazane nam przez chłopaków z GT ( wielkie dzięki ).Całkowity zysk zostanie przeznaczony na Malowanie graffiti sławiące Pogoń Szczecin
http://allegro.pl/show_item.php?item=1285139049
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: Pchli targ - 27/10/2010 09:04
chcialbym kupic dla dzieci (od 3 lat do ??) ksiazki z wierszami polskimi autorami: Brzechwa, Tuwim, Konopnicka i inne
Moga tez byc to "sluchowiska", bajki czytane, wazne dla mnie! zeby byly polskie bajki, polskich autorów, nie jakies amerykanskie czy ruskie...
Ma ktos cos na sprzedaz? Chetnie kupie jakis pakiet z kilku kilkunastu ksiazeczek, na allegro jest to dostepne ale ...
mozna gdzies w Szczecinie kupic uzywane ksiazki takze dla dzieci? tak "pchli targ"?
chcialbym kupic dla dzieci (od 3 lat do ??) ksiazki z wierszami polskimi autorami: Brzechwa, Tuwim, Konopnicka i inne
Moga tez byc to "sluchowiska", bajki czytane, wazne dla mnie! zeby byly polskie bajki, polskich autorów, nie jakies amerykanskie czy ruskie...
Ma ktos cos na sprzedaz? Chetnie kupie jakis pakiet z kilku kilkunastu ksiazeczek, na allegro jest to dostepne ale ...
mozna gdzies w Szczecinie kupic uzywane ksiazki takze dla dzieci? tak "pchli targ"?
hehe
pewnie ze moge cos takiego ogarnąć będą to nowe książki ale musisz mi czas dać pisz na maila [email protected] bo na obecna chwile nie mam gg...lub zostaw swoje a ja sie odezwe..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.