Odp: The Lost-Zagubieni - 31/01/2007 23:14
15 odcinek, ale zakrecony,w morde tekst 2 serii,bezapelacyjnie:``My name is Lincoln burrows and I`m Innocent`` wiarygodne jak cholera
Odp: The Lost-Zagubieni - 01/02/2007 15:59
przed chwilka obejrzalem sobie PB 2x15 - genialny jak ktos nie ma mozliwosci sciagac z p2p to polecam http://tv-links.co.uk/ lub tez http://tv.peekvid.com/ - sam korzystam z tego w pracy i dziala idealnie
Jak poinformował serwis Filmweb.pl pierwszy odcinek serialu "Skazany na Śmierć" w telewizji Polsat obejrzało około 7 milionów ludzi. Udział w rynku w grupie wiekowej 4+ wyniósł średnio 38%, a w grupie 16-49 aż 46,18%. Pobił on tym samym inne produkcje emitowane w głównych polskich stacjach telewizyjnych.
Odp: The Lost-Zagubieni - 02/02/2007 22:22
Oglądnąłem narazie 4 odcinki PB i zajebiście mnie wciągneło czekam z niecierpliwościa kiedy mi się ściągnie cały sezon... pzdr
Odp: The Lost-Zagubieni - 03/02/2007 12:14
ostatnio czytalem ze ogladalnosc losta leci na leb na szyje w usa i scenarzysci dostali cynk zeby powoli zaczac wyjasniac co i jak. jezeli to prawda to cale szczescie bo coraz wieksza bieda sie robila w tym serialu
ostatnio czytalem ze ogladalnosc losta leci na leb na szyje w usa i scenarzysci dostali cynk zeby powoli zaczac wyjasniac co i jak. jezeli to prawda to cale szczescie bo coraz wieksza bieda sie robila w tym serialu
Akurat ogladalnosc w USA nie jest dla mnie jakas miara jakosci ale fakt, faktem, ze konkurecja coraz mocniejsza. Akurat bieda bym tego nie nazwal, gdyz nie mozna przewidziec co sie zaraz stanie i czy ktos tym razem nie przezyje, w przeciwienstwie do PB gdzie jak wiadomo musi im sie udac wyjsc z opresji by byl odcinek nastepny , fanow PB przepraszam jesli poczuli sie urazeni, na pewno bylo to nie zamierzone
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: The Lost-Zagubieni - 06/02/2007 21:22
Według mnie sezon pierwszy PB był zajebisty ale juz drugi calkowicie zmienil klimat seraliu na gorsze, ale trzeba ogladac dalej
No i nareszcie dalsza czesci LOST
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.