Wiec tak. Wypraszam sobie komentarze tego typu. Wg. mnie nie poszedlem na łatwiznę, bo w zadnym stopniu nie kierowałem się projektami innych klubów. Ba, nawet nie wiedzialem, ze Polonia wykozystuje motywy z Asterixerm i Obelixem. Jesli zaś sadzisz, ze jest pelno niewykorzystanych obrazkow to podbij na GG
...być może nie istotna uwaga co do Asterixa i Obelixa...Polonia Warszawa...
więc taki motyw powinien "odpaść". Tak samo jak ten z bobasem. Na necie jest pełno różnych niewykorzystanych obrazków/postaci i może warto poszukać, a nie iść na łatwiznę...
Wiec tak. Wypraszam sobie komentarze tego typu. Wg. mnie nie poszedlem na łatwiznę, bo w zadnym stopniu nie kierowałem się projektami innych klubów. Ba, nawet nie wiedzialem, ze Polonia wykozystuje motywy z Asterixerm i Obelixem. Jesli zaś sadzisz, ze jest pelno niewykorzystanych obrazkow to podbij na GG
...być może nie istotna uwaga co do Asterixa i Obelixa...Polonia Warszawa...
więc taki motyw powinien "odpaść". Tak samo jak ten z bobasem. Na necie jest pełno różnych niewykorzystanych obrazków/postaci i może warto poszukać, a nie iść na łatwiznę...
To trzeba bylo sie dowiedziec
Wesolych Swiat
To trzeba było mnie poinformowac.
Na wzajem
PS. Zaraz dostane odpowiedz "To trzeba było sie zapytac." Nie oczekuje na nia
To trzeba bylo sie dowiedziec
Wesolych Swiat
To trzeba było mnie poinformowac.
no to poinformowałem
Ty się bawisz, Ty sobie szukasz
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 16/04/2006 21:11
Tu jeszcze jeden nie dokonczony projekt ktory poszedl sie jebac i zostaly tylko foty robione telefonem, ale jesli beda chetni na takie cos to da rade go odratowac
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/04/2006 18:31
Przedłużyło się troche z tymi bluzami POLSKI...jutro je zamawiam więc wszyscy zainteresowani (równiez Ci co już złożyli wstępne zamówienia) proszeni są o przesłanie do mnie meila (w profilu) z następującymi danymi
KOLOR BLUZY: (do wyboru:czerwony,szary,czarny,biały)
ROZMIAR : (jesli ktos niewie niech poda swoje rozmiary )
NUMER KONTAKTOWY:
W temacie wiadomości wpiszcie POLSKA
CENA 85-90 zł (zależy od ilości zgłoszeń)
Panowie P. M. Z. wy niemusicie ...znamy się na codzień
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 19 kwietnia 2006, 19:55 [1 raz(y)]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/04/2006 13:45
Znalazlem kolejna prace robiona jakis miesiac temu Zawsze mi sie podobala, ale niektorym moze sie za bardzo kojarzyc z antosiem, bo juz i takie wypowiedzi slyszalem.
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 02/09/2009 01:34
Polecicie mi godnego producenta koszulek z własnym nadrukiem. Porozglądałem się trochę po wszystkich stronach o tej tematyce ale wolałbym jakiś sprawdzoną firmę. Konkretnie chcę zrobić 1 koszulkę.
Wiem, że temat poruszany wielokrotnie, ale szukanie jeszcze po forum trochę zajmuję. Wybaczcie
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 25/01/2010 18:13
Mam pytanie. Czy w Szczecinie mogę gdzieś kupić bluzy Pit Bull'a? Nie chcę przez neta kupować wiec linki do sklepów internetowych mnie nie ratują
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 18/02/2010 18:47
Widziałem raz na stadionie taką bluzę... z tyłu były obok siebie dwa duże godła, Polski i Szczecina. Były lekko przechylone, jedno w jedną, drugie w drugą stronę. To jedyne co pamiętam, nie wiem co było z przodu i czy były jakieś napisy. Jest to raczej nowy (max rok?) wzór. Jeśli ktoś ją kojarzy, prosiłbym o info gdzie taką można sobie sprawić. Na turzynie sprawdzałem jak coś.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362731 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.