Po aktualizacji składów postanowiłem zobaczyc jak wyglada Pogon otoz sklad w pelni brazylijski najlepszymi pilkarzami Amaral i Cleison wsrod bramkarzy Neneca ustepuje Fabiniakowi(!). Jak wasze wrazenia z gry w tym skladzie, jakie sukcesy ? Mysle ze tym skladem mozna spokojnie powalczyc o mistrza dopiero zaczalem gre w Intertoto mnke jak burza...
Ostatnio edytowany przez: Chalcedon, 7 lutego 2006, 13:49 [1 raz(y)]
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
Odp: FM 2006 - 07/02/2006 14:53
Nom faktycznie może grać tylko 5 zawodników z poza UE, ale kilku piłkarzy z Brazylii (np. Matheus) mają też obywatelstwo Portugalskie
Ostatnio edytowany przez: MN, 7 lutego 2006, 15:34 [1 raz(y)]
Odp: FM 2006 - 14/02/2006 17:08
A ja do West Bromwich wciagnele sobie za darmo Marka Kowala z Pogoni. Akurat trafilem na losowy potencjał i Kowal jest obiecujacym napastnikiem
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: FM 2006 - 14/02/2006 20:46
W ciągu najbliższych dwóch tygodni wychodzi łatka 6.0.3 - uaktualnienie bazy danych plus fixy kilkudziesięciu błędów. Najpoważniejsze z nich to zniesienie ograniczenia liczby cudzoziemców w Polsce, problemy z niezadowoleniem młodych zawodników i nadmierna ilość cudzoziemców sprowadzanych do niektórych lig - w tym wschodnioeuropejskich.
Odp: FM 2006 - 08/03/2006 16:28
wlasnie mnie teraz czeka Final Ligi Mistrzow! Everton - Pogoń !!
pierwszy sezon mistrz tylko, drugi sezon (aktualny) PODWOJNA KORONA! Mistrzostwo i Puchar Polski
Odp: FM 2006 - 05/04/2006 17:09
ja mam teki problem.sciągnałem najnowszego RRv4,0.,patch 6,0,2 i 6,0,3 i nadal mam limit na obcokrajowców z poza UE w lidze polskiej.co trzeba uczynić aby tego nie było ;/(niby patch 6,0,3 naprawie ze nie ma limitu a tu bubel)
Odp: FM 2006 - 05/04/2006 17:18
Heh ja tam gram Legia z kumplami przez siec i jest Elo jedyna waadą Pogoni w Fmie moi zdaniem jest to ze piłkarze nie podpisuja kontrakow nie chca przedłuzyc np:Wagner chcial 120 tys zł za przedluzenie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431802 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.