Odp: Gdzie na prawko? - 16/08/2008 13:29
Dla tych co sie wahają jeszcze polecam stronę gdzie możemy sprawdzić zdawalność w poszczególnych szkołach jazdy.
Najpierw wchodzimy na http://eurzad.szczecin.pl/EUrzad/chapter_51037.asp i szukamy nr ośrodka by na tej sprawdzić ich poziom http://eurzad.szczecin.pl/EUrzad/chapter_51038.asp . Wyniki zaskakujące szczególnie gdy niektórzy piszą sobie na stronach wysoka zdawalność itp.
Odp: Gdzie na prawko? - 24/08/2008 00:03
Z dniem 8 września NAUKA JAZDY AUTOMANIAK rozpoczyna kursy również na kat. A Promocyjna cena 1000 zł, natomiast jeżeli ktoś robi A+B to cena jest jeszcze lepsza i wynosi 2150 zł (1250 zł kat. B i 900 zł kat.A ). Promocyjna cena na kat. A - 900 zł dotyczy również kursantów, którzy szkolili sie u nas na kat.B
Pozdrawiam i zapraszam
Ostatnio edytowany przez: A.., 25 sierpnia 2008, 01:22 [2 raz(y)]
Odp: Gdzie na prawko? - 24/08/2008 14:11
Musze przyznac ,ze szkola Automaniak bardzo dobrze uczy jezdzic i ma milych instruktorow , no i oczywiscie maja Pania Kasie
P.S Zdałem za 1 razem !
Odp: Gdzie na prawko? - 24/08/2008 15:07
Jutro odbieram prwako zdane za 2 razem ,kurs robiony w auto-moto ale nie polecam wogule tej szkoły masakra, godziny dodatkowe dokupione w szkole happyend na zołnierskiej i oczywiscie Gienek instruktor dzieki a jutro do urzedu
Odp: Gdzie na prawko? - 30/08/2008 15:38
Nauka jazdy '' KARAKIEWICZ '' na boh. Warszawy ... jest to mojego znajomego szkola ale powiem szczerze ze wyklady sa prowadzone w dosc ciekawy sposob oraz jazdy z nim są dobrze przygotowujące ... ja mam egzamin kat. B zdany za pierwszym razem ) także polecam tą nauke jazdy )
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Auto Test na Pilsudzkiego jest drogo 1300 zl za kurs B ale instruktorowie na niezlym poziomie, problem jest tez z godzinami jazd terminy trzeba ustalac nawet poltorej tygodnia przed, chyba ze sie juz cos zmienilo. Sporo osob nie zdajacy wtory raz na panstwowoce dokupujac dodatkowe jazdy wybiera ta szkole, ze znajomych ktorzy byli w kilku szkolkach glownie polecaja Drivera i Auto Test
Odp: Gdzie na prawko? - 28/09/2008 22:34
Wszystkich niezdecydowanych co do wyboru szkoły zapraszam na kurs kat. A i B do Nauki Jazdy AUTOMANIAK w poniedziałek 6 października. Nadal obowiązuje promocja 2 h jazdy zupełnie gratis. Zapraszam na naszą stronę internetową gdzie odnajdziecie specjalny kupon uprawniający do gratisowej jazdy Pozdrawiam i zapraszam
Odp: Gdzie na prawko? - 09/10/2008 18:19
wiem może ktos wiecej o nauce jazdy Kameleon i Kobrawielki dylemat gdzie iść.ciągnie mnie do Automaniaka, ale może ktoś zna lepsze ośrodki czy coś żeby wybrać jak najlepiej.POzdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.