Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bluzy,koszulki, polo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piona!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 09:50

BzM napisał:  

Kasztaniak napisał:  
...być może nie istotna uwaga co do Asterixa i Obelixa...Polonia Warszawa...

więc taki motyw powinien "odpaść". Tak samo jak ten z bobasem. Na necie jest pełno różnych niewykorzystanych obrazków/postaci i może warto poszukać, a nie iść na łatwiznę...

Wiec tak. Wypraszam sobie komentarze tego typu. Wg. mnie nie poszedlem na łatwiznę, bo w zadnym stopniu nie kierowałem się projektami innych klubów. Ba, nawet nie wiedzialem, ze Polonia wykozystuje motywy z Asterixerm i Obelixem. Jesli zaś sadzisz, ze jest pelno niewykorzystanych obrazkow to podbij na GG :)

AL
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 10:42

1337 napisał:  

BzM napisał:  

Kasztaniak napisał:  

więc taki motyw powinien "odpaść". Tak samo jak ten z bobasem. Na necie jest pełno różnych niewykorzystanych obrazków/postaci i może warto poszukać, a nie iść na łatwiznę...

Wiec tak. Wypraszam sobie komentarze tego typu. Wg. mnie nie poszedlem na łatwiznę, bo w zadnym stopniu nie kierowałem się projektami innych klubów. Ba, nawet nie wiedzialem, ze Polonia wykozystuje motywy z Asterixerm i Obelixem. Jesli zaś sadzisz, ze jest pelno niewykorzystanych obrazkow to podbij na GG :)

To trzeba bylo sie dowiedziec
Wesolych Swiat :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 10:46

Aris(L) napisał:  

1337 napisał:  

BzM napisał:  

Kasztaniak napisał:  

To trzeba było mnie poinformowac. :D
Na wzajem :)

PS. Zaraz dostane odpowiedz "To trzeba było sie zapytac." Nie oczekuje na nia :P

BzM
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 11:11

1337 napisał:  

Aris(L) napisał:  

1337 napisał:  

To trzeba było mnie poinformowac. :D

no to poinformowałem
Ty się bawisz, Ty sobie szukasz

Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 11:21

BzM napisał:  
Ty się bawisz, Ty sobie szukasz

Ok, sie pobawie, sobie posuzkam, albo sobie narysuje. :] Pozdrawiam :)

Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 21:11
Tu jeszcze jeden nie dokonczony projekt ktory poszedl sie jebac i zostaly tylko foty robione telefonem, ale jesli beda chetni na takie cos to da rade go odratowac :)

Obrazek jpg wstawiony na forum

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/04/2006 18:31
Przedłużyło się troche z tymi bluzami POLSKI...jutro je zamawiam więc wszyscy zainteresowani (równiez Ci co już złożyli wstępne zamówienia) proszeni są o przesłanie do mnie meila (w profilu) z następującymi danymi
KOLOR BLUZY: (do wyboru:czerwony,szary,czarny,biały)
ROZMIAR : (jesli ktos niewie niech poda swoje rozmiary :P)
NUMER KONTAKTOWY:
W temacie wiadomości wpiszcie POLSKA

CENA 85-90 zł (zależy od ilości zgłoszeń)

Panowie P. M. Z. wy niemusicie ...znamy się na codzień ;)

Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 19 kwietnia 2006, 19:55 [1 raz(y)]

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/04/2006 16:24
Info dla tych co mają bluzy z gotykiem...jeśli mozecie wrzuccie tu foto tcyh bluz bo poszukuje i pilnie potrzebuje...dzięki

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/04/2006 13:45
Znalazlem kolejna prace robiona jakis miesiac temu :) Zawsze mi sie podobala, ale niektorym moze sie za bardzo kojarzyc z antosiem, bo juz i takie wypowiedzi slyszalem.

Mick
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/04/2006 13:53
ta głowa mi nie pasuje do reszty projektu tego gryfa.. pierwsza moja mysl to na koszulke dla dzieci ;]

a przy okazji ruszy jakis projekcik? a konkretnie mnie interesuje serce przebite strzałą+ napis Pogoń ;)

Piona!
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/04/2006 14:28
AntyC wspominal mi cos, ze w sobote sie pokmini. :)

L.
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 24/04/2006 21:35
AntyC wiadomo już coś z bluzami Polski ?

MW'03
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 02/09/2009 01:34
Polecicie mi godnego producenta koszulek z własnym nadrukiem. Porozglądałem się trochę po wszystkich stronach o tej tematyce ale wolałbym jakiś sprawdzoną firmę. Konkretnie chcę zrobić 1 koszulkę.
Wiem, że temat poruszany wielokrotnie, ale szukanie jeszcze po forum trochę zajmuję. Wybaczcie:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
marcL
Kibic
Na forum od 7374 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 02/09/2009 09:01
mogę Ci zrobić z haftem 1szt ale zależy też co ma być na tej koszulce

Kastor.
Kibic
Na forum od 6357 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 25/01/2010 18:13
Mam pytanie. Czy w Szczecinie mogę gdzieś kupić bluzy Pit Bull'a? Nie chcę przez neta kupować wiec linki do sklepów internetowych mnie nie ratują

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 25/01/2010 18:21
Wiem że kiedyś były w andegrandzie, ale ładnych pare lat temu jak jest teraz to nie wiem.

Babilon Team
Ł_LFS
Kibic
Na forum od 6214 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 25/01/2010 18:53

akse napisał:  
Mam pytanie. Czy w Szczecinie mogę gdzieś kupić bluzy Pit Bull'a? Nie chcę przez neta kupować wiec linki do sklepów internetowych mnie nie ratują

Nie jestem pewien ale zobacz w Galaxy w planet sporcie.. :)

Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
BTR
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 18/02/2010 18:47
Widziałem raz na stadionie taką bluzę... z tyłu były obok siebie dwa duże godła, Polski i Szczecina. Były lekko przechylone, jedno w jedną, drugie w drugą stronę. To jedyne co pamiętam, nie wiem co było z przodu i czy były jakieś napisy. Jest to raczej nowy (max rok?) wzór. Jeśli ktoś ją kojarzy, prosiłbym o info gdzie taką można sobie sprawić. Na turzynie sprawdzałem jak coś.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6367 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 18/02/2010 19:08
Godlo Polski Pogoni Szczecina byly chyba tylko na turzynie dostepne sztuk kilkanascie cena kolo 250 zl jak sie nie myle:)

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 18/02/2010 19:51

Cytat:  
To jedyne co pamiętam, nie wiem co było z przodu i czy były jakieś napisy.

Z przodu herb Szczecina... z tego co mi wiadomo bluza przynajmniej chwilowo niedostępna a na turzynie jedynie pamiątkowa sztuka ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362731 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005