Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pogon Szczecin Mks
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7714 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 17:43

BarcisH napisał:  
polako nie zrozumiales mnie:) napewno nie kupie oryginala bo mnie nie stac :D sciagma z neta po prostu myslalem ze to nie to a jednak sie mylilem :) pierdolcie torrenty tutaj macie lineczka http :) http://markallread.com/~pudding/FM2005/english.ltf
http://markallread.com/~pudding/FM2005/fm2005.bin
http://markallread.com/~pudding/FM2005/fm2005.cue

i WOGOLE Z JAKIEGO LINKA TO SCIAGAC

KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 17:47

Pogon Szczecin Mks napisał:  

BarcisH napisał:  
polako nie zrozumiales mnie:) napewno nie kupie oryginala bo mnie nie stac :D sciagma z neta po prostu myslalem ze to nie to a jednak sie mylilem :) pierdolcie torrenty tutaj macie lineczka http :) http://markallread.com/~pudding/FM2005/english.ltf
http://markallread.com/~pudding/FM2005/fm2005.bin
http://markallread.com/~pudding/FM2005/fm2005.cue

i WOGOLE Z JAKIEGO LINKA TO SCIAGAC

musisz sciągnąć wszystkie

PS napisz na gg to spróbuje ci pomóc

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Qcu
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 18:41
A ja powiem krotko: Dzieki chlopaki za wszystkie linki i porady. Wczoraj cala noc mi sie sciagalo i sciagnelo. Teraz pora na jakies mistrzostwo Polski Pogonia :D

KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 20:27
Ja sciągnołem FM'a w jakieś półtorej godziny lol .gierka naprawde przednia. Zagrałem dopiero jeden meczyk z Interem Bratyslawa rozggromiłem ich aż 5:0. Gram oczywiścei Pogońia.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 21:28
konio cos wiecej o tym meczu kto sie wyroznil itd... ja w pierwszym meczu spartaka ze slowacji pojechalem 4:2 dwie bramki milar (chyba najlepszy z Pogońi) i bugaja 9pomogla mu opaska kapitana :] ) wiele zametu wprowadzil Niedzwiedzki i widac ze w grze ma talent :) a najlepiej w spotkaniu zagral parzy zaliczyl 3 asysty i wywalczyl karnego :) ogolnie gra pozytywna bardzo i fajnie sie gra:]

Ps. Apeluje do moderow o przeniesienie dzialu do hyde parku gdzie by mozna bylo opisywac swoje kariery :)

POGOŃ SZCZECIN!
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 22:53

BarcisH napisał:  
konio cos wiecej o tym meczu kto sie wyroznil itd...

Brameczki strzelali: Olo,Milar,Michalski,Batata,Łabędzki wyróznił sie także parzy 4 asysty i to chyba tyle.

A co to takich pierwszych spostrzerzeń to nie ma grup w PP, Puchar uefa nazywa sie jakoś EURO cup a intertoto Euro v......coś tam nie pamiętam dokładnie.ale pomimo tych błedzików to ogólnie wrazenie pozytywne

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 23:42

Cytat:  
W związku z powtarzającymi się pytaniami dotyczącymi braku w najnowszym Football Managerze 2005 bramkarza Bayernu Monachium ogłaszam poniżej jakie ograniczenia wprowadzone są w sklepowej wersji FM oraz sposób na ich usunięcie:
Oliver Kahn występuje w grze pod imieniem i nazwiskiem Jens Mustermann
ligowe drużyny niemieckie i francuskie nie maja swoich oryginalych nazw, a są reprezenotwane przez nazwy miast w których występują a nazwy europejskich pucharow sa zmienione na nierealne
Aby usunąć te niedogodności należy po zainstalowaniu gry usunąć katalog Inc znajdujący się w podkatalogu db katalogu data. Po załadowaniu nowej gry wszystkie wymienione wyżej ograniczenia znikną.

POGOŃ SZCZECIN!
KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 04/11/2004 23:44

BarcisH napisał:  

Cytat:  
W związku z powtarzającymi się pytaniami dotyczącymi braku w najnowszym Football Managerze 2005 bramkarza Bayernu Monachium ogłaszam poniżej jakie ograniczenia wprowadzone są w sklepowej wersji FM oraz sposób na ich usunięcie:
Oliver Kahn występuje w grze pod imieniem i nazwiskiem Jens Mustermann
ligowe drużyny niemieckie i francuskie nie maja swoich oryginalych nazw, a są reprezenotwane przez nazwy miast w których występują a nazwy europejskich pucharow sa zmienione na nierealne
Aby usunąć te niedogodności należy po zainstalowaniu gry usunąć katalog Inc znajdujący się w podkatalogu db katalogu data. Po załadowaniu nowej gry wszystkie wymienione wyżej ograniczenia znikną.

qrde szkoda ze wszesniej tego nie wiedziałem bo teraz to mi sie nie chce od nowa zaczynać

kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 00:39
Troche razi to że u większości piłkarzy w lidze polskiej (jak nie u wszystkich, a może tylko u części - nie sprawdzałem dokładnie) nie ma historii z zeszłego sezonu (2003-2004). Mam nadzieje, że patch na którego czekam to"załata" ;)
A u mnie w pierwszym oficjalnym meczu wygrałem z Podbeskidziem na wyjeździe w PP 3:0 :D (Bugaj, Matlak x2 - obydwa z rzutów wolnych ;P).

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 14:47
Ja Chcialbym miec orginala :P wcale soie nie chwale:p

Ostatnio edytowany przez: L., 6 listopada 2004, 09:49 [1 raz(y)]

MW'03
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 15:12
JA MAM SCIAGNIETE 81 % I TERAZ CIAGLE PISZE ZE
NIEMOZE SIE POŁACZYC POMOCY

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 15:22

moze podal bys szczegoly - co, gdzie, czym sie laczysz?

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 15:34

Macieq napisał:  

moze podal bys szczegoly - co, gdzie, czym sie laczysz?

Sciagam z Flashgeta :D i łacze sie z tym linkiem co podał Barcish :)

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 15:42
Wlasnie tez sciagam gre, i mam pytanie , czy jak sciagaliscie gre to tez wam pisalo np. odrzucona 3 mg ?? bo nie wiem czy te moje sciaganie ma jakis sens. Tak to jest napewno Fm 2005, bo sie zgadza, grzelaka niezle podpakowalem :). Tylko nie wiem co z Kazmierczakiem , go tez podpakowalem... Ale to wszystko zmienie w update....... OO wlasnie jesli chodzi o update to .......
Wpadlem na taki pomysl zeby wydac update dla kibicow , pocztakowo mialo byc tylko Pogońi , ale po jakims czasie pomyslalem tez o Legi :). Update wyszlo by dosc szybko, mysle ze gdzies 10 dni. Najpierw chce sie zajac tylko tyma dwoma klubami, a potem jak dobrze pojdzie to moze nawet cala ligą :)

A swoja droga naprawde jest Milar ????? Ktos z was o nim pisal.....

KoniO
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 16:12

d'alessandro:) napisał:  
A swoja droga naprawde jest Milar ????? Ktos z was o nim pisal.....

Jest i ma sie całkiem nieźle

neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 16:28
fajna gierka, ale tak na szybko - cos mam chyba walniete, bo nie mam czegos takiego jak response, albo jestem slepy :] ale pisze, ze gracz zatwierdzil kontrakt i niegdzie nie widze, zeby bylo Ok, a dalej nie moge isc, bo wymaga potwierdzenia... :/

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 16:46
Chcem ściągnąć FM 2005,ale nie za bardzo wiem jak mam to zrobić. A najważniejsze podajcie linka aby ściągnąć na 100% FM 2005!!Bo chciałbym sprawdzić tą grę ......

kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 16:48
Chwilowa przerwa w grze...

neon napisał:  
...pisze, ze gracz zatwierdzil kontrakt i niegdzie nie widze, zeby bylo Ok, a dalej nie moge isc, bo wymaga potwierdzenia... :/

Mówisz że nie widzisz w lewym dolnym rogu "Confirm"? ;P

Czak napisał:  
Chcem ściągnąć FM 2005,ale nie za bardzo wiem jak mam to zrobić. A najważniejsze podajcie linka aby ściągnąć na 100% FM 2005!!Bo chciałbym sprawdzić tą grę ......

Proszę...

kl@Nu napisał:  

kl@Nu napisał:  
Football Manager 2005 -> Już do ściągnięcia! :D

No więc na początku trzeba mieć
program. Gdy już zainstalujesz ściągasz sobie torrenta na dysk i otwierasz go w programie... ;)
Mam nadzieje, że te dwie wskazówki wystarczą :]

Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 17:13
Wszystko się zgadza tylko jak już chcem ściągnąć tego torrenta, żęby go zapisywało na dysku to nic ,stoi tak przez długi czas i ciagle pokazuje 0.0 k/b .....a moze to normalne? Podaj wskazówki

olo84
Kibic
Na forum od 8795 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 05/11/2004 17:25
Jaka taktyka gracie tak a propo ?? :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448367 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005