Peja miazdzy, wyjebista produkcja, nie podobaja mi sie tylko kawalki ze Sweet Noise, to samo Endefis, o Malolat & Ajron juz mowilem, ze kozak, HG tez daje rade,ogolnie jest ostatnio czego posluchac...
edit: zapomnialem wspomniec o donGURALesko, tez niezle...mam do przesluchania jeszcze nowego Grammatika i Vienio i Pele, ciekawe jak te produkcje...
Ostatnio edytowany przez: Cinek, 21 lutego 2005, 23:43 [1 raz(y)]
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/03/2005 13:13
Z tego co niedawno wyszlo, warta polecenia plytka The Game'a - "The documentary". Nowy LP 50 Cent'a - "The Massacre" jakos nie przypadl mi do gustu, nic ciekawego, malo dobrych kawalkow- przynajmniej jak na moj gust.
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/03/2005 14:11
Peja/Slums Attack - Reprezentuje biedę
Peja/Slums Attack - Niech nie zdarzy Ci się
Peja - Kto ma wiedzieć
Doniu (feat. 52 Dębiec) - Uciekaj
DKA (feat. 52 Dębiec) - Świadomości
Fenomen - O życiu texty
Polecam. Jedne z najlepszych kawałków polskiego hip hopu.
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/03/2005 14:16
WWO-sen
TEdE I KOLCZ-PEKNIETY JEZ
WWo-jeszcze bedzie czas
Eldo-Te słowa
i moge tak dalej ale mi sie nie chce pisac...
NIE MA NIC LEPSZEGO OD HIP HOPU POLSKIEGO
P.S jeszcze Paktofonika i pierwsza Plyta ''Ksiegia tajemnicza.Prolog" K44 POZDRO
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/03/2005 15:51
Schnappi!!!! a tak poza tym to polecam Sido, Aggro Berlin, Kool Savas, Bushido,The Game - niszczy plyta..dla mnie bedzie to debiut roku,50 Cent...calkiem ogarnieta plyta...ostatnio wpadla mi w rece plyta Vienia i Pelego (Autentyk III) i musze przyznac ze mi osobiscie sie plyta podoba JAkj wytrzezwieje i sobie jeszcze cos przypomne to napisze
o wlasnie zna ktos jakies takie polskie zespoly a'la Horrorshow grajace fajne ska/oi! ?? jak ktos zna to wypiszcie bo mi ostatnio taka muza wpadla w ucho
O to zależy czego chcesz jeśli ptawdziwego ska to :
Madness, The Specials, Judge Dread
Z Polskich polecam DR Cycos
Jeśli chcesz punkrocka 77 to polecam
Ramones, Cook Sparrer, Angelic Upstarts, Sex Pistols...
A jeśli typowy Oi to :
Last Resort, Condemned 84, Bussines, Blitz
Jest dużo superowych kapel których niewymieniłem bo mi się nie chce
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 06/03/2005 18:11
No to teraz z innej beczki...
Vanguarde - Mamma Mia (Promo Extended Mix)
No Comment - Freedom (T-Convention Birthday Remix)
Ron Van Der Beuken presents Oreal - Goodbye (Original Mix)
East Clubbers - Crazy (Right Now)
Masif Djs - No Good For Me (Club Edit)
może pozniej jeszcze cos dopisze;]
co sadzicie o Road Hip Hop 2005?
moim zdaniem calkiem niezle, szczegolnie Wilku, Fenomen i O.S.T.R. i Wojtas (WYP3)...
pozdro
jak dla mnie: "hip hop sie skonczyl (a raczej skurwil) - umarl przekaz" kiedys sluchalem wszystkiego hh polskiego a teraz jak to widze to mi sie w zoladku cofa... takie moje zdanie na ten temat z hh to toleruje i lubie GangStarra, House Of Pain, KRS-One, Beastie Boys'ów i starego Cypress Hilla tyle na temat
a z nowych plyt polecam Pearl Jam - Rearview Mirror. to jest The Best Of ich. niby to wszystko bylo juz ale teraz ladnie kawalki najlepsze sa do kupy zebrane + do tego sa nowe wersje niektorych utworow
pozniej polece chociaz stare to jak swiat Limp Bizkit - "3 dollar bill, yall$". plyta stara ale zajebista najlepsza z tego co nagrali wogole.
a jeszcze codziennie u mnie ostatnio leci Horrorshow - Ryps-Wyps tez zajebisty albumik fajne teksty i wogole twór godny polecenia
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 09/04/2005 13:10
hmmm ostatnio nic ciekawego sie nie pojawialo ale jakos w polowie maja nowy album System Of A Down bedzie - Mesmerize a juz teraz z netu mozna sobie sciagnac 2 kawalki z w/w albumu: Cigaro i B.Y.O.B. tak jak Cigaro takim srednim utworem jest tak B.O.Y.B. mi sie zajebiscie podoba i polecam
jak dla mnie: "hip hop sie skonczyl (a raczej skurwil) - umarl przekaz"...
Kiedys z 8-9 lat temu pewien znany polski raper wyrymowal:
"Po pierwsze nie dla sprawy Po drugie nie dla Pieniedzy
Rapowac Mozna w Polsce zyjac nawet z nedzy"
Kiedys z 8-9 lat temu pewien znany polski raper wyrymowal:
"Po pierwsze nie dla sprawy Po drugie nie dla Pieniedzy
Rapowac Mozna w Polsce zyjac nawet z nedzy"
teraz jest wszystko na odwrot
Masz rację tym raperem był Włodi z Molesty/Ewenement wciąż mam ten kawałek na kompie poprostu klasyk Polskiego hip-hopu
A co do tematu to ja również polecam Pokahontaz - "Receptura" ta płytka ma swój styl wprowadza w fajny klimat słuchając jej wogóle sie nie męczysz jest bardzo przyjemna w słuchaniu naprawde polecam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437472 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.